Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΤΕΝΝΕ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν χάνει σήμερα ο Μπάμπης...


Τζούλια καταντήσαμε και χτες...σε ακόμη μία κακή μέρα,δεν στέκομαι κάπου άλλωστε ο κουβάς ήταν πανηγυρικός.
Σήμερα το πρόγραμμα είναι μέτριο ως κακό,δεν  βγάζει μεσαία σημεία με το ζόρι έβγαλα μια τριάδα,εκεί που είναι καλύτερα τα πράγματα είναι τα μεγάλα σημεία.Με το συστηματάκι μας λοιπόν 4-5-6 να πληρώνει γύρω στο 1300 απόδοση....Πάμε να αναλύσουμε:



επιστρέφει ο Ρόμπεν
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 3,5: Η Μπάγερν κερδίζει χωρίς να παίζει καλά στα τελευταία ματς.Κέρδισε με το ζόρι την Πλζεν 1-0,με πιο πολύ ζόρι την Χόφενχαιμ με 2-1,της έβγαλε το λάδι η Χέρτα για να την λυγίσει με 3-2. Μάλλον ήρθε η ώρα για το ξέσπασμα απέναντι στην Άουσμπουργκ που δέχεται εύκολα γκολ. Επιστρέφει και ο Ρόμπεν σημερα.Έχω την αίσθηση πως σήμερα ο Γκουαρντιόλα θα γκαζώσει την ομάδα του για να πάρει και ψυχολογία γιατί ακριβώς μετά την διακοπή ακολουθεί το μεγάλο ματς με την Ντόρτμουντ.Στην τριάδα θα βάλω οβερ 3,5...αλλά θα ρίξω μια τουφεκιά στο οβερ 6,5 με απόδοση 13,00.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ2: Με καινούριο προπονητή ο Πλατανιάς τον Αναστόπουλο και όλοι παίζουν τον άσσο στην λογική του καινούριου προπονητή που αλλάζει την ψυχολογία κτλ.Επειδή όμως και ο Τεννές στον Απόλλων είναι καινούριος με μόλις τρία ματς στον πάγκο του και χωρίς νίκη ακόμα...θα πάω με το Χ2.Άλλωστε ο Πλατανιάς στην έδρα του δεν έχει νίκη σε πέντε ματς,πόσα πράγματα θα πρόλαβε να άλλαξε ο ''μουστάκιας'' σε τρεις προπονήσεις?Τουλάχιστον ο Μπάμπης ο Τεννές είναι ένα μήνα στην ομάδα σιγά-σιγά θα δείξει το έργο του.Η αξία κρύβεται στο Χ2.

με το θωρηκτό Μπέντεκε 
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΚΑΡΝΤΙΦ 1: Oι ''Χωριάτες'' της Άστον Βίλα ξεκίνησαν εντυπωσιακά την χρονιά,στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχαν κερδίσει Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτυ και έδειχναν πάρα πολύ δυνατοί με τον  Μπέντεκε να πυροβολεί.Ένας τραυματισμός του Βέλγου όμως που τον άφησε εκτός για τρία ματς έφερε το μπλακ άουτ.Τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρει και υποχώρηση στην βαθμολογία όπου τώρα βρίσκεται στην 14η θέση.Την προηγούμενη αγωνιστική ο Μπέντεκε επέστρεψε δεν μπόρεσε να σκοράρει και είχε δοκάρι όμως.Το σημερινό ματς είναι το πιο εύκολο από τα εντός που έχει δώσει μέχρι τώρα που έχουν φέρει τον απολογισμό μια νίκης και τεσσάρων ηττών(Λίβερπουλ,Έβερτον,Μάντσεστερ Σίτυ,Νιουκάστλ,Τότεναμ).Η Κάρντιφ έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα με τον προπονητή Μακάι να δέχεται πόλεμο από τον τεχνικό διευθυντή και τον κόσμο να τα έχει βάλει με τον ιδιοκτήτη από την Μαλαισία.Τα πάντα βέβαια κρύφτηκαν κάτω από το χαλάκι με την νίκη στο ντέρμπι της Ουαλίας με την Σουόνσι. Οι φιλοξενούμενοι βασίζονται στο δυνατό τους παιχνίδι και την δύναμη,μέχρι τώρα εκτός έδρας έχουν πάρει αποτελέσματα από μέτριες ομάδες,κέρδισαν την Φούλαμ και πήραν ισοπαλία με Νόργουιτς και Χαλ.Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες και τα γκολ η ΄Αστον Βίλα με σκόρερ την παιχτούρα τον Μπέντεκε.


τριάδα απόδοση 7,52 ποντάρισμα 17 μονάδες
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 3,5
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΚΑΡΝΤΙΦ 1

μονό αποδεκτό απόδοση 13,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 6,5


λυγίζει στο καυτό Κλεάνθης Βικελίδης ο Παναθηναικός
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1: Πολύ σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες.Πιο πολύ για τον Άρη λέω εγώ,που δεν έχει εντός έδρας νίκη και μετά  ακολουθούν τα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό,οπότε το σημερινό είναι τελικός για τους γηπεδούχους.Το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς στην Κρήτη ο Άρης έπεσε ξανά θύμα μιας κακής διαιτησίας και στους οπαδούς του επικρατεί αναβρασμός και συσπείρωση.Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στην ομάδα και αναμένεται οι παίχτες του να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο.Αν όλο αυτό λειτουργήσει θετικά και όχι με άγχος και πίεση προς τους παίχτες περιμένω νίκη των γηπεδούχων.Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι και έχει επίσης πίεση για την νίκη στο σημερινό ματς.Όμως οι παίχτες του είναι άπειροι και θα λυγίσουν από το πάθος και την έδρα κολαστήριο.Ίσως ο Κάκος δώσει και κάτι στον Άρη σήμερα...

Γκοίας είναι η κοπέλα
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΓΚΟΙΑΣ 2: Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πριν από τρεις μέρες για τα ημιτελικά του κυπέλλου Βραζιλίας,η Φλαμένγκο προκρίθηκε στον τελικό με δύο νίκες...και έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της εκεί στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας χωρίς κανένα στόχο...Από την άλλη η Γκοίας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Βραζιλία με έξι συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα(έξοδο στο Λιμπερταδόρες) αφού βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μποταφόγκο που είναι τέταρτη.Μήπως οι δύο ομάδες τα βρήκαν...μεταξύ τους και σήμερα η Γκόιας πάρει το διπλό που θα της δώσει σημαντική ώθηση πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος? Και αγωνιστικά να το δούμε πάντως η Γκόιας αξίζει να πονταριστεί στο 3,80.

δεν τρώει γκολ για κανένα λόγο η Λιλ
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΙΛ 2: Η Λιλ έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 12 ματς,μάλιστα στα τελευταία 7 στο Σαμπιονά δεν έχει δεχτεί γκολ.Την Κυριακή η Μονακό γονάτισε μπροστά της χάνοντας εύκολα με 2-0.Μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα δεν γίνεται να μην την ποντάρεις στο 2,30.Η νεοφώτιστη  Γκινγκάμπ μπορεί να είναι η έκπληξη και στην έδρα της να είναι πολύ δυνατή με 4 νίκες ,1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα...αλλά οι νίκες της ήταν με την Σοσο,την Αζαξιό,την Λοριάν που βρίσκονται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις στην βαθμολογία.Κέρδισε βέβαια την Ρεν και έφερε ισοπαλία με την Μπαστιά. Στο πιο δυνατό ματς με την Μαρσείγ έχασε εύκολα με 1-3.Διπλό στο 2,30 λοιπόν.


ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ Χ: Δύο σκληρές ομάδες που χάνουν δύσκολα και έχουν μία  τάση προς την ισοπαλία.Η Μπλάκπουλ έχει πέντε ισοπαλίες στα τελευταία εφτά και η Ίπσουιτς τέσσερις στις πέντε.Η Μπλάκπουλ που σαν γηπεδούχος αλλά και με βάση την βαθμολογία έχει ένα προβάδισμα αλλά σήμερα έχει αρκετές απουσίες που σίγουρα θα την επηρεάσουν. Μοιάζει κομμένο και ραμμένο για Χ....

Σαμ Αλαρντάις χαρακτηριστική φάτσα των Αγγλικών γηπέδων
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: H Nόργουιτς έφαγε 7 γκολ για πλάκα από την Σίτυ με την απόδοση της να είναι τραγική.Χαρακτηριστικά στην ιστορική εκπομπή  match of the day του BBC το σχόλιο που συνόδευε τον αγώνα ήταν ''Norwich where are you?'' . O προπονητής Χιούτον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ο κόσμος ζητάει την απόλυση του.Το σημερινό ματς είναι κομβικό για τα ''καναρίνια'' που έχουν την χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ Λίγκ μαζί με την Κρίσταλ Πάλας με μόλις έξι γκολ.Κάπου εδώ έρχεται ο Σαμ Αλαρντάις από τους παλιότερους και πιο έμπειρους τεχνικούς στη νησί,έχει την εμπειρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στους γηπεδούχους και να κλέψει την νίκη.Με την έξυπνη τακτική του έκανε το 0-3 μέσα στην έδρα της Τότεναμ,μπορεί να το κάνει και σήμερα.


με τους ελέφαντες της Ντάμπαρτον
ΜΟΡΤΟΝ-ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ 2: μελετούσα τα ματς του και το μάτι μου καρφώθηκε στο συγκεκριμένο.Βλέπω την Μόρτον να είναι ουραγός στην κατηγορία με μόλις έξι βαθμούς σε 11 ματς,έχοντας μια ισοπαλία στα τελευταία έξι και έναν οδυνηρό αποκλεισμό στις καθυστερήσεις μεσόβδομαδα από την Σέντ Τζόνσον για το Λιγκ Καπ. Η Νταμπάρτον έχει τρεις νίκες στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με το τελευταίο να είναι επί της ισχυρής Φόλκερ,επίσης οι φιλοξενούμενοι μαζί με την πρόκριση στο κύπελλο είναι τρία ματς αήττητοι.Θα το ξεπερνούσα χωρίς να σταθώ...αλλά το διπλό πληρώνει 4,00 και δεν γίνεται να το αγνοήσεις. Όπως είναι λογικό παίζω με βάση τους αριθμούς και την φόρμα ούτε τις ομάδες ξέρω ούτε τις έχω δει ποτέ...


σύστημα 4-5-6 απόδοση 1293,25 ποντάρισμα 33 μονάδες,1,5 Χ 15 στις τετράδες,1,5 Χ 6 στις πεντάδες και 1,5 στην εξάδα
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΓΚΟΙΑΣ 2
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΙΛ 2
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ Χ
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2
ΜΟΡΤΟΝ-ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ 2

πεντάδα anytime scorer απόδοση 51,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)
ΜΠΕΝΤΕΚΕ(ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ)
ΡΟΜΠΕΝ(ΜΠΑΓΕΡΝ)
ΠΑΛΑΣΙΟ(ΙΝΤΕΡ)
ΕΤΟ(ΤΣΕΛΣΙ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 720
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 65
ΚΑΒΑ 655

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου