Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



Απογοήτευσε ο ΠΑΟΚ στα δύο μαζεμένα φιλικά που έδωσε το Σαββατοκύριακο.Οι παίχτες του Στέφενς φάνηκαν  να είναι πάρα πολύ κουρασμένοι από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις και δεν είχαν φρεσκάδα στις κινήσεις τους.

Η κούραση βέβαια είναι πολύ φυσιολογική,αφού η ομάδα βρίσκεται στην κορύφωση της προετοιμασίας και όπως βγαίνει από τα ρεπορτάζ στην Αυστρία ο Στέφενς έχει δουλέψει πιο πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.Οπότε είναι λογικό τα πόδια να είναι βαριά,βέβαια φάνηκαν και κάποιες αδυναμίες της ομάδας,όπως επισήμανε και ο προπονητής υπάρχει πρόβλημα στην μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.Γενικά σε φάση προετοιμασίας η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της,δεν περιμένω μεγάλες διαφορές και στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ αφού δεν πρόκειται να μειωθούν οι ρυθμοί στις προπονήσεις όπως δήλωσε και ο Στέφενς. Με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη θα έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα επίσημα ματς,το φιλικό στην Τούμπα στις 23 Ιουλίου με την Νις θα είναι  πρόβα τζενεράλε.

Η μεταγραφή που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα στην μεσοεπιθετική γραμμή,εξακολουθώ να πιστεύω πως θα γίνει τον Αύγουστο...ή ακόμα και να γίνει τώρα δεν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στα πρώτα ματς.

Η πρώτη εμφάνιση του Λούκας φανέρωσε την ανετοιμότητα του,ο Ισπανός έδειξε πως είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και δύσκολα θα είναι σε θέση να βγάλει 90 λεπτά αρχές Αυγούστου.Πάντως έδειξε να έχει την ατομική ενέργεια και αν βρει αγωνιστικό ρυθμό σίγουρα θα βοηθήσει πολύ.

Ο Γκαρσία και στα δύο ματς που έπαιξε φάνηκε πάρα πολύ βαρύς και θέλει πάρα πολύ δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό σημείο,ο Στέφενς πάντως το ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση για τον Πάμπλο,<<θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σημασία έχει ο ΠΑΟΚ και τι γίνεται στο γήπεδο και όχι ένας μεμονωμένος παίκτη>>. 

Ο Βούκιτς πέτυχε ένα όμορφο γκολ,αλλά στο δεύτερο ημίχρονο απλά περπατούσε στο γήπεδο,ο Σκόνδρας πολλές φορές δεν έχει καλές τοποθετήσεις,ο Σπυρόπουλος θα βοηθήσει, ο Κάτσε έτρεχε χωρίς καθόλου ουσία.

Γενικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα...το είπε και ο Στέφενς ''Στην προετοιμασία είμαστε ακόμα...''.Το σίγουρο πάντως είναι για να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα χρειάζεται έναν αν όχι δύο παίχτες που θα κάνουν την διαφορά....μόνο ο Στέφενς δεν αρκεί.



Πως βρέθηκε στην Αυστρία το τρελό Πάοκι....???????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου