Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ο ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΣΤΟΧ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ


Σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ,ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός Μίροσλαβ Στοχ θα αγωνίζεται στην Τούμπα ως δανεικός από την Φενερμπαχτσέ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί δικαίωμα αγοράς το μετά το τέλος του δανεισμού.Ο βραχύσωμος(1,69) αριστερός κυρίως εξτρέμ φημίζεται για την ταχύτητα του.

Ας δούμε το who is who του Σλοβάκου.



Τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα έκανε στις ακαδημίες της Νίτρα ομάδα της πατρίδας του.Εκεί εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα και έκανε το ντεμπούτο το στην αντρική ομάδα στα 16 του.

στην ομάδα νέων της Τσέλσι


Τρεις συμμετοχές πρόλαβε να κάνει με την αντρική ομάδα της Νίτρα,πριν οι σκάουτερ της Τσέλσι τον πάνε στον Λονδίνο σε ηλικία 17 χρονών.Με τους Μπλε του Λονδίνου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα των κάτω 18 όπου έβαλε 11 γκολ.Την τρίτη του χρονιά πήρε ελάχιστες συμμετοχές στην ομάδα (4).

με την φανέλα της Τβέντε

Το καλοκαίρι του 2009 πήγε ως δανεικός στην Ολλανδική Τβέντε όπου έκανε πολύ καλή χρονιά με 45 συμμετοχές και 13 γκολ και πέντε ασίστ.



Η Φενέρμπαχτσε μετά και την παρουσία του στο Μουντιάλ του 2010 έδωσε 5,5 εκατομμύρια στην Τσέλσι και τον έκανε δικό της.Στην Κωνσταντινούπολη τις δύο πρώτες χρονιές ήταν πολύ καλός με γεμάτες χρονιές και πολλά γκολ.Την περσινή χρονιά είχε παραγκωνισθεί από τον προπονητή της Φενέρ Κοτσαμάν και είχε 17 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει.Συνολικά σε 99 ματς με την Τούρκικη ομάδα είχε 15 γκολ και 14 ασίστ.
πανηγυρίζοντας γκολ με την εθνική Σλοβακίας

Με την εθνική Σλοβακίας έχει 40 συμμετοχές και γκολ,ενώ ήταν από του πρωταγωνιστές της πορείας των Σλοβάκων στο Μουντιάλ του 2010 στην Ν.Αφρική που τερμάτισε στην φάση των 16.

Στην επική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Φενέρ ο Στοχ δεν είχε συμμετέχει στο ματς της Τούμπας,αλλά στην ρεβάνς της Τουρκίας ήταν βασικός και είχε ταλαιπωρήσει τον Μπουσαιντί που αγωνιζόταν δεξί μπακ.
με το βραβείο του καλύτερου γκολ της χρονιάς

Tο γκολ που πέτυχε το 2012 με φοβερό μονοκόματο σου απέναντι στην Γκεντσεμπιρλικί ψηφίστηκε ως το καλύτερο της χρονιάς από την FIFA και πήρε το βραβείο Φέρεντσς Πούσκας.

O Στοχ αποχαιρέτησε την Φενέρμπαχτσε με την παρακάτω φώτο στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram http://instagram.com/minostoch9
''Today is my last day in Istanbul,bacause for new season i will be on loan in PAOK😉 I JUST WANT TO SAY TO ALL MY SUPPORTERS IN TURKEY,I LOVE YOU SO MUCH AND REALLY APPRICIATE WHAT YOU DID FOR ME AND HOPEFULLY WHAT YOU WILL DO FOR ME IN FUTURE💙💛 Im ready for new challenge!!! '' 
Το μύνημα του Σλοβάκου.















o θρυλικός Κάρλος Βαλντεράμα του έδωσε το βραβείο


με το Σκολάρι 



υπό τις οδηγίες του Γκους Χίντινγκ 

με τον Μέσι

στιγμιότυπο από το Μουντιάλ του 2010 και τον αποκλεισμό από την Ολλανδία στους 16

Να πως πέρασε το καλοκαίρι του ο Στοχ...χουφτώνοντας χορεύτριες


Surfing με στρώμα θαλάσσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου