Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ?

Η Τζούλια και οι δύο μαύροι...ελπίζω να μην γυρίσουμε και εμείς το ''ο tsatalas και δύο κουβάδες''.


Σας είχα προετοιμάσει μετά τα τρία συνεχόμενα ταμεία...οι κουβάδες θα επιστρέψουν,έτσι ακριβώς έγινε λοιπόν Τετάρτη-Πέμπτη κουβάδες και την Τρίτη σωθήκαμε από το ειδικό με το πέναλτι της Γιούβε. Το τριήμερο των Ευρωπαικών διοργανώσεων δεν ήταν καλό.Το σημερινό πρόγραμμα κάτι κάναμε ...να δούμε αν το βράδυ θα μας είναι μαύρο...



οπαδοί της Μπράουνσβάιγκ έντυσαν ένα γουρούνι με τα χρώματα του Αννόβερο
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ ΟΒΕΡ: Nτέρμπι της κάτω Σαξονίας με μεγάλη αντιπαλότητα,οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν σε επίπεδο πρώτης εθνικής 37 χρόνια.Το Αννόβερο δεν θα έχει σήμερα τους δύο βασικούς αμυντικούς του λόγω της τιμωρίας(Μαρτσέλο,Σανέ) και ο τρίτος πίσω από αυτούς είναι αμφίβολος.Στις προπονήσεις δοκίμασε ως κεντρικό αμυντικό τον αμυντικό χαφ Χόλφμαν. Αντίθετα επιστρέφει από την τιμωρία το μεγάλο επιθετικό όπλο ο Ντιουφ. Η Μπράουνσβαιγκ προέρχεται από την τεράστια νίκη επί της Λεβερκούζεν και θα πάει με μεγάλο ενθουσιασμό στο μεγάλο ντέρμπι.Οι απουσίες στην άμυνα των γηπεδούχων με οδηγούν σε ένα ματς με γκολ.

έτοιμος για εκδίκηση ο Γραθία
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 1: Ο προπονητής της Οσασούνα Γραθία ήταν ο προπονητής που πέρυσι ανέβασε την Αλμερία στην Πριμέρα,όμως λίγες μέρες αργότερα η διοίκηση ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.Ο ίδιος με δηλώσεις του εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που του φέρθηκαν από την Αλμερία. Ο Γραθία τον Σεπτέμβριο ανέλαβε την Οσασούνα και έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει την εκδίκηση από την πρώην ομάδα του.Στην Παμπλόνα οι γηπεδούχοι στα τελευταία ματς έχει βελτιωθεί,νίκησε Έλτσε και την Βαγιεκάνο και έφερε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Η Αλμερία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες που είναι και οι μοναδικές της στην σεζόν,η νίκη επί της Βαγιαδολίδ ήρθε με το γκολ με το χέρι του Ρόντρι...


Επίσης από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο Σούσο που είναι ίσως ο καλύτερος παίχτης τους.Θα πάω με τον άσσο στην δυνατή έδρα της Οσασούνα και στην εκδίκηση που θέλει να πάρει ο προπονητής Γραθία.


ΜΟΝΑΚΟ-ΕΒΙΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ:  Η Μονακό έχει 2-3 γκολ στα έξι από τα τελευταία εφτά και  η Εβιάν επίσης έχει φέρει πέντε φορές 2-3 στα τελευταία έξι.Η Λιλ ανάγκασε τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.


τριάδα απόδοση 7,35 ποντάρισμα 14 μονάδες
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ ΟΒΕΡ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 1
ΜΟΝΑΚΟ-ΕΒΙΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ


σύστημα  3-4 με ισοπαλίες απόδοση 100,44 ποντάρισμα 11 μονάδες 2χ4 στις τριάδες και 3 στην τετράδα
ΣΠΕΤΣΙΑ-ΤΖΕΖΕΝΑ Χ
ΚΛΕΡΜΟΝ-ΟΣΕΡ Χ
ΝΑΝΣΙ-ΣΑΤΟΡΟΥ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 745
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 720

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου