Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο10

Πολλά και διάφορα είδαμε και αυτήν την εβδομάδα...

Στην Ελλάδα είχαμε την στέψη πρωταθλητή από χτες το βράδυ,είναι μια πρόοδος πέρυσι ο Ολυμπιακός το είχε πάρει από τον Σεπτέμβριο.Το υποτιθέμενο ντέρμπι δεν χωράει κριτικής οι νικητές ήταν δύο κλάσεις ανώτεροι και κέρδισαν πάρα πολύ εύκολα μην αφήνοντας κανένα περιθώριο.Αναλυτικά την άποψη μου για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Χαρακτηριστικό της τρικυμίας του ΠΑΟΚ...το στιγμιότυπο με τον Λούκας.


Το Σάββατο βρέθηκα στο Κλέανθης Βικελίδης και είδα από κοντά τον Παναθηναικό να κερδίζει εύκολα τον Άρη που προσπαθεί να με εκθέσει,αφού η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική και αρχίζω να φοβάμαι πως η πρόβλεψη που έχω κάνει πως θα σωθεί...θα βγει πολύ λάθος.Χίλια μπράβο στους οπαδούς του Άρη για την αντίδραση τους στο τραυματισμό του Μαρινάκη με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί,αλλά και για την στήριξη τους στην ομάδα παρά τις πίκρες είναι πάντα κοντά της.Το video είναι τραβηγμένο στο 90' λεπτό με το Άρη να είναι πίσω στο σκορ με 0-2 και όμως οι οπαδοί του ακόμα στηρίζουν την ομάδα.












Ο Σηφάκης έκανε χοντρή γκέλα...και έδωσε στον Γιάννου την δυνατότητα να σκοράρει.


Έκανε χαρούμενη και μια ψυχή στην κερκίδα


Ωραίο ματς έγινε στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη να κερδίζει με 3-1 τον Πανθρακικό με ανατροπή.Την ομάδα της Κομοτηνής άφησε με 10 παίχτες ο Εμπόου με μια αψυχολόγητη καρατιά,δείτε την στο 1:35.


Δύο προπονητές έκαναν το ντεμπούτο τους Τσιώλης(ΠΑΣ Γιάννινα) και Αναστόπουλος(Πλατανιάς) και πήραν τις νίκες...Στον Αρβανιτίδη πάντως το κόλπο δεν πιάνει αφού έχει αλλάξει τέσσερις και η Βέροια δεν στρίβει με τίποτα και δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία.
Σήμερα έγινε γνωστό πως ο Τεννές αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα.Αυτή ήταν η 13η απόλυση προπονητή στον θαυμαστό κόσμο της Σούπερλιγκα.


Σε ένα πάρα πολύ βαρετό ματς η Μάντσεστερ Γ. κέρδισε την Άρσεναλ με μια κεφαλιά του Φαν Πέρσι.Ο Βενγκέρ είχε δηλώσει πως θεωρεί τον Ολλανδό ακόμα...παιδί της Άρσεναλ. Για αυτό και ο ίδιος πανηγυρίσε σαν τρελός το γκολ που πέτυχε...

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...ο Σερ Άλεξ έκανε την χαρακτηριστική κίνηση να δει το ρολόι του λίγο πριν την λήξη...όπως ακριβώς έκανε τόσα χρόνια από τον πάγκο της Μάντσεστερ.


Η Μάντσεστερ Σίτυ μπορεί στην έδρα της να σκορπάει τρόμο,αλλά μακριά από αυτήν...απλά δεν υπάρχει,αφού σε έξι ματς μακριά από το Etihad έχει μόλις μία νίκη.Η Σάντερλαντ παίζοντας πολύ ψυχωμένα κατάφερε να την κερδίσει με σκορ 1-0.

Ο Λάρσον δεν πήρε καν κίτρινη κάρτα για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα στον Χάβι Γκαρσία

Η Τσέλσι έκανε δεύτερη σερί κακή εμφάνιση και γλίτωσε τα χειρότερα και το βαθμό στις καθυστερήσεις με ένα πέναλτι που δεν θα έδινε ούτε ο Αμπράμοβιτς.Φάουλ από τον Μουρίνιο που δήλωσε ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση και το πέναλτι ήταν καθαρό.Διαβάστε αναλυτικά εδώ.Με αυτό τον τρόπο ο Πορτογάλος κράτησε το αήττητο των 66 ματς χωρίς εντός έδρας ήττα στο τιμόνι της Τσέλσι.


το καθαρό πέναλτι σύμφωνα με τον Ζοζέ.

τσάμπα διαμαρτύρονται οι παίχτες της Γούεστ Μπρομ

Ο Κρουλ σταμάτησε την Τότεναμ και έδωσε στην Νιουκάστλ την δεύτερη συνεχόμμενη νίκη μετά από αυτήν με την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι έδειξαν για ακόμη μια φορά πολύ δυσκοίλιοι στο γκολ,με εννιά γκολ σε 11 ματς champions league δεν βγαίνεις...
Δείτε τις φοβερές αποκρούσεις του Ολλανδού τερματοφύλακα.


Η Λίβερπουλ τίτλο δύσκολα θα διεκδικήσει αλλά φέτος τουλάχιστον δείχνει πολύ σοβαρή και αποφεύγει τις γκέλες με τις λεγόμενες ''μικρές'' ομάδες.Η τραγική Φούλαμ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στο Άνφιλντ.


Το χαβά της συνεχίζει η Σαουθάμπτον του Ποκετίνο που βρίσκεται μετά την εύκολη νίκη με 4-1 επί της Χαλ στην τρίτη θέση.Το γκολ του Λάνανα ήταν εντυπωσιακό.


Υπέροχο γκολ φάουλ από τον Μπακούνα της Άστον Βίλα.

Εντυπωσιακό ματς στην Ουαλία ανάμεσα στην Σουόνσι και την Στόουκ με τελικό σκορ 3-3.



Καταιγιστική η Ρεάλ Μαδρίτης με έναν Κ.Ρονάλντο να πετάει φωτιές.Τρία γκολ που έφτασαν το σύνολο 24 γκολ σε 17 φετινά ματς.«Δεν θα μιλήσω για την Χρυσή Μπάλα. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ απαντώ στο γήπεδο. Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει, είτε μέσα από τα γκολ μου, είτε μέσα από τις καλές επιλογές μου. Και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος» Είπε το παλικάρι και πρέπει να του δώσουμε δίκιο.
Δείτε το φοβερό φάουλ του Πορτογάλου

Ο Γκρίζμαν της Σοσιεδάδ είναι μεγάλη παιχτούρα...σκόραρε για τέταρτο σερί ματς.


Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πολύ εύκολα με 1-4 στην έδρα της Μπέτις με το πιο σημαντικό γεγονός του αγώνα να είναι ο τραυματισμός του Μέσι που θα τον αφήσει για δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.Αυτός είναι ο τρίτος μυικός τραυματισμός για τον Αργεντινό φέτος,δείχνοντας πως η κακή διαχείριση που είχε τα τελευταία χρόνια ...με αποτέλεσμα να έχει καεί.Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Φοβερή απόκρουση από τον Βαλντέζ.



Στο 1-1 έμεινε και η Ατλέτικο στην σκληρή έδρα της Βιγιαρεάλ και έμοιαζε πολύ κουρασμένη και χωρίς ιδέες.


37 ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα και κέρδισε χωρίς να φορτσάρει με 3-0 την Άουσμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ κλάταρε και έχασε με 2-1 από την ανεβασμένη Βόλφσμπουργκ και έδειξε πως της είναι δύσκολο να κρατήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη...και τώρα κινδυνεύει να χάσει και τα δύο...Μετά την διακοπή παίζει υποδέχεται Μπάγερν και Νάπολι διαδοχικά σε πολύ κρίσιμα ματς.Ο Σούμποτιτς τέθηκε νοκ άουτ μέχρι το τέλος της χρονιάς βάζοντας νέους πονοκεφάλους στο Κλοπ,ήδη η απουσία του Γκουντογάν του έχει στοιχίσει πολύ μεχρί τώρα.
Ο Όλιτς πέτυχε ένα απίστευτο γκολ...


Ο Κορεάτης Σον μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στο Αμβούργο,η Λεβερκούζεν τον αγόρασε για αντικαταστάτη του Σούρλε αλλά μέχρι τώρα ήταν πολύ μέτριος.Στο Σαββατιάτικο ματς έκανε χατ τρικ απέναντι στην πρώην ομάδα του στο χορταστικό 5-3 ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Γκολάρα και από τον Κάστρο.
Ο Βέστερμαν του Αμβούργου τράκαρε στο δοκάρι.


Για την Γκλάντμπαχ σας τα είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς πως είναι μια εντυπωσιακή ομάδα.Στην έδρα της έχει το απόλυτο με 6 στα 6 και βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση.Δείτε με πως γύρισε το ματς με την Νυρεμβέργη αν και έχανε με 0-1 μέχρι το 72'.


Εντυπωσιακός ο 17χρόνος Tίμο Βέρνερ παρακαλώ της Στουτγκάρδης,πέτυχε δύο γκολ στην νίκη με 1-3 επί της Φράιμπουργκ.


Ο Σκίελμπερντ της Χέρτα...λίγο μετά την λήξη του αγώνα με την Σάλκε


Η Γιουβέντους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην Νάπολι με το εύκολο 3-0,το πρώτο γκολ πάντως για την κυρία στο 2' λεπτό είναι αντικανονικό αφού ο Γιορέντε είναι οφσάιτ.Δεν το δέχτηκε και τόσο καλά ο Μπενίτεθ που δήλωσε ''« H Γιουβέντους αξίζει 100 εκατομμύρια παραπάνω από εμάς και είναι λογικό που νίκησαν».
 Απίστευτα γκολ από Πίρλο...


Και Πογκμπά



Η Ρόμα έκανε την δεύτερη σερί γκέλα και μάλιστα με την αδύναμη Σασουόλο.


Ο τερματοφύλακας της Λιβόρνο Μπάρνι που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ίντερ έβαλε μόνος του στα δίχτυα της ομάδας του...


To γεγονός του αγώνα είναι η επιστροφή του 40χρόνου Ζανέτι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε 7 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.Και όμως ο Αργεντινός επέστρεψε γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της Ίντερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου