Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

H AΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

Έλληνες τρέμετε...ο Κάτσε πήρε το όπλο του

Kαι ξαφνικά βάλαμε στην ζωή μας τον UCK.Πάω στοίχημα ότι το 90% από αυτούς που βρίζουν τον Κάτσε, δεν ήξεραν και δεν ξέρουν ακόμα τι ακριβώς είναι ο UCK.H ετυμηγορία βγήκε χωρίς ο κατηγορούμενος να απολογηθεί...ο Κάτσε είναι ένας Αλβανός εθνικιστής που θέλει να μας πάρει την Μακεδονία και δεν σέβεται το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Να πάρει το μπούλο λοιπόν από τον ΠΑΟΚ και να πάει στα βουνά της Αλβανίας για να αρχίσει το αντάρτικο...αυτή είναι η εύκολη λύση.



Ο Κάτσε είναι μόλις 20χρονών...και είναι πάρα πολύ πιθανό πως δεν ξέρει τι ακριβώς συμβολίζει η μπλούζα που φόρεσε,έχει έρθει σε πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα  και δεν έχει πολλές επαφές με την πατρίδα του.Δεν λέω πως δεν έκανε μαλακία και μάλιστα χοντρή,από την στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να γνωρίζει...Και βέβαια θα πρέπει να τιμωρηθεί για την μαλακία του,να φάει το χαστούκι του για να του γίνει το πάθημα,μάθημα.Αλλά μέχρι εκεί ,ούτε να λιθοβολιστεί πρέπει,ούτε να απελαθεί πρέπει,ούτε να τον βρίζουν στο γήπεδο πρέπει,ούτε να πέσουν να τον φάνε.
Όταν ένα εικοσάχρονο παιδί(Κάτσε,Κατίδης ακόμα και η Παπαχρήστου) πέφτουν στην παγίδα είτε από άγνοια,είτε από βλακεία,είτε ακόμα και συνειδητά...είναι υποκρισία απλά να τους εξοντώσεις χωρίς να τους αφήσεις να απολογηθούν και να τους δώσεις την ευκαιρία να καταλάβουν το λάθος τους και να μετανιώσουν.Το εύκολο είναι να τους αφανίσουμε το δύσκολο είναι να τους κάνουμε να καταλάβουν ποιο ήταν το λάθος τους...και να προλάβουμε ανάλογα περιστατικά πριν αυτά γίνουν.Πόσο λιγότερο φασίστες είμαστε όλοι εμείς από τον ίδιο τον Κατίδη ή τον Κάτσε,που το μόνο που θέλουμε να τον βάλουμε στο περιθώριο και να τον καταδικάσουμε για μια ζώη,λόγω μια νεανικής βλακείας?Που είναι η ανθρωπιά μας?Αναρωτήθηκε κανένας αν όλοι αυτοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές,έχουν την δυνατότητα της επαρκής μόρφωσης?Φρόντισαν για αυτό οι ομάδες τους?Για ψάξτε να δείτε τι γίνεται στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Μπαρτσελόνα,αν οι ποδοσφαιρικές επιδόσεις δεν συμβαδίζουν με αυτές στο σχολείο ο μαθητής κόβεται...
Στο κάτω-κάτω όλοι μας στα εφηβικά μας χρόνια δεν είχαμε κάποιες απόψεις που σήμερα ντρεπόμαστε να τις αναφέρουμε?
Όλοι αυτοί που λένε πως ο ΠΑΟΚ είναι προσφυγικός σύλλογος και έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη και ο Κάτσε έπρεπε να ξέρει ποιας ομάδας τα χρώματα φοράει...ο ΠΑΟΚ φρόντισε να του μάθει σε ποια ομάδα αγωνίζεται?
Ο αν δεν κάνω λάθος ο Κάτσε είχε αρνηθεί δύο φορές να αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Αλβανίας γιατί είχε την ελπίδα πως θα τον καλέσει η εθνική Ελλάδας.
Αν στην θέση του Κάτσε ήταν ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην Τουρκία και έλεγε πως η Κωνσταντινούπολη  είναι Ελληνική...τι θα λέγατε όλοι εσείς?

Να τιμωρηθεί λοιπόν ο Κάτσε και αυστηρά...αλλά όχι  να τον φάμε αμάσητο εμείς οι ανθρωποφάγοι.

1 σχόλιο:

  1. Kaçe has made 4 appearances for the Albanian national under-21 football team in a friendly tournament at Slovenia between 23 and 30 March 2011.[15][16] In an interview to Panorama Sport, a major Albanian sports magazine, Kaçe said that he is looking forward to play for the Albanian senior team.[17]

    ΑπάντησηΔιαγραφή