Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

O tsatalas ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


Έχει ο καιρός γυρίσματα το είχα πει πολλές φορές την περίοδο που είχαμε γκαντεμιαστεί με τους κουβάδες να είναι πολλοί και συνήθως για ένα γκολ.Έτσι είναι αυτά, τώρα έχουμε περάσει στο άλλο άκρο και η τύχη είναι μαζί μας...Έτσι λοιπόν με την χτεσινή τριάδα που μας έδωσε απόδοση 11,52,φτάσαμε τις τρεις μέρες σερί με ταμεία και ανεβάσαμε πολύ την κάβα μας.
Δεν ενθουσιαζόμαστε όμως συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο σκέψης,τώρα είναι η καλή μας περίοδο και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε,ένα είναι το σίγουρο πως οι κουβάδες κάποια στιγμή θα επιστρέψουν...ας ελπίσουμε όχι σύντομα.

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του champions league συνήθως είναι καθοριστική...πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα οκτώ σημερινά ματς.





o Φουστέρ έχει πετύχει πολλά κρίσιμα γκολ για τον Ολυμπιακό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: σπουδαίο ματς για τους ερυθρόλευκους,έχουν φέρει τον όμιλο στα μέτρα τους και με νίκη σήμερα παίρνουν την πρόκριση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.Όμως η Μπενφίκα που σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση δεν είναι μικρό μέγεθος στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να μασήσει ούτε από την έδρα ούτε από την καυτή ατμόσφαιρα.Οι άμυνες των δύο ομάδων δεν είναι αξιόπιστες και το ματς πιστεύω ξεκινάει από το 1-1.Θα ψάξουμε για σκορέρ αλλού από τον Μήτρογλου αφού οι Πορτογάλοι δεν είναι χαζοί βλέπουν την φοβερή κατάσταση που βρίσκεται και σίγουρα θα προσαρμοστούν πάνω του,δίνοντας  έτσι χώρο σε αυτούς που θα έρχονται από πίσω του...όπως ο Φουστέρ.


έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ματς
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΒΕΡ:  Οι Τούρκοι ξέρουν ότι με νίκη σήμερα στην Δανία θα έχουν την κατάσταση στα χέρια τους στο θέμα της πρόκρισης αφού την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν την Γιουβέντους στην Κωνσταντινούπολη. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα βαθμό στον όμιλο από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γιουβέντους για να έχουν κάποιες ελπίδες για την τρίτη θέση θέλουν την νίκη σήμερα,πάντως στο 3-1 στην Τουρκία πριν από 15 βράδια έδειξαν πολύ κακό πρόσωπο και έχασαν με κάτω τα χέρια.Το σημείο που ενώνει τις δύο ομάδες είναι οι κακές άμυνες ,η Κοπεγχάγη έχει δεχτεί γκολ στα 16 από τα 18 επίσημα ματς που έδωσε φέτος.Η ομάδα του Μαντσίνι έχει δεχτεί γκολ στα 11 από τα 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις,μάλιστα και τα έξι ματς με τον Ιταλό στον πάγκο ήταν γκολ-γκολ.Θα πήγαινα με το διπλό αλλά οι απουσίες των Σνάιντερ,Μουσλέρα και ο αμφίβολος Σειτζού που είναι ο καλύτερος αμυντικός της Γαλατά με φρενάρουν και θα κρυφτώ πίσω από το οβερ. Επειδή περιμένω τρελό ματς θα πάω με το διπλό των Τούρκων με ανατροπή και για σκόρερ τον Ντρογκμπά.

To φοβερό γήπεδο της Σάχταρ ''Ντόνμπας Αρίνα''

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ -ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Το 4-0 της Γερμανίας δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την μορφή του αγώνα.Η Λεβερκούζεν ήταν τυχερή,αφού η Σαχτάρ πατούσε καλύτερα και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ,αλλά ένα γκολ οφσάιτ,μια γκάφα του τερματοφύλακα της και ένα πέναλτι μαϊμού την καταδίκασαν στο βαρύ 4-0.Σήμερα στην Ουκρανία θα αποδοθεί δικαιοσύνη .Η ομάδα του Λουτσέσκου πνίγει τον αντίπαλο στην ''Ντονμπας Αρίνα'' αφού έχει 33 νίκες στα τελευταία 38 εντός έδρας ματς,έχοντας μία μόλις ήττα από την Γιουβέντους πέρυσι.Αντίθετα η Λεβερκούζεν έχει μία μόλις εκτός έδρας νίκη σε 18 ματς στο champions league.O Χίπια ξεκούρασε πέντε βασικούς στο ματς με την ουραγό Μπράουνσβαιγκ και το πλήρωσε με ήττα.Το μαζικό rotation που έκανε χάλασε την χημεία της ομάδας και φανέρωσε την απειρία του ως προπονητή...Ο Ρουμάνος Λουτσέσκου είναι γνωστός ως η ''αλεπού των πάγκων'' και μπορεί να εγκλωβίσει τον άπειρο Φιλανδό προπονητή των Γερμανών.

τριάδα 1 απόδοση 7,58 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΒΕΡ
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ -ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Κόντε ξέρει πως απαγορεύεται η ήττα στο σημερινό ματς και πιστεύω θα προσπαθήσει να το προσεγγίσει προσεκτικά.Άλλωστε η άμυνα που ήταν το μεγάλο πρόβλημα για την Γιουβέντους δείχνει να έχει βελτιωθεί αφού δεν δέχτηκε γκολ σε τρία ματς στο καμπιονάτο.Η Ρεαλ από την άλλη έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα,δέχτηκε πέντε γκολ μέσα σε τέσσερις μέρες από Σεβίλλη και Βαγιεκάνο,επιθετικά πάντως τα πήγε εξαιρετικά...Η ομάδα του Αντσελότι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και δεν καίγεται για το σημερινό ματς.Ο Ιταλός προπονητής της Βασίλισσας θα προσπαθήσει να συμμαζέψει την άμυνα του σήμερα.Περιμένω ένα ματς υπομονής με  τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές για αυτό θα πάω με τα 2-3 γκολ και σκοράκι το 1-1.Στην λογική πως τα πάντα είναι δανεικά και η Γιουβέντους στο Μπερναμπέου αδικήθηκε σήμερα θα ποντάρω να σκοράρει με πέναλτι.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ: η Μάντσεστερ Γ. θέλει τον πόντο για να είναι ήσυχη και θα προσπαθήσει να τον πάρει χωρίς να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις αφού ακολουθεί ντέρμπι με την Άρσεναλ. Η Σοσιεδάδ δεν έχει εμπειρία στην διοργάνωση και αυτό έχει πληρώσει μέχρι τώρα και έχει μείνει χωρίς πόντο.Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι Βάσκοι σήμερα και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.Σκέφτηκα τον άσσο αλλά η εμπειρία και η κλάση παιχτών όπως ο Ρούνει και ο Φαν Πέρσι δεν κοντράρονται τόσο εύκολα για αυτό θα πάω με τα 2-3 γκολ και σκορ το 1-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ 3,5: η ομάδα του Πελεγκρίνι εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ισοπεδωτική(με εξαίρεση το ματς με την Μπάγερν).Σε εφτά επίσημα ματς στο Etihad έχει πετύχει 27 γκολ: 5 στην Γούιγκαν για το Λιγκ Καπ,4 στην Μάντσεστερ Γ.,4 στην Νιουκάστλ,3 στην Έβερτον,2 στην Χαλ και 7 στην Νόριτς και 1 στην Μπάγερν. Το Σάββατο το κοντέρ σταμάτησε στο 7-0 απέναντι στην Νόριτς,κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχει φοβερά προβληματική άμυνα που δέχεται πολύ εύκολα το γκολ.Επιθετικά πάντως έχει δοντάκια και μπορεί να μας βοηθήσει στα πολλά γκολ αφού ο Κομπανί πάλι θα λείψει και μπορεί η απουσία του στο ματς με την Νόριτς να μην φάνηκε αλλά είναι μεγάλη απώλεια.

τριάδα 2 απόδοση 8,80 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ 3,5

τετράδα anytime scorer απόδοση 103,35 ποντάρισμα 3 μονάδες
ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ(ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ)
ΦΟΥΣΤΕΡ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
ΛΟΥΚΑΣ ΜΟΟΥΡΑ(ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ)
ΓΚΕΤΣΕ(ΜΠΑΓΕΡΝ)

σύστημα 2-3-4 σκοράκια απόδοση 10237,50 ποντάρισμα 11 μονάδες 1χ6 στις δυάδες,1χ4 στις τριάδες και 1 στην τετράδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ 1-1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 4-1
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 3-1

ημίχρονο-τελικό απόδοση 26,00 ποντάρισμα 6 μονάδες
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ

ειδικό στοίχημα απόδοση 7,00 ποντάρισμα 9,23 μονάδες
να σκοράρει  η Γιουβέντους με πέναλτι

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 710
ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ 4/11 154,23
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 864,23
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 69,23
ΚΑΒΑ 795

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου