Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ο ΧΑΡΕΛΗΣ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΚΕΝΤΟΥΣΕ


Την νίκη με 1-0 επί της Ιερισσού πήρε η Ελπίς Βραστάμων στο πρώτο φιλικό της χρονιάς.Ο αγώνας είχε διάρκεια 70 λεπτών και το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Γιώργος Χαρέλης.
Η Ελπίς ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.Το στοιχείο που ξεχωρίσαμε για την Ελπίς είναι η πίεση ψηλά στην αντίπαλη άμυνα,με σκοπό το κλέψιμο της μπάλας,έγινε με επιτυχία πολλές φορές σήμερα.Κριτική για την απόδοση των παιχτών δεν μπορεί να γίνει,αλλά ο Γιώργος Κακούρος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση,έτρεχε ασταμάτητα,ταλαιπωρούσε τον αντίπαλο του και πέρασε πολύ όμορφες κάθετες  μπαλιές.


Ο προπονητής Γιώργος Βούλγαρης δοκίμασε το 4-4-2 με τους Γιώργο Χαρέλη και Σάκη Πιπερά να είναι δύο επιθετικοί,κεντρικά χαφ αγωνίστηκαν ο Κυργιαφίνης και με τον Λιόλιο,αριστερά ο Κακούρος και δεξιά ο Σουσούρας. Στην άμυνα δίπλα στον Γιώργο Αστεριάδη,αγωνίστηκε ο Κώστας Γκρίλης(αναμένεται να καθιερωθεί ως στόπερ φέτος).Ακραίοι μπακ ήταν δύο καινούρια πρόσωπα στην ομάδα ο Δημούδης(αριστερά) και ο Νικολαΐδης Ηρακλής(δεξιά).Από ένα ημίχρονο έπαιξαν οι δύο τερματοφύλακες Καραβασίλης και Νικολαΐδης Κώστας.

Να πούμε για την ομάδας της Ιερισσού,όπως μας είπαν οι άνθρωποι της,ξεκίνησαν προετοιμασία την Δευτέρα 29 Ιουλίου και σήμερα είχαν πολλές απώλειες με αποτέλεσμα να αγωνιστούν αρκετοί νεαροί.Στόχος τους θα είναι η άμεση επάνοδος στην Ά κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κυρία Μαυροπούλου με βοηθούς τον αντιπρόεδρο της Ελπίς και τον τραυματία Καρατζιουβάλη.

ΕΛΠΙΣ : Καραβασίλης(35'Νικολαίδης),Αστεριάδης,Δημούδης(57' Γκλάβας Νίκος),Νικολαΐδης Ηρακλής(57' Μελανδίνος),Γκρίλης(57' Μπουμπούρης),Κυργιαφίνης(35' Αγγελής),Λιόλιος(45' Ματαφτσής),Σουσούρας(35' Λίολιος Δημητράκης),Κακούρος,Χαρέλης,Πιπεράς(35' Βούλγαρης)

ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Πλιουκάς,Συρόπουλος Κώστας,Συρόπουλος Αντρέας,Κέκιος,Μπέκας,Δεληγιάννης,Νικολαΐδης,Παζός,Ιατρού,Τερτινίλης,Παπαδόπουλος
Ζητάω συγνώμη αν έχω κάνει λάθος κάποιο όνομα...

Οι πιο σημαντικές φάσεις
10' ΔΟΚΑΡΙ,ο Πιπεράς μετά από κόρνερ του Κυργιαφίνη πήρε την κεφαλιά,αλλά η μπάλα σταμάτησε  στο οριζόντιο δοκάρι.

25'Ο Κυργιαφίνης έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Χαρέλη τετ α τετ,αυτός κρέμασε τον τερματοφύλακα,αλλά πάνω στην γραμμή ο Συρόπουλος Γιώργος έδιωξε την μπάλα.

40' Ο Κακούρος με φοβερή κάθετη έδωσε έτοιμο γκολ στον Χαρέλη που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.




Αγγελής και ο τραυματίας Μορφούλης στον πάγκο

κάποιοι στις κερκίδες κρύβονται

ο βενιαμίν της ομάδας Μελαντίνος με την σταθερή αξία τον Γκλάβα Νίκο


ο Ματαφτσής κάνει κολπάκια

ο αντιπρόεδρος



Βοηθός διαιτητή ο Καρατζιουβάλης λόγω τραυματισμού

απώλεια ο Γκλάβας Μάκης

οδηγίες λίγο πριν την έναρξη










οι δύο βοηθοί διαιτητή...

ανάσες στο ημίχρονο



πανηγυρισμοί στο γκολ


1 σχόλιο:

  1. kalh sezon se olous xwris travmatismous kai gkrinia na goustaroume kai opou mas vgali
    VAMOS ELPIDARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή