Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Πολλά γκολ είχε το δεύτερο μέρος της δεύτερης αγωνιστικής του champions league,28 γκολ σε οκτώ ματς είναι εντυπωσιακός απολογισμός.Πολύ όμορφα ματς με σασπένς μέχρι το τέλος,από εδώ θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε όσα δεν είδατε από τους χτεσινούς αγώνες.




Η απίστευτη ασίστ του Ντι Μαρία στον Κ.Ρονάλντο με ραμπόνα...


Όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμάστε το γκολ που είχε πετύχει ο Αργεντινός με ραμπόνα,στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ το 2009 με τον ίδιο να αγωνίζεται τότε στην Μπενφίκα.





Ο Πεπέ είναι συνήθως αυτός που σακατεύει τους αντίπαλους...χτες την πάτησε ο ίδιος σε μια εναέρια μονομαχία με έναν παίχτη της Κοπεγχάγης άνοιξε το κεφάλι του και του τοποθετήθηκαν άμεσα ράμματα για να συνεχίσει πάντως κανονικά να αγωνίζεται.




Πολύ εύκολο βράδυ για την Μπάγερν στο Μάντσεστερ...και οι οπαδοί της το διασκέδασαν πίσω από τον Χάρτ

Ένας Χάρτ που έχει τεράστια ευθύνη για το πρώτο γκολ του Ριμπερί...με το σουτ του Γάλλου να τον έχει τρυπήσει στην κυριολεξία.

66% κατοχή μπάλας για την Μπάγερν του Γκουαρντιόλα.


Υπέροχο το δεύτερο γκολ της Παρί Σε Ζερμέν με τον Ιμπραίμοβιτς και τον Βεράτι να αλλάζουν με απίθανο τρόπο την μπάλα,πριν φτάσει στον Ματουντί που την γύρισε στον Μαρκίνιος για να βάλει εύκολα το γκολ.

Η Παρί χτες πέτυχε τρία γκολ σε 25 λεπτά στο Καραΐσκάκη το είχε καταφέρει σε 18 λεπτά...

Ο τερματοφύλακας της Πλζεν Κόζατσικ σε συνεργασία με τον αμυντικό Ρέζνικ πέτυχαν ίσως το αυτογκόλ της χρονιάς...


O Aκινφέεφ της ΤΣΣΚΑ πάλι μπορεί να θεωρείτε από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη,αλλά στο χτεσινό ματς ήταν συνεχής εστία κινδύνων για την ομάδα του...στις καθυστερήσεις έκανε μια έξοδο Μεσολογγίου για να δεχθεί το γκολ από τον Μπάκος.

Το χτεσινό ήταν το 18 συνεχόμενο ματς champions league που ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ τρώει γκολ.


Το ματς είχε και άλλη περίεργη φάση πάντως....ο Αχμέντ Μούσα επιβεβαίωσε τον κανόνα που λέει πως Αφρικανός επιθετικός και χασογκόλης πάνε μαζί...(με εξαίρεση τον Ντρογκμπά).




Ο Βίντιτς έκανε ένα απίστευτο λάθος για την κλάση του...που η Μάντσεσερ Γ. πλήρωσε με την ισοφάριση από τον Τάισον.Στο 0:30


Ο τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν Λένο,είχε μια τρελή αντίδραση στην ισοφάριση της Σοσιεδάδ.
Ο Γερμανός απέκρουσε το πέναλτι του Βέλα,αλλά ο Μεξικανός τον νίκησε με δεύτερη προσπάθεια...ένας παίχτης των Βάσκων να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα,αλλά ο Λένο με φοβερή λαβή τον σωριάζει στο χορτάρι,ο διαιτητής τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα...Δείτε προσεκτικά στο 0:45

Ο Γιαςν Χέγκελερ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 85' λεπτό του αγώνα και στο 93' με ένα υπέροχο χτύπημα φάουλ έδωσε την νίκη στην Λεβερκούζεν.

O Oλυμπιακός πέρασε εντυπωσιακά από το Βέλγιο με τρία γκολ από τον εκπληκτικό Μήτρογλου,αλλά ισάξιο μερίδιο της νίκης χρωστάει και στον τερματοφύλακα του Ρομπέρτο που έκανε φοβερές επεμβάσεις.Ο καημένος ο Μίτροβιτς της Άντερχλετ,κάποια στιγμή σε ένα τετ α τετ που έβγαλε ο Ισπανός...τον κοιτάει απορημένα σαν να του λέει ''πόσα θα βγάλεις?''
Στο 6:10 το στιγμιότυπο.


O Nτρογκμπά κατάλαβε την μαλακία που θα γίνει ανάμεσα στον Μπουφόν και τον Μπονούτσι,τρύπωσε ανάμεσα τους και έβαλε το πρώτο γκολ της Γαλατασαράι....



Ο Γιώργος Γκαλίτσιος καλεσμένος της ΔΤ για την μετάδοση του αγώνα

σπουδαία νίκη για τον Γκουαρντίολα

δύο γκολ από τον Ιμπρα

οι δύο πρωταγωνιστές της ΤΣΣΚΑ,Χόντα και Τόσιτς
γκολ και ασίστ από τον Ντρογκμπά
o Tάισον μόλις έχει ισοφαρίσει και πνίγεται στην αγκαλιά του Λουτσέσκου

τρεις φορές πυροβόλησε

το γλειφιτζούρι του Λοράν Μπλάν

η ραμπόνα του Ντι Μαρία

απογοήτευση στο κόσμο της Σίτυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου