Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ


Κούβας και χτες σε μια ημέρα που φαινότανε πως δεν μας ταίριαζε.Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα πολλές επιλογές να δούμε πως θα βρούμε αυτές που θα μας πληρώσουν.




ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5:H Xόφενχαιμ δεν ξέρει να παίζει άμυνα...τα 23 γκολ που έχει δεχτεί είναι η χειρότερη επίδοση στην Γερμανία μαζί με την ουραγό Μπραουνσβάιγκ. Η επίθεση της όμως πετάει φωτιές  καθώς έχει πετύχει 25 γκολ που είναι η καλύτερη επίδοση πίσω από την Ντόρτμουντ.Αυτό είναι το στυλ των γηπεδούχων και δεν νομίζω να το αλλάξουν και απέναντι στην Μπάγερν,και στα 10 ματς στο πρωτάθλημα έφεραν οβερ 2,5. Για την Μπάγερν δεν έχω να πω πολλά εκεί που δυσκολεύεται είναι σε ματς με κλειστές άμυνες και λίγους χώρους,με αντίπαλο την Χοφένχαιμ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Το οβερ 3,5 είναι πάρα πολύ πιθανό αφού αμυντικά δεν είναι σταθερή και έχει δεχτεί 4 γκολ στα τελευταία τρία ματς.

ΣΟΣΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟΒΕΡ: Βλέπεις τα στατιστικά τους η Σοσό έχει 5 οβερ και γκολ-γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της,η Σεντ Ετιέν έχει σερί με οκτώ γκολ-γκολ και οβερ. Βλέπεις και το 2,00 στην απόδοση του οβερ και δεν γίνεται να μην το παίξεις.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ: Η Νιουκάστλ έχει πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα,προέρχεται από έξι συνεχόμενα οβερ και ο Κολοτσίνι με τον Τέιλορ δίνονται αμφίβολοι και να παίξουν πάντως δεν θα είναι στο 100% αφού έχουν να παίξουν καιρό.Η Τσέλσι έχει ανεβάσει ρυθμούς κερδίζει με κεκτημένη ταχύτητα,την Τρίτη αν και ο Μουρίνιο άλλαξε τους 10 από τους 11 που είχαν κερδίσει την Σίτυ πέρασε με διπλό από την έδρα  της Άρσεναλ. Η Νιούκαστλ θα το παλέψει αλλά τα κενά της στην άμυνα θα την πληγώσουν για αυτό θα πάω με το οβερ,με σκοράκια του στυλ 1-2,1-3.

τριάδα απόδοση 6,17 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΟΣΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟΒΕΡ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ


ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΒΕΡ: Η απουσία του Τζιόλη θα δημιουργήσει κενά στην ήδη προβληματική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Θα πετύχει γκολ ο Εργοτέλης,είναι δύσκολο για τον φετινό Δικέφαλο να κρατήσει για δεύτερο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα.Θα πάω με το οβερ και όχι με το γκολ-γκολ για να μην την πατήσω όπως στην Κομοτηνή προχθές που κέρδισε 0-3 και το είχαμε γκολ-γκολ.
Προσθέστε και τον Μπενζεμά ...

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5: Η άμυνα της Βαγιεκάνο είναι η χειρότερη στην Ισπανία με 27 γκολ παθητικό.Η εμμονή που έχει ο προπονητής της να παίζει ψηλά και να έχει κατοχή μπάλας έχει αποδειχθεί καταστροφική...πάντως είναι η μοναδική ομάδα που είχε μεγαλύτερο ποσοστό στην κατοχή μπάλας από την Μπαρτσελόνα όταν την αντιμετώπισε.Η Ρέαλ στο ματς με την Σεβίλλη ήταν αφηνιασμένη και ο Αντσελότι σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει έτσι,θα βάλει λογικά την ίδια εντεκάδα με τους Ρονάλντο,Μπέιλ,Ίσκο αλλά και τον Μπενζεμά που επιτέλους σκόραρε και έσπασε την γκίνια...βλέπω το κοντέρ να γράφει πολλά για τους γηπεδούχους,αλλά εμείς θα αρκεστούμε με το οβερ 3,5.

ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: Η Μίλαν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού 13 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση που είναι ο ρεαλιστικός της στόχος ,το κλίμα για τον προπονητής της Αλέγκρι είναι κακό,με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν με την λήξη του αγώνα του με την Λάστιο να είναι πολλές.Την Τρίτη ταξιδεύει στο Καμπ Νου.Η Φιορεντίνα αδικήθηκε στην εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Νάπολι,αφού δεν της δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις.Ενώ είχε και δοκάρι νωρίτερα για να ισοφαρίσει.Η ομάδα του Μοντέλα είναι ικανή για το διπλό στο Μιλάνο άλλωστε το έκανε και πέρυσι και πρόπερσι.Η άμυνα της Μίλαν χωρίς τον Μεξές θα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα απέναντι στον Ρόσι και την παρέα του.Διπλό στο 3,60.


τριάδα απόδοση 13,69 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΒΕΡ
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 440
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου