Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ Η ΡΩΣΙΔΑ ΙΡΙΝΑ ΣΑΙΚ


Η Ιρίνα θα χαμογελάει το βράδυ...

Η Μαρία Σαράποβα και η Κούμπαν στο μπάσκετ χτες μας πλήρωσαν σε απόδοση λίγο πάνω από τέσσερα.Σήμερα τα πράγματα σοβαρεύουν αφού τα ματς των εθνικών ομάδων είναι επίσημα.Και σήμερα θα πάμε με την Ρώσικη αρκούδα...αλλά στο ποδόσφαιρο.



ΒΕΛΓΙΟ-ΣΕΡΒΙΑ 1:  Το Βέλγιο μοιάζει έτοιμο να επιστρέψει μετά από καιρό στις μεγάλες διοργανώσεις. Έχει μια φουρνιά παιχτών με τεράστιο ταλέντο.Μέχρι τώρα έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία με την Κροατία που είναι η άλλη μονομάχος της πρώτης θέσης,έχει σκοράρει 11 γκολ έχοντας δεχτεί μόλις 1.Η Σερβία είναι μια πολύ αλλοπρόσαλλη  ομάδα και έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση και σίγουρα δεν θα θέλει να κόψει βαθμούς από το Βέλγιο και να βοηθήσει την μισητή Κροατία να προκριθεί.Στο 1,60 ο άσσος αλλά νομίζω πως οι Βέλγοι θα καθαρίσουν το ματς.Σκόρερ ο Μπέντεκε που έκανε φοβερή χρονιά.


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2: Η εθνική μας μετά την ήττα στην Βοσνία έχει πια λιγοστές ελπίδες για την πρώτη θέση.Αφού θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος και η Βοσνία να κάνει δύο γκέλες.Με νίκη σήμερα πάντως παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ για την πρόκριση.Η Λιθουανία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και η εθνική αν παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει την νίκη.Ο Σαμαράς με τον Γκέκα είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να μας οδηγήσουν στην νίκη.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Αργεντινή και η Κολομβία κάνουν πολύ καλή πορεία στα προκριματικά και μάλλον θα πάρουν την πρόκριση.Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολύ άγχος και αναμένεται να γίνει ανοιχτό παιχνίδι.Άλλωστε οι δύο ομάδες από την μέση και μπροστά έχουν πυρηνικά όπλα,ακόμα και αν δεν παίξει ο Μέσι.Λαβέτσι,Ιγκουάιν,Αγκουέρο από την μία ,Φαλκάο,Τζάκσον Μαρτίνες,Γκουαρίν από την άλλη...Η Αργεντινή δεν έχει σκοράρει σε ένα από τα 11 ματς και η Κολομβία δεν έχει βρει δίχτυα σε δύο.


τριάδα 1 απόδοση 4,95
ΒΕΛΓΙΟ-ΣΕΡΒΙΑ 1
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ



είναι δυνατόν να πληγώσει αυτό το πλάσμα ο Κριστιάνο?


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ Χ2: Η Ρωσία του Καπέλο έχει ξεκινήσει με εκπληκτικό τρόπο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με γκολ 8-0.Η Πορτογαλία αντίθετα έχει ξεκινήσει άσχημα και κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση από το Ισραήλ. Η Ρώσικη αρκούδα πάει άνετη και χωρίς άγχος στην Λισσαβώνα ,ο Καπέλο είναι γάτα και μπορεί να πάρει άνετα τουλάχιστον τον βαθμό που εξασφαλίζει την πρώτη θέση στην ομάδα του.Η κοπέλα του Ρονάλντο είναι η Ιρίνα Σάικ και είναι από την Ρωσία...και αναμένεται δούλεμα το βράδυ.

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΒΕΡ: Mε την Γερμανία να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση,οι δύο σημερινοί αντίπαλοι μαζι με την Ιρλανδία θα παλέψουν για την δεύτερη θέση.Και οι δύο έχουν ως όπλο την επίθεση και εκεί αναμένεται να στηριχτούν...Θα ψάξουν την νίκη γιατί οι Ιρλανδοί παίζουν με τα Νησιά Φερόε...Για σκόρερ ο Χάρνικ της Στουτγκάρδης που έδειξε σε καλή κατάσταση και στον τελικό του Γερμανικού κυπέλλου που έβαλε δύο γκολ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Σπουδαίο ματς με το Μαυροβούνιο να αποτελεί την έκπληξη και να διεκδικεί στα ίσια την πρώτη θέση από την Αγγλία. Σήμερα όμως έχουν απουσίες μεσοαμυντικά με κυριότερη του στόπερ της Μάνστεστερ Σίτυ Σάβιτς που αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας.Η Ουκρανία δεν έχει περιθώρια αφού βρίσκεται έξι βαθμούς από την σημερινή της αντίπαλο και θα ρισκάρουν για να πάρουν αποτέλεσμα....Ο Γιόβετιτς με τον Βούτσινιτς θα βρουν χώρους λογικά να σκοράρουν...χωρίς το Σάβιτς όμως θα έχουν ευκαιρίες και οι Ουκρανοί.Το γκολ-γκολ είναι πιθανό.



τριάδα 2 απόδοση 8,00
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ Χ2
ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΒΕΡ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

τριάδα με πολύ ρίσκο απόδοση 22,17
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1(Τους κέρδισαν στο Όσλο,γιατί όχι και στο κατάμεστο γήπεδο στα Τίρανα)
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ(βολικό αποτέλεσμα και για τους δύο)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΧΙΛΗ ΟΒΕΡ(τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους που θα παίξουν φουλ επίθεση,η ταχύτατη Χιλή από την μέση και μπροστά θα βρουν χώρους)




τετράδα anytime scorer απόδοση 59,09
Σαμαράς(ΕΛΛΑΔΑ)
Μπέντεκε(ΒΕΛΓΙΟ)
ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ(ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)
ΧΑΡΝΙΚ(ΑΥΣΤΡΙΑ)

Σαμαράς

Γιόβετιτς

Χάρνικ

Μπέντεκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου