Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΕΛΠΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ

Φοβερή εμφάνιση από τον Κακούρο

Χωρίς να είναι εντυπωσιακή η Ελπίς Βραστάμων πήρε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 2-0 τον Αετό Φούρκας.Με αυτήν την νίκη τους οι γηπεδούχοι έφτασαν στους εφτά βαθμούς(όλους εντός έδρας) και ανέβηκε στην δέκατη θέση στην βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα,αλλά είχαν πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων επιθετικά.



Αυτή η δυσκολία μεγάλωσε όσο περνούσε η ώρα με την ηρεμία να μην είναι σύμμαχος.Το δοκάρι που είχε ο Αετός  στο 60' λεπτό ξύπνησε τους γηπεδούχους που ανέβασαν στροφές και πέτυχαν δύο γκολ.



Βοήθησε βέβαια και η αποβολή του Φασούλα των φιλοξενούμενων στο 70' δύο λεπτά μετά το υπέροχο γκολ με κεφαλιά του Κακούρου. Στην συνέχεια ο προπονητής της Ελπίς ενίσχυσε το κέντρο του με τις αλλαγές που έκανε και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους.Στο 89' λεπτό μάλιστα ο Βούλγαρης με υπέροχο απευθείας φάουλ  που κέρδισε ο ίδιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 2-0.Το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους ήταν η πιο καθοριστική φάση του αγώνα,αν η μπάλα στο πλασέ του Κωνσταντάκη είχε καταλήξει στα δίχτυα...δύσκολα η Ελπίς θα έβρισκε την ηρεμία και τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή.



Με το 4-5-1 αγωνίστηκε η Ελπίς με τον Γκρίλη να αγωνίζεται ως καθαρός αμυντικός χαφ έχοντας μπροστά τον Αγγελή και τον Κυργιαφίνη.Ο Χαρέλης ήταν στο αριστερό άκρο αλλάζοντας συχνά θέσεις με τον Βούλγαρη που ξεκινούσε από θέση σέντερ φορ. Δεξιά αλώνιζε ο Κακούρος.Την εστία υπερασπίστηκε ο Καραβασίλης που προτιμήθηκε από τον Νικολαίδη,οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ήταν ο Γκλάβας με τον Αστεριάδη έχοντας αριστερά τους τον Δημούδη και δεξιά τον Νικολαίδη Ηρακλή.Με την είσοδο του Πιπερά στο τέλος ο Βούλγαρης πέρασε στα χαφ.

Σε πολύ καλή μέρα οι περισσότεροι παίχτες της Ελπίς. Κορυφαίος ο ''γίγαντας'' Κακούρος που αποτελούσε μόνιμη απειλή για την άμυνα του Αετού,πέτυχε ένα ωραίο γκολ με κεφαλιά πηδώντας στο θεό,ενώ έκανε και μια απίστευτη ενέργεια που κατέληξε στο ακυρωθέν γκολ του Κυργιαφίνη.
Ο Γκλάβας με τον Αστεριάδη συνεργάστηκαν πολύ καλά και σήμερα και δεν άφησαν την ομάδα τους να κινδυνέψει.Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Δημούδη που έχει απίστευτα τρεξίματα,αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα και βοήθησε πολύ με τις επελάσεις του.Έδωσε πολλές μάχες ο Νικολαιδης Ηρακλής,με θετικό πρόσημο η εμφάνιση του.Ο Κυργιαφίνης ήταν λίγο χαμένος στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές και μοίρασε ωραία την μπάλα.Μεστό παιχνίδι από τον Αγγελή που με την ηρεμία του βοηθάει πολύ στο κράτημα της μπάλας,ωραία η μπαλιά του στο πρώτο γκολ. Ο Γκρίλης έκανε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματα του αφού είχε πάνω από ένα χρόνο να παίξει αμυντικό χαφ,αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θετικός και όπως πάντα πολύ μαχητικός.Δε ήταν σε καλή μέρα ο Βούλγαρης και είχε πολλά νεύρα και μια χαζή κόντρα με τον διαιτητή που δεν τον άφησε συγκεντρωμένο,πέτυχε βέβαια ένα όμορφο γκολ που σφράγισε την νίκη.Ο Χαρέλης είχε πολύ διάθεση και ήταν αρκετά κινητικός αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις.Ο Καραβασίλης παρότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ήταν πάρα πολύ σταθερός και έδινε σιγουριά στην άμυνα με την παρουσία του.Πολύ καλός ο Σουσούρας στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε.Ο Πιπεράς με τον Λιόλιο Δημητράκη έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

ΒΑΘΜΟΙ
Καραβασίλης 7
Δημούδης 8
Γκλάβας 8
Αστεριάδης 7
Νικολαίδης Ηρακλής 6
Γκρίλης 6
Αγγελής 6
Κυργιαφίνης 6
Χαρέλης 5
Κακούρος 9 MVP
Bούλγαρης 5
Σουσούρας 7
Πιπεράς
Λιόλιος

Από τον Αετό Φούρκας ξεχώρισε ο Λιτζερίνος Θόδωρος και ο Κωσταντάκης που είχε και το δοκάρι την μοναδική ευκαιρία αλλά τεράστια για τους φιλοξενούμενους.

Ο κύριος Κουρίδης ήταν κοντά στις φάσεις αλλά ελέγχεται για δύο περιπτώσεις το πέναλτι που ζητάει η Ελπίς και το ακυρωθέν γκολ.Πάντως δεν κάνει καλό η τάση που έχει να ανοίγει συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές...αλλά και με την κερκίδα.Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες  Ελευθερούδης και Μιχαλούδης.

Συνθέσεις
ΕΛΠΙΣ
Καραβασίλης,Νικολαίδης Ηρακλής,Αστεριάδης,Γκλάβας,Δημούδης,Γκρίλης,Αγγελής(80' Πιπεράς),Κυργιαφίνης,Κακούρος,Χαρέλης(71' Σουσούρας),Βούλγαρης(90' Λιόλιος Δημητράκης)

ΑΕΤΟΣ
Μανωλούτσος,Φασούλας,Κρίστο,Λιτζερίνος Λευτέρης,Σκέντος,Λιτζερίνος Μιχάλης,Κωνσταντάκης,Καζανόπουλος,Νταής(72' Πάτση),Λιτζερίνος Θόδωρος,Paci(45' Λιάπης)

ΤΟ ΜΑΤΣ

27' Ο Βούλγαρης ζητάει πέναλτι για μαρκάρισμα στην περιοχή,σωστά ο διαιτητής του δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

29' Ο Δημούδης έκανε την κούρσα από αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Χαρέλη να προσπαθεί να κάνει την προβολή αλλά ο Σκέντος πρόλαβε και έδιωξε με υπερένταση.

33' Ο Δημούδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή μετά από φάουλ του Κυργιαφίνη με δυσκολία απέκρουσε ο Μανωλούτσος.


35' Ο Χαρέλης έκανε την σέντρα ο Αγγελής έπιασε ένα αδύναμο σουτ , ο Κακούρος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά εξ επαφής ο Μανωλούτσος απέκρουσε.

51'Ο Κακουρος έκανε την σέντρα από αριστερά στην κίνηση του σουτ του Χαρέλη ελάχιστα άουτ...

53' Ο Κυργιαφίνης έκανε την σέντρα από αριστερά  η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρίστο αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.


60' Η Ελπίς έχει κόρνερ  η μπάλα απομακρύνεται και βγαίνουν στην αντεπίθεση τρεις παίχτες του Αετού με δύο της Ελπίς ο Λιτζερίνος Θόδωρος έκανε την μπαλιά στον Κωνσταντάκη αλλά αυτός μόνος του απέναντι στον Καραβασίλη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

68' Ο Αγγέλης κράτησε ωραία την μπάλα από αριστερά σήκωσε το κεφάλι και σημάδεψε στο δεύτερο δοκάρι τον Κακούρο που με ένα φοβερό άλμα έπιασε την κεφαλιά στην απέναντι γωνία του Μανωλούτσου που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.


70' Ο Φασούλας έκανε φάουλ στον Δημούδη,και ενώ ο παίχτης της Ελπίς είναι στο έδαφος τον πατάει στο χέρι,ο κύριος Κουρίδης θεώρησε το χτύπημα σκόπιμο και τον απέβαλε μάλλον σωστά αφού αν ήθελε να τον αποφύγει μπορούσε να περάσει πιο δίπλα του...

84' Ο Κακούρος μοιάζει με τον Μέσι περνάει όποιον βρει μπροστά του φτάνοντας απέναντι στον Μανωλούτσο που έκανε έξοδο και τον πρόλαβε...η μπάλα μετά την σύγκρουση των δύο τους στρώθηκε στον Κυργιαφίνη που σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα ο διαιτητής όμως σφύριξε φάουλ στην προσπάθεια του Κακούρου.


89' Το γκολ του Βούλγαρη με απευθείας χτύπημα φάουλ.



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την έκτη αγωνιστική


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Για ακόμη μια φορά με τον Βούλγαρη στον αγωνιστικό χώρο και όχι στην άκρη του πάγκου η ομάδα δεν είχε ηρεμία,με τις φωνές του Βούλγαρη να μην κάνουν καλό...

Η Ελπίς έχει κερδίσει και τους εφτά βαθμούς που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα στο γήπεδο των Βραστών.

Την επόμενη εβδομάδα η Ελπίς αντιμετωπίζει την Θύελλα Στανού την μεγάλη περσινή της αντίπαλο στην μάχη για την άνοδο,με το μπαράζ στον Στανό να κρίνεται στα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.
Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι και των δύο πλευρών να καθίσουν σπίτι τους,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας.

Ο πρόεδρος της Ελπίς άφησε μόνη την ομάδα...

Ο Λιόλιος Δημήτρης απουσίασε λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων.

Με λεωφορείο ήρθε στο γήπεδο η αποστολή της Φούρκας συνοδεία με καμιά δεκαριά οπαδούς.

Στο ψυγείο στα αποδυτήρια της Ελπίς...υπήρχε ένα τάπερ με κοτόπουλο και σαλάτα μαρούλι,ποιανού ήταν?














Γκρίλης και Καραβασίλης









ήρεμη δύναμη ο Αγγελής






ο κόουτς δίνει οδηγίες








Κακούρος

Αγγελής με τον αντιπρόεδρο





H νέα εμφάνιση της Ελπίς που εγκαινιάστηκε στο προηγούμενο ματς με την Νίκη Πολυγύρου.

2 σχόλια:

  1. O σουσουρας επρεπε να παρει 8 ... η διαγωνια ασιστ που εκανε (παρε βαλε) του δινει 2 ποντους μονο αυτη η ενεργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stelio giamena oloi axizoun 10 giati h mesa pezoun h exou einai to eidio apo merikous erestikous xeronte me thn apotixia ths omadaras mas alla tous grafoume kanonika sta @@@@@
    simos

    ΑπάντησηΔιαγραφή