Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΠΛΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Ταμειάρα κάναμε χτες με την τριάδα μας να πληρώνει στο 13,69.Η αλήθεια πρέπει να λέγεται πάντως και είχαμε και την τύχη με το μέρος μας επιτέλους,το οβερ του ΠΑΟΚ βγήκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή,το οβερ 3,5 στην Ρεάλ ήρθε εύκολα και το καμάρι μας η Φιορεντίνα κέρδισε με 0-2 μέσα στο Μιλάνο. Στην άλλη τριάδα που ήταν πιο λογική είχαμε μηδέν στα τρία...για να τα λέμε όλα.
Σήμερα θα βάλω στο παιχνίδι μου μεγάλες αποδόσεις...

θα μας ξαναπληρώσουν?

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΟΝΤ 1: Η Χαούγκεσουντ με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη,θα είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της.Οι γηπεδούχοι είναι πολύ φορμαρισμένοι με τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα.Στην έδρας του έχουν ρεκόρ 9-2-3.Η Οντ είναι αδιάφορη χωρίς κανένα στόχο στο πρωτάθλημα αφού με ένα καλό σερί που έχει (πέντε ματς χωρίς ήττα) σώθηκε οριστικά.Σήμερα λοιπόν οι παίχτες των φιλοξενούμενων πάνε χωρίς κίνητρο στο αγώνα,εκτός έδρας δεν είναι καλοί με 8 ήττες σε 14 ματς.Πάμε με τους πελαργούς των γηπεδούχων.

ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ ΟΒΕΡ: Σε πέντε ματς στην έδρα της η Άουσμπουργκ έχει μόνο οβερ,η Μάιντζ αντίστοιχα σε τέσσερα ματς εκτός έδρας έχει μόνο οβερ. Συνολικά οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ οβερ σε 10 ματς και μάλιστα τα έξι είναι σερί στα τελευταία ματς.Η Μάιντζ έχει έχει εφτά στα 10 οβερ.Το οβερ πληρώνει 2,05 και  βάση των αριθμών μοιάζει πολύ πιθανό.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ιντερ ταξιδεύει στο Ούντινε με μοναδικό επιθετικό τον Παλάσιο,κάτι που θα την κάνει να παίξει πιο προσεκτικά.Η Ουντινέζε στην έδρα της είναι πολύ σκληρή ομάδα και δύσκολα κάνει γκέλες,η ήττα από την Ρόμα ήταν η πρώτη μετά από πολύ καιρό.Δεν ανοίγουν πολύ τα ματς της Ουντινέζε θα πάω με τα 2-3 γκολ.

τριάδα απόδοση 7,20 ποντάρισμα 25,35 μονάδες
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΟΝΤ 1
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ ΟΒΕΡ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2: Ο Πανθρακικός άρχισε να ξεφουσκώνει σιγά-σιγά,αρχικά ήταν η ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ,ήρθε και μεσοβδόμαδα ο αποκλεισμός στο κύπελλο στα πέναλτι από την Νίκη Βόλου και μάλιστα εντός έδρας.Αντίθετα ο Αστέρας τώρα αρχίζει να ανεβαίνει,ήταν πολύ καλός παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ,κέρδισε πολύ εύκολα με 2-0 τον Λεβαδειακό και πήρε την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου περνώντας με νίκη από τα Χανιά.Θα πάω με το διπλό στο 2,62,ο Αστέρας έχει καλύτερο ρόστερ από τους γηπεδούχους που η μέχρι τώρα πορεία τους είναι έκπληξη.

ΑΡΟΥΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2:  Επιτέλους η Πάκος έδιωξε τον Κοστίνια που κατάφερε να κάνει την περσινή ομαδάρα των νησιωτών που τερμάτισε τρίτη να είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και να έχει μόνο ήττες στην Ευρώπη σε πέντε ματς.Ο καινούριος προπονητής Καλίστο κάνει ντεμπούτο σήμερα.Η Αρούκα προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς και στην έδρα της έχει τρεις ήττες σε τέσσερα ματς.Θα πάω με το διπλό στο ντεμπούτο νέου προπονητή που πάντα βοηθάει,δεν νομίζω η Πάκος να έγινε τόσο μπάζο μέσα σε τόσο λίγο καιρό,πιο πολύ ψυχολογικό ήταν το θέμα,βοηθάει βέβαια και η κακή φόρμα της Αρούκα.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ:Όποια από τις δύο κερδίσει περνάει δεύτερη...πάνω κάτω ισοδύναμες ομάδες με την Τότεναμ ελαφρώς καλύτερη αλλά η Έβερτον έχει την έδρα.Θα τα βρουν στην μέση...

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Χ: Δύο ομάδες που κυνηγούν την είσοδο στην πεντάδα και προέρχονται από καλά αποτελέσματα με δύο συνεχόμενες νίκες η καθεμία.Παίρνουν από ένα πόντο μένουν αήττητες και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΝΙΣ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ: έδρα κάστρο η Νίς φορμαρισμένη και σε καλό momentum  με έξι ματς χωρίς ήττα η Μπορντό που έχει 4 ισοπαλίες σε πέντε εκτός έδρας ματς.Βάλτε και τις τέσσερις φορές που ήρθαν ισόπαλες τα τελευταία εννιά χρόνια...και έχουμε ένα ωραίο χινάρι.

ΤΡΟΜΣΟ-ΣΤΡΟΜΓΚΟΣΤΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: Η Τρομσό θέλει την νίκη αλλιώς του χρόνου θα παίζει στην Β κατηγορία,η Στρομγκόστεν με νίκη εξασφαλίζει τον τίτλο 99% εκτός αν η Ρόζεμποργκ κάνει δύο νίκες και καλύψει την διαφορά τερμάτων που είναι στο 15...Άρα το σημερινό θα είναι παιχνίδι run and gun με την άμυνα της Τρομσό να θυμίζει χωνί.Θα πάμε με τα πολλά γκολ με την λογική ότι όποιος μένει πίσω στο σκορ θα σκυλιάζει να το γυρίσει και η ισοπαλία δεν κάνει σε κανέναν.


σύστημα 4-5-6 απόδοση 562,87 ποντάρισμα 30 μονάδες 1,5 Χ 15 στις τετράδες,1 Χ 6 στις πεντάδες και 2 στην εξάδα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2
ΑΡΟΥΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ
ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Χ
ΝΙΣ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ
ΤΡΟΜΣΟ-ΣΤΡΟΜΓΚΟΣΤΕΝ ΟΒΕΡ 3,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 400 
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 2/11   205,35 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 605,35
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 55,35
ΚΑΒΑ 550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου