Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΑΡΕΣΕΙ

η ομάδα που χτίζει ο Ολλανδός είναι ελκυστική


Πάλεψε όσο μπορούσε ο ΠΑΟΚ στην Ουκρανία αλλά δεν κατάφερε να φέρει ''τούμπα'' τα δεδομένα και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του champions league.
Η εικόνα των δύο ματς με την Μέταλιστ ίσως αδικεί τον Δικέφαλο,που κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του και για μεγάλα διαστήματα έπαιξε πολύ σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο.



Ο Στέφενς είναι πολύ καλός προπονητής και η δουλεία του αρχίζει να φαίνεται,ο ΠΑΟΚ  έχει σχέδιο στο χορτάρι,πιέζει σωστά ψηλά με τις γραμμές κοντά και μπλοκάρει τον αντίπαλο.Επιθετικά προσπαθεί με υπομονή να βγάλει φάσεις.Ακόμα και μετά το γκολ που δέχτηκε δεν τα παράτησε,πάλεψε ισοφάρισε και αν η κεφαλιά του Νέσιντ έβρισκε δίχτυα...δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει.Μετά τον πρώτο αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για κακή νοοτροπία της ομάδας που όταν δέχτηκε το γκολ αποσυντονίστηκε,σήμερα φάνηκε πως οι παίχτες το πήραν το μήνυμα,πάλευαν σαν σκυλιά μέχρι το 94'.
Ο Ολλανδός χωρίς μεγάλα λόγια και απαιτήσεις για μεταγραφές(η σημερινή εντεκάδα είχε 8 παίχτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα) δείχνει να φτιάχνει ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.Φανταστείτε να είχε τον Στοχ στην εντεκάδα σήμερα ο Στέφενς και τον Νέσιντ πιο έτοιμο,δεν θα περίμενε καμιά απόφαση της uefa τώρα θα ήταν ήδη στα πλει οφ του champions league.
Και όλα αυτά με μόλις ένα μήνα ουσιαστικά στην ομάδα,κάτι καλό χτίζεται στην Τούμπα αυτό είναι σίγουρο.
Με την προσθήκη του Στοχ και ανέβασμα του Νέσιντ ο ΠΑΟΚ αποκτά τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να εκθέσει οποιαδήποτε άμυνα στην Ελλάδα.

Ο Στόχ είναι ο παίχτης που έλειπε από την ομάδα,απίστευτα εκρηκτικός και γρήγορος μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του.Οι Τούρκοι τον άφησαν λόγω των νυχτοπερπατημάτων του και της κόντρας που είχε με τον προπονητή,αλλά αν ο Στέφενς του βρει το κουμπί ο Σλοβάκος μπορεί να κάνει ''παπάδες''.Δεν ξέρω πόσο είναι η ρήτρα που μπήκε για αγορά,αλλού διάβασα τρία αλλού πέντε εκατομμύρια ευρώ,αλλά στα 24 του ο Στοχ έχει και μεταπωλητική αξία οπότε δεν είναι μεγάλο το ποσό.
Επειδή γίνονται συγκρίσεις με τον Βάις του Ολυμπιακού νομίζω πως είναι πάνω κάτω μεταγραφές ίδιου επιπέδου.Διαβάστε αναλυτικά για τον Στοχ 

Η ομάδα δείχνει να ρολάρει,ο παίχτης που θα την αλλάξει επίπεδο ήρθε,ο μεγαλομέτοχος δείχνει να είναι πιο λογικός''Καλά πήγαμε,σιγά-σιγά η ομάδα'' δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα,αν η UEFA κάνει το χατήρι του ΠΑΟΚ και τιμωρήσει την Μέταλιστ με τον ίδιο να παίρνει την θέση της νομίζω πως η χρονιά για τον Δικέφαλο θα έχει ξεκινήσει ιδανικά.

Nα κάνω μια πρόβλεψη πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα παίζει στην Ευρώπη και το 2014 και στην Ελλάδα θα βγάλει το λάδι του Ολυμπιακού ως το τέλος,λίγο αγάπη θέλει από τους οπαδούς του και όχι μιζέρια και γκρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου