Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ


Εξαιρετική η χτεσινή μέρα για μας,η δυαδούλα μας με τα Χ πλήρωσε σε απόδοση 9,75.Με λίγο τύχη θα βγάζαμε και δεύτερη τριάδα,ένα γκολ μας έλειψε στο Άγιαξ-Τσβόλε που ήρθε 2-1 και εμείς το είχαμε οβερ 3,5,λίγο νωρίτερα να έμπαινε το πρώτο το είχαμε βγάλει (το 1-0 έγινε στο 72').Ας μην είμαστε όμως πλεονέκτες η κάβα είναι σε θετικό πρόσημο και πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: οι γηπεδούχοι έχουν πέντε γκολ-γκολ στα έξι ματς στο πρωτάθλημα.Η Εστουντιάντες έχει τρία γκολ-γκολ στα τρία εκτός έδρας ματς που έδωσε και τέσσερα στα έξι συνολικά.Στο 2,20 το γκολ-γκολ.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ ΟΒΕΡ 3,5:Nτέρμπι μίσους της Βόρειας Ολλανδίας,θα πάμε με τα πολλά γκολ.Τα τρία εντός έδρας ματς που έδωσε η Χέρενφεν ήρθαν οβερ 5,5...και τα τρία εκτός έδρας που έδωσε η Γκρόνιγκεν ήρθαν οβερ 4,5....Γιατί να μην φέρουν και ένα οβερ 3,5 μεταξύ τους?

ΛΑΤΣΙΟ-ΚΙΕΒΟ 2:Το Κίεβο της τελευταίες οκτώ φορές που ταξίδεψε στην Ρώμη για να αντιμετώπισει την Λάτσιο δεν έχασε ούτε μία,τρεις φορές έφυγε με το τρίποντο και πέντε με ισοπαλία.Στην Λάτσιο οι οπαδοί ετοιμάζουν συλλαλητήριο κατά του προέδρου Λολίτο με τον ίδιο να απαντά σε υψηλούς τόνους λέγοντας στους οπαδούς να πιουν σόδα για να χωνέψουν τις λίγες μεταγραφές που έκανε η ομάδα.Τεράστια απουσία του Ερνάνες που είναι ο μαέστρος της Λάτσιο. Μπαρούτι θα μυρίζει η ατμόσφαιρα στο Ολίμπικο και η ψυχωμένη Κίεβο μπορεί να κάνει την ζημιά,άλλωστε έχει μαζί της και την παράδοση.

ΛΥΩΝ-ΡΕΝ 2: Η Λυών έμεινε γυμνή μετά το μεταγραφικό παζάρι,για να καταλάβετε συζήτησε το ενδεχόμενο να πάρει στην ομάδα τους ελεύθερους Γκοβού....και τον Ζιουλί 36 και 38 χρονών αντίστοιχα.Σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση της τον Γκουρκίφ και μάλλον και τον Γκρενιέ...τους μοναδικούς δηλαδή που μπορούν να φτιάξουν παιχνίδι.Ο Γκομίζ δεν έφυγε με μεταγραφή αλλά είναι πλακωμένος με τον πρόεδρο.Η Ρεν είναι έμπειρη και σκληρή ομάδα και δυσκολεύει παραδοσιακά την Λυών στο Ζερλάν(5 ισοπαλίες, 2 νίκες και μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της).Θα πάμε με το διπλό που καλοπληρώνει.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ 1: τεράστιο ντέρμπι μίσους της Γένοβας.Θα πάμε με την πιο έτοιμη Σαμπντόρια,αφού η Τζένοα δεν ξεκίνησε καλά εφτά γκολ παθητικό σε δύο ματς,και έτρεξε να καλύψει τα κενά την τελευταία μέρα των μεταγραφών,έξι συνολικά την τελευταία μέρα.Με βασικό τον Φετφατζίδη η Τζένοα σε ένα ματς που η κλωτσιά θα πάει σύννεφο ...Άσσος στο 2,40.

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2: Ο ΟΦΗ του Δερμιτζάκη θέλει μόνο νίκη σήμερα...αλλά δεν έχει πετύχει γκολ ακόμα σε τρία ματς και η πίεση και το άγχος θα είναι τεράστια.Ο Αστέρας είναι έτοιμος αφού είχε και Ευρωπαϊκά ματς μπορεί να βάλει ένα γκολ και να κόψει τα πόδια των Κρητικών και να στείλει στο ταμείο ανεργίας τον Δερμιτζάκη...Καλές οι μεταγραφές αλλά θέλουν χρόνο να δέσουν και ο ΟΦΗ δεν έχει.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 726,72   ποντάρισμα 33 μονάδες (1,5 στις τετράδες,1,5 στις  πεντάδες και 1,5 στην εξάδα)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΛΑΤΣΙΟ-ΚΙΕΒΟ 2
ΛΥΩΝ-ΡΕΝ 2
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ 1
ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟΒΕΡ:Πολύ επιθετικές ομάδες και οι δύο με την Φιορεντίνα του Μοντέλα μάλιστα να έχει πετύχει εφτά γκολ και να έχει δεχτεί βέβαια και τρία.Και η Κάλιαρι δεν φοβάται να παίξει επιθετικά,έχασε 3-1 από την Μίλαν και κέρδισε 2-1 την Αταλάντα.Οι Ρόσι και Γκόμες μπορούν να το βγάλουν και μόνοι τους το οβερ.

ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1: Η Μάλαγα έχει μόλις ένα πόντο,αλλά έπαιξε με Βαλένθια και Σεβίλλη εκτός έδρας και με την Μπαρτσελόνα εντός.Σήμερα έχει το πρώτο βατό της παιχνίδι και μπορεί να το πάρει αφού απέναντι της έχει την Βαγιεκάνο που είναι πολύ αφελής αμυντικά και δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: ο Παναθηναικός χωρίς Μέντες και Σίντελφελντ χάνει τα έμπειρα πόδια.Η άμυνα θα αποτελείται από τους 20χρόνους Μαρινάκη και Τριανταφυλόπουλο ,μάλλον τον Κουτρουμπή και τον Νάνο που έγινε αριστερός μπακ στα γεράματα,αμυντικό χαφ θα είναι ο Λαγός...είναι δυνατόν να μην βάλει γκολ ο Πλατανιάς?Ο Πράνιτς θα δώσει ποιότητα επιθετικά στον Παναθηναικό και μπορούν να βάλουν και ένα γκολ και οι Πράσινοι.


τριάδα απόδοση 6,59 ποντάρισμα 13,25
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟΒΕΡ
ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 14/09 146,25
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 626,25
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 46,25
ΚΑΒΑ 580

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου