Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

O DELIVERY BOY,Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ,Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΗΣ...

οι παίχτες της Ταιτής...στην Βραζιλία.



H Λ.Δ. του Κονγκό και το Καμερούν έμειναν στο 0-0 και μας χάλασαν την τριάδα μας,ενώ και τα δύο χιναράκια μας δεν είχαν τύχη.Το Συνομοσπονδιών δεν κυλάει μέχρι τώρα όπως περιμέναμε με τα φαβορί να κάνουν καλές εμφανίσεις και να κερδίζουν.Σήμερα μπαίνει στην μάχη η μεγάλη μας ελπίδα η Νιγηρία,με αντίπαλο τους ερασιτέχνες της Ταϊτής.Επειδή το υπόλοιπο πρόγραμμα σήμερα είναι μηδαμινό θα κάνουμε τριάδα με δύο αυριανά ματς από τα προκριματικά Μουντιάλ της Ασίας.

αλάνια από την Ταιτή 


ΤΑΙΤΗ-ΝΙΓΗΡΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: η Ταΐτή  αποτελείται από ερασιτέχνες παίχτες με εξαίρεση τον αρχηγό και γνωστό μας Βαιρουά που αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα του Πανθρακικού. Είναι πρωταθλήτρια Ωκεανίας κερδίζοντας πέρυσι στον τελικό την Νέα Καληδονία...Η Αυστραλία έχει επιλέξει να αγωνίζεται στα προκριματικά της Ασίας.Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Εταετά και θα καταλάβετε ...«Προετοιμάζουμε τους παίκτες σε θόρυβο που προκαλούν 80.000 θεατές, γιατί στην Ταϊτή παίζουμε μπροστά σε πολύ λίγα άτομα, δεν ξέρουμε πώς είναι. Επίσης, δείξαμε στους παίκτες κάποιους από τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης που θα αντιμετωπίσουν. Οταν φτάσαμε είδαμε πράγματα που μας τρόμαξαν. Αστυνομία, σεκιούριτι και δημοσιογράφους να περιμένουν, κάτι που δεν είχαμε ξανασυναντήσει. Εξι μέρες αργότερα δείχναμε να προσαρμοζόμαστε, γι’ αυτό ήρθαμε νωρίς άλλωστε. Από τους 23 παίκτες μας οι εννιά δεν δουλεύουν, είναι άνεργοι. Κάποιοι είναι διανομείς, κάποιοι δάσκαλοι, ένας λογιστής, ενώ έχουμε κι έναν προπονητή. Ο Λουντιβιόν ξυπνάει καθημερινά στις τέσσερις και δουλεύει όλη τη μέρα στις κατασκευές, ως αναρριχητής. Στις πέντε το απόγευμα πάει στην προπόνηση. Δεν θα έχουμε τα ίδια όπλα με τη Νιγηρία αύριο, τεχνικά, τακτικά και ως προς τη φυσική δύναμη, όμως σίγουρα θα έχουμε καρδιά, αυτό είναι το όπλο μας. Καρδιά και νοοτροπία. Θα γράψουμε ιστορία με τη συμμετοχή μας, είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο σταρ θα είναι η Ταϊτή»
Η Νιγηρία λοιπόν αναμένεται να κερδίσει εύκολα...αλλά έχει και αυτή τα θεματάκια της.Η ασυμφωνία της ομοσπονδίας με τους παίχτες για τα πριμ,καθυστέρησε την αναχώρηση της ομάδας που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη.Η αποστολή αναχώρησε σε δύο γκρουπ Παρασκευή και Σάββατο λόγω της έλλειψης θέσεων,αφού πρέπει να αλλάξουν τρία αεροπλάνα για να φτάσουν στην Βραζιλία.Οι τελευταίοι έφτασαν σήμερα το πρωί....
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους παίχτες,αλλά ευτυχώς που ο αντίπαλος βολεύει...αλλά επειδή έτσι και αλλιώς η Νιγηρία είναι σφιχτή ομάδα(πέντε γκολ σε πέντε ματς) στα προκριματικά του Μουντιάλ...σε συνδυασμό με την μαχητικότητα που θα δείξουν οι παίχτες της Ταϊτής...βλέπω το σκορ να κυμαίνεται στα 2-3 γκολ....Τώρα αν βάλει και κανά δύο γκολ το πουλέν μας ο Αχμέντ Μούσα που έχουμε ποντάρει για πρώτο σκόρερ ακόμα καλύτερα.

Ν.ΚΟΡΕΑ-ΙΡΑΝ Χ:(ΤΡΙΤΗ) τελευταίος αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ...το Χ πληρώνει 2,37 και ο λόγος είναι ότι εξασφαλίζει και για τους δύο την πρόκριση χωρίς να τους νοιάζει τι θα γίνετε στα υπόλοιπα γήπεδα....Γιατί να σφαχτούν μεταξύ τους?Όταν μπορούν να τα βρουν στην βολική ισοπαλία?...


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΡΑΚ 1:(ΤΡΙΤΗ) πληρώνει ψίχουλα,αλλά μας ανεβάζει απόδοση και μοιάζει με σιγουράκι. Η Αυστραλία κερδίζει και προκρίνεται στο Μουντιάλ...το Ιράκ είναι στην τελευταία θέση χωρίς κανέναν στόχο μετά την εντός έδρας ήττα από την Ιαπωνία.Πάμε με τα καγκουρό.


τριάδα διημέρου  απόδοση 6,89
ΤΑΙΤΗ-ΝΙΓΗΡΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ
Ν.ΚΟΡΕΑ-ΙΡΑΝ Χ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΡΑΚ 1


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Η Ιαπωνία είναι μια ομάδα που αξίζει της προσοχής μας.Βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια,προπονητής εδώ και τρία χρόνια είναι ο Ιταλός Τζακερόνι. Είναι η πρώτη ομάδα που κέρδισε την συμμετοχή της στο Μουντιάλ,αφού πήρε άνετα την πρωτιά στον όμιλο της.Έχει 14 παίχτες στο ρόστερ της που αγωνίζονται στην Ευρώπη.Ξεχωρίζουν ο Καγκάβα της Μάντσεστερ,ο Ναγκατόμο της Ίντερ,ο Ουστίντα της Σάλκε και ο Οκαζάκι της Στουτγκάρδης. Θα τα δώσουν όλα οι σαμουράι που έχουν ως κύριο όπλο το ασταμάτητο τρέξιμο,κάτι που θα είναι τεράστιο όπλο απέναντι στους υπόλοιπους που θα είναι σκασμένοι.Θα ποντάρω για κατάκτηση τους Σαμουράι με αποδοση 35,00,αλλά και διπλό σήμερα απέναντι στην Βραζιλία.

Νιγηρία. Η κάτοχος του Κόπα Άφρικα πάει με κεκτημένη ταχύτητα στην Βραζιλία.Ο προπονητής Κεσί ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο στο Κόπα Άφρικα να αφήνει έξω μερικά από τα αστέρια της ομάδας και να βασίζεται σε πολλούς νεαρούς παίχτες από τον εγχώριο πρωτάθλημα και η συνταγή του είχε επιτυχία. Δεν υπάρχουν βεντέτες στην ομάδα,όπλο της είναι το η δύναμη το presing και το πάθος,για αυτό και αρχηγός είναι ο Μίκελ της Τσέλσι. Για τους περισσότερους παίχτες στο ρόστερ αυτή είναι η ευκαιρία τους να κάνουν το μεγάλο βήμα...το κίνητρο θα είναι τεράστιο.Μέσο όρο ηλικίας έχουν τα 23...το μάτι θα γυαλίζει,φανταστείτε διαφορά κινήτρου για παράδειγμα ανάμεσα στον Τσάβι και ενός παίχτης της Νιγηρίας. Υπήρξε ένα θεματάκι ανάμεσα στην ομοσπονδία και τους παίχτες,που δεν συμφώνησαν στα πριμ,αλλά λύθηκε.Θα ποντάρω στην κατάκτηση της διοργάνωσης την Νιγηρία σε απόδοση 50,00 που δίνει ο ΟΠΑΠ...στις υπόλοιπες εταιρείες δίνει γύρω στο 25,00.Πολύ καλή χρονιά έκανε ο Αχμέντ Μούσα με την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ με 15 γκολ και πληρώνει 100,00 για πρώτος σκόρερ στον ΟΠΑΠ και έχει στα συν του παίζουν με την Ταΐτή...μπορεί να βάλει δύο γκολ σε αυτό το ματς.


κατάκτηση ΝΙΓΗΡΙΑ απόδοση 50,00   ΟΠΑΠ
κατάκτηση ΙΑΠΩΝΙΑ απόδοση 35,00   ΟΠΑΠ
πρώτος σκόρερ ΟΚΑΖΑΚΙ(ΙΑΠΩΝΙΑ) απόδοση 51,00  ΒΕΤ365
πρώτος σκόρερ ΑΧΜΕΝΤ ΜΟΥΣΑ(ΝΙΓΗΡΙΑ) απόδοση 100,00 ΟΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου