Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ...



Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε αν η ελληνική Superleague θα έχει ενδιαφέρον φέτος για την ανάδειξη πρωταθλητή.
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  σε ένα ντέρμπι που ύστερα από πολλά χρόνια ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του πρωταθλητή του ελληνικού πρωταθλήματος.Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θέλει τον τίτλο και αυτό είναι το ματς που πρέπει να δείξει ότι μπορεί να χτυπήσει τον μόνιμο πρωταθλητή Ολυμπιακό.



Η δικιά μου γνώμη είναι πως φέτος δεν είναι ακόμα έτοιμος,δεν έχει πατήσει ακόμα γερά στα πόδια του για να τα καταφέρει.Η επόμενη χρονιά είναι αυτή που ο Δικέφαλος θα μπει στο πρωτάθλημα ως ίσος με τον Ολυμπιακό.Με τον Στέφενς να ξέρει την ομάδα,να έχει εγκλιματιστεί καλύτερα και να έχει πιο ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας που την βοήθεια του Σαββίδη μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά.Ας μην επεκταθώ άλλο γιατί το θέμα μας είναι το ματς της Κυριακής.

οι δύο τους μαζί με τον Λίνο θα οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν για μένα σήμερα μπορεί να φτάσει μέχρι την ισοπαλία ή σε μια τιμητική ήττα με σκορ τύπου 2-1.Θα το παλέψει το ματς και δεν θα χάσει εύκολα,έχει στην εντεκάδα του παίχτες με προσωπικότητα που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε τέτοια ματς.Ο Κατσουράνης,ο Σαλπιγγίδης,ο Λίνο μπορούν να τραβήξουν τους συμπαίχτες τους από το χέρι...Αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος,έχει καλύτερο ρόστερ,παίζει στην έδρα του και έχει και δύο μέρες παραπάνω ξεκούραση από τον Δικέφαλο.


Εκεί που υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι είναι ο πάγκος...ο Στέφενς έχει το κύρος και την προσωπικότητα που επισκιάζει τον Μίτσελ.Ο Ολλανδός βέβαια προς το παρών είναι ακόμα στο στάδιο προσαμοργής,ακόμα μαθαίνει τους παίχτες του,αυτό που το πιστώνεται σίγουρα είναι το μέταλλο νικητή που έχει περάσει στην ομάδα που δείχνει να μην παρατάει ποτέ.Ο Μίτσελ μέχρι τώρα κερδίζει χάρης την ποιότητα των παιχτών του,το μοναδικό ματς που πήρε κάτι με την τακτική του είναι η ισοπαλία στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα.Τα έχει καλά με τους παίχτες του και δείχνει να κρατάει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια,αλλά κάποιο σοβαρό σχέδιο δεν έχει δείξει.Στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος βέβαια δεν χρειάζεται κανένα απολύτως σχέδιο για να κερδίσει ο Ολυμπιακός.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Αν ο Στέφενς χάσει σήμερα στο Καραισκάκης θα γιγαντωθούν οι ψίθυροι που ακούγονται προς το παρών εναντίον του.Του καταλογίζουν κακή διαχείριση του ρόστερ,καθόλου ανάληψη ευθυνών στα κακά αποτελέσματα και πάντα φταίξιμο στους παίχτες...Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του(για μένα ευτύχημα) είναι πως δεν μιλάει πολύ,δεν έχει ανάγκη να χαϊδέψει τα αυτιά...κανενός,ούτε των δημοσιογράφων,ούτε των οπαδών. Είναι τέτοια η προσωπικότητα που δεν έχει την ανάγκη κανενός...
Αν ο ΠΑΟΚ χάσει σήμερα,προβλέπω από εβδομάδα να ξαναέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του προπονητικού κέντρου και των χρεών...που έχουν ξεχαστεί.

Αν χάσει ο Ολυμπιακός ο Μίτσελ θα ξαναμπεί στο μάτι του κυκλώνα,αλλά τον σώζει το champions league και η πιθανή πρόκριση του στους 16.

ΕΥΧΗ

Καθαρά ποδοσφαιρικά δεν θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός,γιατί θα έχουμε πάλι πρωταθλητή από τον Φθινόπωρο,ας έχουμε λίγο αγωνία φέτος ,ας έχουμε αμφιβολία ως την Άνοιξη...μήπως και ο ΠΑΟΚ κάνει το μπαμ...Να τονωθεί λίγο το ενδιαφέρον του κόσμου για το πρωτάθλημα,είναι περίεργο να ξέρει τον πρωταθλητή από τόσο νωρίς.

Θα προβλέψω πως το ματς θα λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου