Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Μισώ τις βουτιές. Εάν, λόγω θεάτρου, ένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα επηρεαστεί άμεσα, νομίζω ότι ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί. Αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσω στους παίκτες μου, επειδή δεν βουτούν".Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Ζοσέ Μουρίνιο με αφορμή την βουτιά του Νέυμαρ για να πάρει το πέναλτι στο ματς με την Μίλαν...


Στο σημερινό ματς της Τσέλσι με την Γούεστ Μπρομ ο Ραμίρες με μια υπέροχη βουτιά στις καθυστερήσεις κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Αζάρ να ισοφαρίσει σε 2-2 και να κρατάει το εντός έδρας αήττητο του Πορτογάλου με την Τσέλσι που πλέον έχει φτάσει στα 66 ματς.


Μετά το τέλος του ματς  όλοι περίμεναν τις δηλώσεις: ''Είμαι σίγουρος πως ήταν πέναλτι. Το είδα και μάλιστα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν πέναλτι.

Ο διαιτητής είναι από τους κορυφαίους αλλά δεν μου άρεσε η εμφάνισή του απόψε. Είναι από τους καλύτερους στη χώρα και στην Ευρώπη αλλά υπέπεσε σε πολλά λάθη εις βάρος μας..."
Συγνώμη κύριε Μουρίνιο αλλά αυτό που κάνετε είναι ντροπή.Εντάξει θεμιτή η στήριξη στην ομάδα,αλλά τα πάντα έχουν ένα όριο...εκτός αν είμαστε όλοι τυφλοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου