Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο4

Εδώ είμαστε και πάλι να μοιραστούμε τις σκέψεις μας μαζί σας...Θα τα πούμε και μεσόβδομαδα με το champions league.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ,χωρίς να εντυπωσιάσει.Μία στημένη φάση και μια ενέργεια του Στοχ αρκούσαν.Ο Στέφενς βλέποντας πως αμυντικά δεν μπορεί να εμπιστευτεί την ομάδα του,επενδύει στην επίθεση του που είναι πολύ πιο ποιοτική και πάει στην λογική να βάλουμε ένα περισσότερο από όσα φάμε.Στην εντεκάδα είχε πέντε επιθετικογενείς παίχτες και άφησε μόνο τον Τζιόλη και τους τέσσερις της άμυνας να ασχολούνται με το μαρκάρισμα για αυτό υπήρχαν πολλά κενά στην άμυνα.
Το λάθος του Κατσουράνη είναι φανερά λάθος κούρασης,δύο ενενηντάλεπτα με την εθνική είχαν προηγηθεί...
Μόλις μετά τον πρώτο αγώνα με την Μέταλιστ και το πέναλτι που είχε κάνει ο Βίτορ είχε βγει άχρηστος από πολλούς...σιγά-σιγά γίνεται χρήσιμος και παιχταράς.Κλασικές κωλοτούμπες.
Ο Χακόμπο δεν μπορεί να παίξει ήρεμα ποτέ...και εκνευρίζει και τους υπόλοιπους.

ξαναήρθε στο προσκήνιο

Ο Γκαρσία δεν έπαιξε καθόλου...και αμέσως άρχισαν τα όργανα,έριξε και λάδι στην φωτιά και ο ίδιος με αυτό που έγραψε στο facebook "Θα αντισταθώ για να συνεχίσω να ζω! Θα αντέξω τα χτυπήματα και ποτέ δεν θα παραδοθώ! Αν και τα όνειρα μου σπάσουν σε κομμάτια, θα αντισταθώ! ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ!" και άναψε φωτιές,μυρίζομαι μπαμ....

Καυτός Κώστας Μήτρογλου

Μπράβο σας κύριε Μίτσελ αυτό που λέγαμε όλοι από την πρώτη αγωνιστική το καταλάβατε και εσείς...στην τέταρτη Σαβιόλα-Μήτρογλου μαζί στην επίθεση θα κάνουν παπάδες.
Προσοχή όμως σχήμα με τους δύο και τον Σάμαρη αμυντικό χαφ απέναντι στην Παρί...το κοντέρ θα γράψει πολλά.
Ο Μήτρογλου μου θυμίζει το παλιό NBA JAM ...που μετά από συνεχόμενα καλάθια η μπάλα έπαιρνε φωτιά και από όπου και να σούταρες έμπαινε καλάθι....κάπως έτσι είναι τώρα και ο επιθετικός του Ολυμπιακού μέχρι και γκολ από φάουλ έβαλε.
Οι κερκίδες πάλι στο Καραισκάκη είχαν πολλές κενές θέσεις.



άδικη κριτική προς τον Αναστασίου

Ο Παναθηναικός δεν ήταν καλός στην Κρήτη και όμως πήρε τον πόντο,πολύ νεανική ομάδα ειδικά στην άμυνα με την απουσία του Σίντελφελντ.Πολύ άγχος ειδικά ο Ρισβάνης νόμιζα πως θα λιποθυμήσει...Ο Πράνιτς αν και δεν είναι έτοιμος έδειξε την κλάση του,εξαιρετικός ο Μαρινάκης και πολύ καλό ντεμπούτο με γκολ για τον Ατζαγκούν που είναι το πουλεν μου,αφού τον είχα αγαπήσει το καλοκαίρι στο Μουντιάλ κάτω των 19 με την Νιγηρία.
Μόνο σαν αστείο μπορεί να χαρακτηριστούν οι σκέψεις για απομάκρυνση του Αναστασίου...

O Tετέ του Πλατανιά...

εντυπωσιακός ο Λεάντρο της Καλονής
Κάτι παραπάνω από Καλονή...η ομάδα του Ματζουράκη,πρόβλεψα ότι θα ξεφουσκώσει και αρχίζω να φοβάμαι μήπως έπεσα έξω.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λεάντρο έχει φοβερά στοιχεία και ξεχωρίζει μέχρι τώρα...να σημειώσω πως παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό.


Στο ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης το ενδιαφέρον και πάλι ήταν στις κερκίδες...



ο τρίτος που μας αποχαιρέτησε
Ήδη τρεις προπονητές...αποτελούν παρελθόν(Χατζηνικολάου,Στεφάνοβιτς(Βέροια) Καραγεωργιου) και συνεχίζουμε ...είχαμε την παρέλαση ως ορόσημο,μάλλον πρέπει να βάλουμε τον αγιασμό στα σχολεία...Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι : Δερμιτζάκης,Βοσνιάδης,Λεμονής.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε εικόνες από την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό...το ξαναγράφω ο αγώνας ήταν φιλικός...


Η Λίβερπουλ αν κερδίσει σήμερα στην Ουαλία την Σουόνσι μένει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λίγκ.

Ο Οζίλ έδειξε με το καλημέρα το πόσο πολύ θα βοηθήσει την Άρσεναλ...που επιμένω όμως πως δεν έχει πολλές λύσεις και κάποια στιγμή θα έχει πρόβλημα.


Tραγικός ο Τζόουνς της Στόουκ
Τραγική η Μάντσεστερ Σίτυ του Πελεγκρίνι πήρε με πολύ τύχη τον βαθμό από την Στόουκ.Αυτός ο Τζόουνς των γηπεδούχων πρέπει να πληρώνει για να παίζει...δεν εξηγείται αλλιώς.

Το πέναλτι της Μάντσεστερ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε ένα πέναλτι που είδε μόνο ο ρέφερι....ακόμα και η παρουσία του Σερ Άλεξ στις κερκίδες τελικά επηρεάζει.Ο πρώην διαιτητής Μάρκ Χάσλει στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες αποκαλύπτει πως αντάλαζε μυνήματα με τον Φέργκιουσον...Σώπα????Πέφτω από τα σύνεφα...
ήταν στο γήπεδο

Εξαιρετική παρουσία από τον Κάρικ...



προβληματισμένος ο Μουρίνιο από την πρώτη ήττα
Πρώτη ήττα για την Τσέλσι του Μουρίνιο από την Έβερτον με πολύ μέτρια εμφάνιση από τους Μπλε.

όλοι περιμένουν την επιστροφή του Κάρολ για να αρχίσει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα.
Είναι κατάντια για την Γούεστ Χαμ να μένει για τρίτο σερί ματς χωρίς γκολ...και να περιμένει πως και πως να γίνει καλά ο Κάρολ για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα.


Βασικός ξεκίνησε ο Μαυρίας για την Σάντερλαντ.


Η Μπαρτσελόνα εκεί που όλα έδειχναν πως θα κερδίσει πολύ εύκολα...παραλίγο να πάθει το κάζο της χρονιάς,αφού λίγο πριν το 3-2  στο 95' από τον Μέσι ο Μαρίν της Σεβίλλης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-3.Ότι τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν τρία δεν το σχολιάζουμε...ούτε το πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε για την Σεβίλλη στο 1-0.

Το ακυρωθέν γκολ του Καλά της Σεβίλλης.


Γκέλα για την Βιγιαρέαλ αφού ήτα πολύ καλύτερη της Ρεάλ και άξιζε την νίκη αλλά βρήκε απέναντι της τον απίθανο Ντιέγκο Λόπεθ που έπιανε τα άπιαστα.Ο Ιγιαρεμέντι στο ντεμπούτο ως αντί Αλόνσο απογοήτευσε και η Βιγιαρέαλ κέρδισε κατακράτος την μάχη του κέντρου.Ούτε ο Κεντίρα που μπήκε αργότερα δεν βοήθησε και ο Αντσελότι θα έχει πρόβλημα για ο Τσάμπι Αλόνσο θα αργήσει να επιστρέψει.
Δείτε τις απίθανες αποκρούσεις του Ντιέγκο Λόπεθ.


χαρούμενοι και οι δύο
Ο Ρονάλντο υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο που θα το αποφέρει 17 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο...ενώ ανέβασε και το ποσοστό από έσοδα που βγάζει ο ίδιος από διαφημιστικές εταιρίες από το 40% στο 60%...Ίσως τώρα να έχει και περισσότερο όρεξη για μπάλα.


Η Ατλέτικο συνέχισε το βιολί της...τεσσάρα και το απόλυτο στις νίκες.



Χαρούμενο αγόρι ο Ελ Χαλμνατουί...χατ-τρικ έκανε
Πρώτη νίκη για την Μάλαγα και μάλιστα με πεντάρα απέναντι στην Βαγιεκάνο με χατ τρικ του Ελ Χαμνταουί.



δυνατές μοναμαχίες στο ντέρμπι

Ματσάρα το Ίντερ-Γιουβέντους,το πάλεψαν πολύ οι γηπεδούχοι αλλά δεν μπόρεσαν να υποτάξουν την Κυρία.


Η Νάπολι έκανε το τρία στα τρία...αλλά δεν έχει παίξει ακόμα δύσκολο ματς...θέλω να την δω με την Ντόρτμουντ τώρα στο Champions League.

Για την Μίλαν τα έχουμε πει η άμυνα της είναι για τα πανηγύρια...άρχισαν και οι τραυματισμοί,ζόρικα τα πράγματα.Κοιμήθηκε ο θεός για να πάρει το 2-2 με γκολ στο 80' και στο 97' απέναντι στην Τορίνο.Ο Κακά τραυματίστηκε και θα μείνει ένα μήνα έξω...ο Μπόατενγκ πάντως άρχισε να βάζει γκολ στην Σάλκε...θα την καταλάβουν σιγά-σιγά την μαλακία που έκαναν....

Γκέλα για την Φιορεντίνα...και τραυματισμός του Γκόμεζ που θα μείνει δύο μήνες έξω,τεράστιο πλήγμα για τους Βιόλα.                


Λάτσιο-Κιεβο 3-0 ημίχρονο...τα σουτ 3-7 και τα κόρνερ 0-9 κατοχή μπαλας για το Κιεβο 53%.Και μετά λένε πως οι αριθμοί λένε την αλήθεια .

Βασικοί ξεκίνησαν Ταχτσίδης(Κατάνια) και Κονέ(Μπολόνια).

Ακόμα ένα κακό ματς για την Μπάγερν,κέρδισε 2-0 το Αννόβερο...αλλά ακόμα μοιάζει μπερδεμένη.

Αυτή πάντως δεν είναι μπερδεμένη είναι η Ντόρτμουντ που φιλοδώρησε με έξι γκολ το Αμβούργο...με τους καινούριος Μιχιταριάν και  Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρουν ξανά.



Παρί Σε Ζερμέν και Μονακό συνέχισαν με  νίκες και το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα τους αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Η φετινή Λυών στην Γαλλία είναι κάτι σαν τον Παναθηναικό στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου