Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ


Περάσαμε μια πολύ ήσυχη εβδομάδα  χωρίς πονταρίσματα,εκτός βέβαια από τα μακροχρόνια...Περιμένω σχόλια και ενστάσεις για τις επιλογές μου,που συμφωνείται και που διαφωνείτε,έτσι να κάνουμε σόμπορο μιας και αυτές οι επιλογές μας θα μας συνοδέψουν όλη την χρονιά.
Πάμε τώρα να δούμε τα φρέσκα,προκριματικά εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.Τα περισσότερα ματς είναι κρίσιμα καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία.Οι επιλογές μας είναι πολλές και θέλουν κοσκίνισμα.Πριν πάω στις προτάσεις ,επειδή πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν παίζω κάτι από το Eurobasket,απλά δεν τον κατέχω να ποντάρω κάτι στα κουτουρού δεν έχει νόημα,παρακολουθώ τα ματς και μακάρι να πάει καλά η εθνική μας με  τον τυπάρα τον Ιταλό στο πάγκο,αλλά δύσκολα θα ποντάρω κάτι,εκτός αν κλέψω ιδέες από αλλού...



ΒΟΣΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΒΕΡ:Οι Σλοβάκοι για να έχουν ελπίδες να βγούνε δεύτεροι πρέπει να πάρουν βαθμούς και στα δύο ματς με του Βόσνιους,οπότε δεν έχει νόημα να παίξουν αμυντικά.Η Βοσνία μια φιλοσοφία έχει φουλ επίθεση,εκεί άλλωστε είναι το όπλο της με τους,Τζέκο,Ιμπίσεβιτς και Πράνιτς να πρωταγωνιστούν.Μόνο νίκη θέλουν και οι Βόσνιοι για να μην ξαναβάλουν την Ελλάδα στο παιχνίδι της πρώτης θέσης,με εξαίρεση το 0-0 με την Ελλάδα έχουν πέντε οβερ στα υπόλοιπα οι γηπεδούχοι.Ο Χάμσικ ξεκίνησε φουριόζος με την Νάπολι (4  γκολ σε 2 ματς) μπορεί να σκοράρει και στην μέτρια άμυνα των Βόσνιων.

ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ:δύσκολα θα τους βάλουμε 4 γκολ,αφού έχουμε και τις απουσίες Σαμαρά και Σαλπιγγίδη,δύσκολα όμως και θα φάμε γκολ.Οπότε βλέπω μια νίκη μας με  0-2.Στα 2-3 γκολ ήταν και τα πέντε από τα έξι ματς του Λιχνεστάιν στον όμιλο.Για πρώτο γκολ θα βάλω τον Κονέ που μάλλον θα ξεκινήσει βασικός και έχει ψυχολογία μετά την γκολάρα που έβαλε την Κυριακή με την Μπολόνια.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΕΡ:Σχετικά άνετες και οι δύο με λίγο προσοχή θα τερματίσουν στην τετράδα που οδηγεί στο Μουντιάλ.Οπότε περιμένω προσεχτικό παιχνίδι και από τους δύο.Ο Φαλκάο είναι εξαιρετικά αμφίβολος,και από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός τους μετά τον θάνατο του Μπενίτεζ τον προηγούμενο μήνα Καισέδο αφού είναι τιμωρημένος,8 αντε σε 12 ματς στα προκριματικά έχουν οι φιλοξενούμενοι και 7 στα 12 οι γηπεδούχοι.Παραδοσιακά φέρνουν άντερ μεταξύ τους με 7 σε 9 ματς.Την ώρα του αγώνα θα επικρατεί πολύ ζέστη και υγρασία.


τριάδα απόδοση 6,07 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΒΟΣΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΒΕΡ
ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΕΡ



Πρώτο γκολ απόδοση 8.00 ΟΠΑΠ  ποντάρισμα 3 μονάδες
ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΕ


ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΑΝΤΕΡ 1,5:Διπλοί αγώνες μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στους δύο ομίλους στη ζώνη της Ασίας. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ρεβάνς στις 10/9 στην Τασκένδη. Ο νικητής θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ κόντρα στον 5ο από τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.
Καλύτερη ομάδα το Ουζμπεκιστάν,αλλά και σκληρή έδρα το Αμμάν της Ιορδανίας.Οι φιλοξενούμενοι στον όμιλο σε πέντε ματς έφεραν 4 αντερ 1,5.Μέχρι 32 βαθμούς στο γήπεδο την ώρα του αγώνα κάτι που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.Προσεκτικές θα είναι οι δύο ομάδες ενόψει και της ρεβάνς.


ΙΤΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Χ:χωρίς τους Μπαλοτέλι ,Μοντολίβο και Οσβάλντο οι Ιταλοί που πάρα πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση.Οι μαχητικοί Βούλγαροι δεν έχουν χάσει ματς ακόμα στον όμιλο με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες,κοντράρονται στα ίσια με τους Τσέχους για την δεύτερη θέση.Μπορεί να πάρει έστω το βαθμό η Βουλγαρία που δεν καταστρέφει τους Ατζούρι που με Τζιλαρντίνο σέντερ φορ θα δυσκολευτούν.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 2:Πολύ λίγες ελπίδες για την Πολωνία και θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει σήμερα.Στο προηγούμενο ματς δεν κατάφερε να κερδίσει την Μολδαβία...Το Μαυροβούνιο θα παίξει έξυπνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα με τον Γιόβετις και Βούτσινιτς,με λίγή προσοχή στην άμυνα στην αρχή και την πίεση να αυξάνει όσο περνάει η ώρα για τους Πολωνούς μπορούν να κλέψουν το ματς οι Μαυροβούνιοι...

ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ:φοβερό μίσος ανάμεσα στους δύο λαούς.Οι Σέρβοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης και το μόνο που θέλουν είναι να κόψουν το δρόμο της πρόκρισης από τους Κροάτες.Αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα χωρίς βέβαια να υπάρχουν Κροάτες στο γήπεδο.Έστω ένα γκολ μπορούν να βάλουν οι γηπεδούχοι,θα βάλουν και οι Κροάτες με την ποιότητα που διαθέτουν από την μέση και μπροστά.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΗΠΑ Χ: οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση.Οι ΗΠΑ του Κλίσμαν πετάει από νίκη σε νίκη δώδεκα σερί.Η Κόστα Ρίκα εντός έδρα όμως σε προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλο δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τις ΗΠΑ εφτά νίκες και μία ισοπαλία.Αν βοηθήσει η ροή του ματς θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία.


ΠΕΡΟΥ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΟΒΕΡ: έχουν μείνει αμφότερες πολύ πίσω από την τετράδα και το σημερινό ματς είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να έχουν ελπίδες απευθείας πρόκρισης  και όχι με μπαράζ που οδηγεί η πέμπτη θέση.Ο Μαρκαριάν θα παρατάξει επιθετικά την ομάδα του με τους Πισάρο και Γκερέρο επιθετικό δίδυμο και στα άκρα τους Φαρφάν και Βάργκας.Η επιθετική τριπλέτα της Ουρουγούαης Σούαρες,Καβάνι και Φορλάν επίσης θα είναι στο χορτάρι.΄Ενα γρήγορο γκολ και το ματς θα ανοίξει αφού καμία τους δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

σύστημα 4-5-6 απόδοση770,46 ποντάρισμα 22 μονάδες((1 στις τετράδες,1 στις πεντάδες,1 στην εξάδα)
ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΙΤΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Χ
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 2
ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΗΠΑ Χ
ΠΕΡΟΥ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΟΒΕΡ

ΔΕ ΧΩΡΕΣΑΝ
ΣΚΩΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΝΤΕΡ



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 500 Μ0ΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 505
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 35
ΚΑΒΑ 470

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου