Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

AΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ


To διήμερο ποντάρισμα πήγε πολύ άσχημα, ούτε καν πλησιάσαμε...μόνο τα διπλά της Κατάνια και της Σοσιεδάδ μας δικαίωσαν. Σήμερα Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και την προηγούμενη...να βγάλουμε αυτά που θα ποντάρουμε το Σαββατοκύριακο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, με μια δυάδα από την Γαλλία.



Θα πάρει φωτιά το πεταλάκι στο Ζοφρουά Γκισάρ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ 1: Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στο ανέβασμα της με πέντε νίκες στα τελευταία εφτά ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα και μάλιστα στα έξι δεν δέχτηκε γκολ. Την Τρίτη αποκλείστηκε από το κύπελλο από μια ομάδα Γ' κατηγορίας με πολλούς αναπληρωματικούς στην σύνθεση της και ο προπονητής Γκαλτιέ ''τσίτωσε'' τους παίχτες ζητώντας την νίκη σήμερα. Η Λιλ από την άλλη έχει αρχίσει να υποχωρεί. Από εκεί που δεν δεχόταν γκολ με τίποτα, τώρα δέχτηκε και στα τελευταία πέντε ματς που έδωσε, σε αυτά έχει μόλις μία νίκη. Εκτιμώ ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά, η Σεντ Ετιέν ανεβαίνει και η Λίλ πέφτει...για αυτό θα πάω με τον άσσο του 2,45.


ΝΙΟΡ-ΤΟΥΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ : H Toυρ έχει δεχτεί γκολ στα 17 από τα 19 φετινά της παιχνίδια στην Λίγκ 2, ενώ έχει σκοράρει αντίστοιχα στα 16 από τα 19. Η Νιορ έχει φέρει 12 όβερ στα τελευταία 15 ματς που έδωσε και τα εφτά από τα δέκα φετινά της ματς ήρθαν γκολ-γκολ. Το γκολ-γκολ στο 1,83 για δύο ομάδες που βρίσκουν εύκολα δίχτυα είναι εξαιρετικό.

δυάδα απόδοση 4,41 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ 1
ΝΙΟΡ-ΤΟΥΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 685
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 35
ΚΑΒΑ 650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου