Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΩΛΟΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...


Mόνο ο ΠΑΟΚ μας την έκανε χτες στην τριαδούλα μας, με τον Γλύκο βέβαια να τον γλιτώνει στο πρώτο ημίχρονο. Αν εκεί έβαζε γκολ ο Παναιτωλικός θα είχε βγει το οβερ. Σήμερα τώρα έχουμε μια τριαδούλα με σημεία που πιστεύω πολύ.



ΚΑΛΟΝΗ-ΑΡΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Αστείες άμυνες έχουν και οι δύο, οριακά ματς και για τους δύο καθώς δεν έχουν περιθώρια. Αναμένεται να πέσουν κορμιά σε ένα ματς που και οι δύο το βλέπουν σαν τελικό και σίγουρα δεν τους κάνει η ισοπαλία. Από ένα γκολ θα βάλουν πιστεύω και μετά ας έρθει ότι θέλει...

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: H Άστον Βίλα έχει υποχρεώσει στην μοναδική εντός έδρας ήττα της φέτος την Άρσεναλ. Το παιχνίδι των γηπεδούχων είναι αυτό της υπομονής, δίνουν μπάλα στον αντίπαλο και χτυπάνε στην κόντρα. Η Άρσεναλ με τους τραυματισμούς που έχει, κερδίζει μεν  χωρίς να πείθει όμως. Οζίλ και Ζιρού επιστρέφουν και λογικά θα κερδίσει η ομάδα του Βενγκέρ αλλά δύσκολα, θα πάω με τα 2-3 γκολ που φέρνουν συχνά οι γηπεδούχοι (6 σε 10 εντός έδρας ματς).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2: Θα βαρεθούν να παίζουν μεταξύ τους, την Πέμπτη στην έδρα της Σοσιεδάδ (0-0) για το κύπελλο, σήμερα ξανά για το πρωτάθλημα και την Πέμπτη ξανά την ρεβάνς του κυπέλλου. Οι βάσκοι της Σοσιεδάδ έχουν φορμαριστεί στα τελευταία δέκα ματς στην Πριμέρα έχουν 8 νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μία ήττα από την Ρεάλ. Η Βιγιαρεάλ μετά το καλό της ξεκίνημα σιγά-σιγά άρχισε να ξεφουσκώνει, κάτι λογικό άλλωστε είναι νεοφώτιστη. Θεωρώ ότι 1,85 στο Χ2 αξίζει πονταρίσματος, οι αποδόσεις έπρεπε να είναι απολύτως μοιρασμένες.

τριάδα απόδοση 6,78 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΚΑΛΟΝΗ-ΑΡΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 830
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου