Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΟΦ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Η Γαλατασαράι δεν κατάφερε να κερδίσει χτες στην έδρα της Κασίμπασα και έτσι μας έστειλε στον κουβά.Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο από τα χτεσινά,εκτός από την σκέψη που είχα να κοντράρω την Μπαρτσελόνα αλλά τελικά φοβήθηκα πιθανό ξέσπασμα της και έκανα πίσω.Το Μπιλμπάο όμως κάνοντας υπέροχο ματς την κέρδισε με 1-0.Δίκαια φωνάζουν οι Μπλαουγκράνα για την κόκκινη που δεν δόθηκε στο 60' λεπτό στους Βάσκους.
Σήμερα θα ρίξουμε μια τριαδούλα με τρία σημεία που πληρώνει από 2,00 το καθένα.




ΡΟΣΤΟΦ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ: Η πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη αντιμετωπίζει την ομάδα του Στρατού. Οι  γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό με 0-2 μέσα στην έδρα της Ζενίτ και θα υποδεχθούν γεμάτοι ενθουσιασμό την ΤΣΣΚΑ. Στο Ροστόφ τα τελευταία χρόνια δεν περνάει καλά η ομάδα της πρωτεύουσας αφού σε πέντε ματς έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.Οι γηπεδούχοι έχουν έξι οβερ σε οκτώ εντός έδρας ματς.Η ΤΣΣΚΑ έχει σήμερα την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο την Ζενίτ και είναι πολύ φορμαρισμένη με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και γκολ 12-3.Ενδιάμεσα γνώρισε και δύο ήττες στο champions league από Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτυ δείχνοντας καλά στοιχεία.Θα ψάξουν την νίκη και οι δύο,θα πάμε με τα πολλά γκολ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Εντός έδρα ο ΠΑΣ είναι πολύ δυνατός και θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος θα βοηθήσει τους γηπεδούχους που πιστεύω θα βρουν τον τρόπο με τους Ντε Βισέντι και Ίλιτς να δημιουργήσουν προβλήματα στην όχι και τόση σταθερή άμυνα της ομάδας του Στέφενς.Από την άλλη επιθετικά ο ΠΑΟΚ έδειξε να βρίσκει ρυθμό στα ματς με Άρη και Σαχτιόρ και ένα γκολ το έχει σίγουρα.Το γκολ-γκολ πληρώνει 2,00 και θα το κρατήσουμε.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ: η Έσμπιεργκ προκρίθηκε στους 32 του Europa League,στο πρωτάθλημα όμως βρίσκεται στην προτελευταία θέση και χρειάζεται άμεσα να ανακάμψει.Δύσκολο το έργο της σήμερα με την Άαλμποργκ να φιγουράρει στην δεύτερη θέση.Οι φιλοξενούμενοι σε εφτά εκτός έδρας ματς έχουν φέρει εφτά οβερ,αναμένεται να βοηθήσει και η Έσμπιεργκ με τα πέντε σε οκτώ εντός έδρας ματς.

τριάδα απόδοση 8,00 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΡΟΣΤΟΦ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 300
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 275

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου