Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΕΣΕ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ... Η ΕΛΠΙΣ



Έφτασε στην πηγή,αλλά δεν είπε νερό...αυτός είναι ακριβώς ο τίτλος που ταιριάζει για το σημερινή πρεμιέρα της Ελπίς Βραστάμων στην 'Α κατηγορία στην Βαρβάρα.Το γκολ του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων Κουμαντσιώτη στο 92' λεπτό ήταν αυτό που έγραψε το τελικό 1-0.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ο Αετός Βαρβάρας μπήκε δυνατά στο γήπεδο και πίεσε η Ελπίς άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο.Αν και νεοφώτιστη έπαιξε στον ίσια τους γηπεδούχους και θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο τυχερή να πάρει ακόμα και την νίκη.Δύο δοκάρια και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες από τον Πιπερά,θα μπορούσαν να αλλάξουν την ιστορία του αγώνα.
είσοδος των ομάδων

Εντυπωσιακά  τα τρεξίματα,οι αλληλοκαλύψεις και φανερά δουλεμένη ομάδα τακτικά οι φιλοξενούμενοι.Το 4-4-2 του προπονητή Γιώργου Βούλγαρη δούλεψε άψογα και εγκλώβισε τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις,αφού ο Μελίσσης ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα.Επιθετικά η Έλπις έβγαλε τις φάσεις που τις αναλογούσαν δεν κατάφερε να βρει στόχο,αντίθετα η εμπειρία του Αετού Βαρβάρας μίλησε στο τέλος και με μία στημένη φάση πήρε μια πολύ ανέλπιστη νίκη.Το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ΕΛΠΙΣ,το δίκαιο θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία.Αυτό ήταν η δεύτερη σερί ήττα στις καθυστερήσεις αφού είχε προηγηθεί το 1-0 στην Συκιά για το κύπελλο με γκολ στο 93'.Οι εμφανίσεις της ομάδας όμως είναι πολύ ενθαρρυντικές και κάποια στιγμή θα της χαμογελάσει και η τύχη...
Ο Αετός Βαρβάρας είναι σίγουρο πως θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στην κατηγορία.





ΤΟ ΜΑΤΣ

11' Φοβερή ενέργεια από τον Χαρέλη,πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ζαβά και στο κατέβασμα έπιασε ένα δεξί μονοκόμματο σουτ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Κασάμπαλη.

13' Ο Χαρίσης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Ελπίς έπιασε το σουτ με τον Νικολαΐδη όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να διώχνει σε κόρνερ.

29' Ο Χαρίσης έβγαλε τετ α τετ τον Παπαιώανου με ωραία μπαλιά,ο Νικολαΐδης όμως σταμάτησε το πλασέ του.

35' Ωραία ομαδική προσπάθεια για τους γηπεδούχους με την μπάλα να καταλήγει στον Χαρίση που την έστειλε στα δίχτυα,αλλά η επόπτρια Μαυροπούλου ακύρωσε για οφσάιντ στον σκόρερ και μάλλον είχε δίκιο αφού δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ο ίδιος.

43' Μακρινό φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο από την Κυργιαφίνη.Η δυνατή εκτέλεση και ο αέρας έδωσαν στην μπάλα περίεργη τροχιά...με κατάληξη το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων,στην επαναφορά δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα ο Χαρέλης.


47' Μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Πιπερά που σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Κασάμπαλη να αποκρούει.

70' Κόρνερ για τους γηπεδούχους,η μπάλα έφτασε στον Μελίσση που δεν μπόρεσε να νικήσει εξ επαφής τον Νικολαΐδη.


76' Φάουλ σε καλή θέση για τον Κακούρο,η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο αμαρκάριστο Πιπερά που από πολύ κοντά την έστειλε ψηλά άουτ.Κακώς διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι γηπεδούχοι.



85' Κόρνερ λίγο άουτ η κεφαλιά του Γκούτσιου


92' Το γκολ της αναμέτρησης με τον Αλβανό Λευτέρη που μπήκε ως αλλαγή να εκτελεί το φάουλ και η ανάποδη κεφαλιά του Κουμαντσιώτη κατέληξε στα δίχτυα της Ελπίς.



ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ,ΓΚΟΥΤΣΙΟΣ,ΝΤΑΝΤΗΣ Δ.,ΚΟΥΜΑΝΤΣΙΩΤΗΣ,ΖΑΒΑΣ,ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΝΤΑΣΙΟΣ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΧΑΡΙΣΗΣ(45' ΑΛΒΑΝΟΣ),ΜΕΛΛΙΣΗΣ(72' ΝΤΑΝΤΗΣ Α.),ΜΩΡΑΙΤΗΣ(34' ΜΗΛΙΟΣ)

ΕΛΠΙΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ.,ΔΗΜΟΥΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Η.,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(87' ΜΟΡΦΟΥΛΗΣ),ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(66'ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ),ΠΙΠΕΡΑΣ(80' ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)ΧΑΡΕΛΗΣ

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για όλους τους παίχτες της Ελπίς,πολύ πάθος και φοβερή φυσική κατάσταση από όλη την ομάδα.Αλλά κορυφαίος ο ογκόλιθος και πραγματικός βράχος Αστεριάδης που  κερδίσε αμέτρητες μάχες χωρίς να χάσει καμία.Πολύ σταθερός και ο τερματοφύλακας Νικολαΐδης Κώστας.Ωραίος αλλά μοιραίος ο Πιπεράς με τις δύο ευκαιρίες που σπατάλησε.


Σκέψεις και άλλα ενδιαφέροντα...
Ο τραυματισμός του προπονητή Βούλγαρη μπορεί να τον στέρησε από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο...αλλά τον άφησε επιτέλους να κοουτσάρει με την ησυχία του και βοήθησε πολύ την ομάδα με τις οδηγίες του.Είναι κάτι που έχουμε επισημάνει από πέρυσι, είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις στο χορτάρι να αντεπεξέλθεις και στον ρόλο του προπονητή.

Άψογη η διαιτησία των Σημαιάκη,Διαμαντή και Μαυροπούλου. Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να έχουν κανένα παράπονο.Για το φάουλ που προήλθε το γκολ και διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι νομίζω πως ήταν φάουλ και σωστά δόθηκε στο μαρκάρισμα του Κυργιαφίνη.

Οι παράγοντες των γηπεδούχων παραδέχτηκαν στο τέλος πως δεν άξιζαν την νίκη και ήταν τυχεροί που την πήραν με αυτόν τον τρόπο και έδωσαν συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την εμφάνιση τους.

Έντονη η παρουσία του γυναικείου φύλλου στην κερκίδα...

Το πόσο γκαντεμιά υπάρχει στην Ελπίς φάνηκε και στο περιστατικό με το σπασμένο παρμπρίζ στο αμάξι του Γιώργου Βούλγαρη από ένα άστοχο σουτ.

Το Σάββατο ο Αστεριάδης βάφτισε την κορούλα και του ευχόμαστε να είναι γερή...για τον γανιάζει.

Ο Πρόεδρος της ομάδας ήταν στο γήπεδο με πυρετό...και έψαχνε στο τέλος να βρει ποιος είναι ο Μητσοτάκης της ομάδας....

Κάπου στην Στερεά Ελλάδα βρισκόταν ο Γκλάβας...που απουσίασε.

Κάθε μπάλα που έφευγε από την κάτω πλευρά του γηπέδου...ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί...αφού ακριβώς από κάτω υπάρχει λαγκάδι.

Νικολαίδη Κώστα αφού φόρεσες την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν η γνωστή κωλοφαρδία που έχει αυτή η ομάδα?????????????Τσάμπα μαγαρίστηκες...


















προθέρμανση




''Ελπίςςςςς''




πρώτες βοήθειες στον Νταντή Δημήτρη

ο ρέφερι δροσίζεται...

οδηγίες προς τον Κακούρο

πλάγιο Νικολαίδης Ηρακλής


η σκιά μου 
λίγο πριν μπει στο χορτάρι ο Λίολιος Δημητράκης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου