Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Μια γρήγορη ματιά στα ματς του champions league..



5oς όμιλος
Βασιλεία - Σάλκε 0-1
(54' Ντράξλερ)
Στεάουα - Τσέλσι 0-4
(20' Ραμίρες, 44' αυτ. Γκεοργκιέφσκι, 55 'Ραμίρες, 90' Λάμπαρντ)

Βαθμολογία
Σάλκε 6
Τσέλσι 3
Βασιλεία 3
Στεάουα 0



Πολύ εύκολη νίκη για την Τσέλσι,με τον Μάτα στην εντεκάδα...Ο Μουρίνιο δεν πανηγύρισε τα δύο πρώτα γκολ,αλλά στο τρίτο που ξεκίνησε από φανταστική ενέργεια του Σούρλε έτρεξε να αγκαλιάσει τον Γερμανό.


Ο Φερντάντο Τόρες αποχώρησε με πόνους στο γόνατο μόλις στο 11' λεπτό της αναμέτρησης,με τον Ετό να παίρνει την θέση του.


Απίθανο το αυτογκόλ του Σκοπιανού Γκεορφκιέφσκι.Γενικά ήταν ο αδύναμος κρίκος της Στεάουα με τον Σούρλε να κάνει πάρτι από την πλευρά του.


Σκάλωσε στα δίχτυα ο δεξιός μπακ της Στεάουα

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέβσκι (71' Φερνάντο Βαρέλα), Σουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Μπουρτσεάνου, Φιλίπ, Στάντσιου, Αντριάν Πόπα (46' Λεάντρο Τατού), Τανάσε, Πιοβακάρι (46' Καπετάνος).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ (78' Αθπιλικουέτα), Μάτα (81' Ουίλιαν), Σέρλε, Τόρες (11' Ετο'ό).

Στο άλλο ματς η Σάλκε πήρε σπουδαίο διπλό στην Ελβετία,με την υπέροχη γκολάρα του Ντράξλερ.


To πιο δίκαιο αποτέλεσμα πάντως θα ήταν η ισοπαλία σε ένα κακό γενικά ματς.
Το πιο αξιοσημείωτο πάντως ήταν η πεντάλεπτη διακοπή από τους ακτιβιστές της greenpeace,που έκαναν τους κομάντο για να διαμαρτυρηθούν για την gazprom που κάνει εξορύξεις στην Αρκτικη και είναι ο βασικός χορηγός της Σάλκε.Το πανό που κρέμασαν έγραφε "Μην κάνεις φάουλ στην Αρκτική".



6ος όμιλος
Άρσεναλ-Νάπολι 2-0
(8' Εζίλ, 15' Ζιρού)
Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ 3-0
(19', 79' πέν. Λεβαντόφσκι, 52' Ρόις)

Βαθμολογία
Άρσεναλ 6
Νάπολι 3
Ντόρτμουντ 3
Μαρσέιγ 0

Η Άρσεναλ είχε τελειώσει το ματς με την Νάπολι στο 15' λεπτό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οζίλ που έβαλε ένα υπέροχο γκολ και έδωσε την ασίστ στον Ζιρού για να βάλει το δεύτερο.Από κει πέρα η Νάπολι προσπάθησε να βάλει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς,αλλά χωρίς τον Ιγκουάιν ήταν πολύ ακίνδυνη.Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Άστον Βίλα η ομάδα του Βενγκέρ έχει οκτώ συνεχόμενες νίκες και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της πρέμιερ λιγκ και του ομίλου.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Φλαμινί, Αρτέτα, Ράμσεϊ (88' Μονρεάλ), Ροζίτσκι (63' Γουίλσιρ), Μεσούτ Εζίλ, Ζιρού.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μέστο, Αλμπιόλ (83' Φεντερίκο Φερνάντες), Μπρίτος, Σούνιγκα, Μπεχράμι, Γκιοκχάν Ινλέρ, Χάμσικ, Καγιεχόν (77' Ντουβάν Σαπάτα), Ινσίνιε, Πάντεβ (61' Μέρτενς).

Πολύ εύκολα κέρδισε η Ντόρτμουντ την Μαρσέιγ ,με την τετράδα  Λεβαντόφσκι,Μικιταριάν,Ρόις και Ομπαμεγιάνγκ να πετάει φωτιές.
Το πρώτο γκολ της Ντόρτμουντ είναι εξαιρετικό...η Μαρσείγ εκτελεί στημένο,μετά την απομάκρυνση,έξι παίχτες της Ντόρτμουντ βγαίνουν στην κόντρα με ταχύτητα πυραύλου.Μάλιστα φαίνεται πως κινούνται βάση σχεδίου...στις κινήσεις που κάνουν για να καταλήξει η μπάλα στον Λεβαντόφσκι...


Μεγάλη γκάφα του τερματοφύλακα της Μαρσέιγ Μαντανά στο δεύτερο γκολ.Δείτε το στο 0:12.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Γκρόσκροϊτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Ντουρμ, Νουρί Σαχίν, Σβεν Μπέντερ, Μχιταριάν (88' Παπασταθόπουλος), Ομπαμεγιάνγκ (71' Μπλαστσικόβσκι), Ρόις (82' Χόφμαν), Λεβαντόβσκι.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Ν'Κουλού, Λούκας Μέντες, Μεντί, Ρομαό, Ιμπουλά, Βαλμπουενά (81' Τζόρνταν Αγιού), Παγέτ (73' Λεμινά), Αντρέ Αγιού, Κελιφά (81' Τοβέν).

7ος όμιλος
Ζενίτ - Αούστρια Βιέννης 0-0
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2
(16' Μαρτίνες - 58' Γοδίν, 86' Τουράν)

Bαθμολογία 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 6
ΠΟΡΤΟ 3
ΖΕΝΙΤ 1
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 1

Η Ζενίτ είναι άξια της μοίρας της,αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την Αούστρια απλά δεν τις αξίζει να περάσει.Σίγουρα η κόκκινη που πήρε ο Βίτσελ στο 40' είναι αυστηρή αλλά και πάλι δεν αποτελεί δικαιλογία.


Σε φοβερή κατάσταση η Ατλέτικο πέρασε με νίκη από την Πορτογαλία με ανατροπή μάλιστα.Η Πόρτο ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο η Ατλέτικο ισορόπησε και με δύο στημένες φάσεις πήρε την νίκη.
Υπέροχη κομπίνα στο δεύτερο γκολ της Ατλέτικο με τον Αρντά Τουράν 


Δείτε την φοβερή ενέργεια και την μπαλιά που έβγαλε ο Τούρκος στο 4:50.



ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά (89' Γκιλάς), Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες (68' Κιντέρο), Ντεφούρ, Ζοζουέ (60' Λικά), Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία (79' Όλιβερ Τόρες), Αρντά Τουράν, Λέο Μπαπτιστάο (74' Κόκε), Βίγια (46' Κριστιάν Ροντρίγκες).

8ος όμιλος
Άγιαξ - Μίλαν 1-1
(90' Ντένσβιλ - 90+4' πέν. Μπαλοτέλι)
Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1
(76' Φάμπρεγας)

Bαθμολογία 
Μπάρτσελόνα 6
Μίλαν 4
Άγιαξ 1
Σέλτικ 0

Ο Άγιαξ ήταν πολύ καλύτερος από την Μίλαν με 59% κατοχή μπάλας και άξιζε την νίκη.Όμως μια βουτιά του Μπαλοτέλι στο 94',έγινε πέναλτι από τον ρέφερι της αναμέτρησης και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.
Aπίστευτη απόφαση από τον διαιτητή...


Μάλιστα ο Μπαλοτέλι είχε το θράσος να πει στους οπαδούς του Άγιαξ να σωπάσουν...

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Ντενσβίλ, Μόισαντερ (78' Φαν ντερ Χουρν), Μπλιντ, Κρίστιαν Πόουλσεν, Ντουάρτε (59' Σένε), Ντε Σα (64' Άντερσεν), Σιμ ντε Γιόνγκ, Φίσερ, Σίγκθορσον.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Πόλι (84' Εμάνιουελσον), Μουντάρι, Μοντολίβο, Ρομπίνιο (80' Μάτρι), Μπαλοτέλι.

Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι είναι μια απλή ομάδα...Για 65 λεπτά το πάθος και το τρέξιμο της Σέλτικ δεν την άφησε να κάνει ούτε μία φάση.Σε εκείνο το σημείο ο αρχηγός Μπράουν αποβλήθηκε με έναν αστείο τρόπο...ο Νέυμαρ μόλις τον άγγιξε άρχισε να σκούζει και ο Μπούσκετς έφτασε σε χρόνο μηδέν μπροστά στο ρέφερι για να διαμαρτυρηθεί για τα βασανιστήρια που υπέστη ο συμπαίχτης του...και μάλιστα πανηγύρισε μόλις είδε την κόκκινη.


Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Σκωτζέζοι με μπροστάρη τον Σαμαρά πίεσαν για να πετύχουν γκολ και έφτασαν πολύ κοντά στο 72' και στο 73'.Δείτε τις φάσεις στο 6:30.


Σε μια αντεπίθεση ο Φάμπρεγκας έκανε το 0-1...

Ο Τσάβι ισοφαρίσε τον Πάολο Μαλντίνι ως ο 3ος παίκτης με τα περισσότερα ματς (139) στην ιστορία του Champions League / Κυπέλλου Πρωταθλητριών, πίσω μόνο από τους Ραούλ και Ράιαν Γκιγκς

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ (70' Φόρεστ), Φαν Ντάικ, Άμπροουζ, Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Μουλγκρού, Μάθιους, Κομονς (86' Πούκι), Σαμαράς, Στόουκς (70' Καγιάλ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (89' Αλέξ Σονγκ), Φάμπρεγκας (79' Τέγιο), Πέδρο (75' Αλέξις Σάντσες), Νεϊμάρ.

*κόκκινη 59' Σκοτ Μπράουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου