Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ


Ακριβώς όπως το περιμέναμε κύλησε το μεγάλο ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβισιόν και μας ανέβασε και άλλο την κάβα. Λίγες φάσεις, πολύ τακτική και δύναμη κυριάρχησαν με την ισοπαλία να τους αφήνει όλους ευχαριστημένους...ακόμη και την Ρεάλ.
Το σημερινό πρόγραμμα δεν μου γεμίζει το μάτι θα πάμε με μια τριάδα από την Ελλάδα. Έχω στο μυαλό μου και τον άσσο της Μπενφίκα λόγο Εουσέμπιο, αλλά θα τον αφήσω πιο πολύ γιατί δεν έχω με τι να τον συνδυάσω.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΒΕΡ: Η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και ο Καμαρά μπορεί να σκοράρει. Από την άλλη επιθετικά η ομάδα του Στέφενς βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά. Θα πάω με το οβερ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Ο Πανθρακικός έχει βρει δίχτυα στα 16 από τα 18 ματς που έδωσε φέτος στην Σούπερλιγκ. Η Ξάνθη με τον Μάουρερ έχει 12 όβερ σε 15 ματς και παίζει επιθετικά. Νομίζω το γκολ-γκολ είναι πολύ πιθανό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟΒΕΡ: O Πλατανιάς έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και θα παραταχθεί με πειραματική διάταξη. Ο Αστέρας στο ματς με τον Ολυμπιακό έβγαλε πολλά κενά στην άμυνα του...και μπορεί να δεχτεί γκολ. Το οβερ πληρώνει 2,25 και με αρέσει.

τριάδα απόδοση 8,10 ποντάρισμα 22,1 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΒΕΡ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟΒΕΡ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 660
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 11/01 192,1
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 852,1
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 22,1
ΚΑΒΑ 830

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου