Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΟΞΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΜΠΕΡΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ


Δεν μπορούμε να γκρινιάξουμε για χτες η Σοσιεδάδ δεν κατέβηκε στο γήπεδο,έφαγε μια ωραία πεντάρα από την Βιγιαρεάλ και μας κουβάδιασε. Σήμερα το μενού έχει κύπελλο Αγγλίας, όπως έχουμε πει αξίζουν να πονταριστούν οι εκπλήξεις, το κάναμε πριν δέκα μέρες και πληρωθήκαμε. Σε αυτό το στυλ θα συνεχίσουμε και σήμερα.




Μπορεί η μικρούλα Μπέρτον 

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΠΕΡΤΟΝ 2: ο νικητής αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ εντός έδρας, κάτι που για τα ταμεία της μικρούλας Μπέρτον σημαίνει πολλά, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες. Μεγάλο κίνητρο για μια ομάδα της Λιγκ2. Επίσης η Μπέρτον είναι φορμαρισμένη, μετράει αήττητο 11 αγώνων, δεν τρώει γκολ εύκολα( στα τελευταία 19 μόνο μία φορά έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ) και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Λίγκ2. Η Μπόρνμουθ παλεύει στην Τσάμπιονσιπ για την σωτηρία της και γενικά είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά, αυτό πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα απέναντι στην άμυνα μπετόν των φιλοξενούμενων που όπως προείπαμε αναμένετε να μασάνε σίδερα, αφού το σημερινό θα είναι το ματς της χρονιάς για αυτούς. Είναι το πρώτο ματς και ίσως η Μπέρτον κρατήσει την ισοπαλία για να παίξει την ρεβάνς στην έδρα της, αλλά και πάλι θα το ρισκάρω στο 5,50.

εικόνα από το γήπεδο της Τσάρλτον
ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΟΞΦΟΡΝΤ 2: Η Όξφορντ είναι η μοναδική ομάδα στις πέντε πρώτες κατηγορίες στην Αγγλία( από Πρέμιερ μέχρι Κόνφερενς) που δεν έχει χάσει εκτός έδρας. Σε 10 ματς έχει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Τσάρλτον παλεύει για την σωτηρία της στην Τσάμπιονσιπ και έχει να παίξει 15 μέρες λόγω συνεχόμενων αναβολών και την κακή κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της που μοιάζει με χωράφι. Σίγουρα ο κακός αγωνιστικό χώρος θα βοηθήσει την μικρούλα Όξφορντ αφού αναμένεται να πάει το ματς στην δύναμη. Το διπλό στο 5,75.

μονό αποδεκτό απόδοση 5,50 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΠΕΡΤΟΝ 2

μονό αποδεκτό απόδοση 5,75 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΟΞΦΟΡΝΤ 2

δυάδα απόδοση 31,62 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΠΕΡΤΟΝ 2
ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΟΞΦΟΡΝΤ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500
ΚΑΒΑ 800
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 65
ΚΑΒΑ 735


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου