Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

H ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ



Άνετη επικράτηση και χτες για την Μπάγερν στην Βαρκελώνη,χωρίς καν να ιδρώσει θα έλεγα.Η Μπαρτσελόνα για άλλη μια φορά χωρίς τον Μέσι έμοιαζε με μια απλή ομάδα. Αυτό βέβαια απέχει πολύ από το να μιλάμε για ''τέλος εποχής''. Στην Μπαρτσελόνα ένα πράγμα αν καταλάβουν,θα ξαναφτιάξουν ομάδα που θα πρωταγωνιστεί εύκολα. Λίγο νερό στο κρασί τους,μια αλλαγή στην φιλοσοφία τους θέλουν. Πρώτον ένας κανονικός προπονητής και όχι ο βοηθός του βοηθού μόνο και μόνο επειδή είναι δικό μας παιδί.Δεύτερον ένα κεντρικό αμυντικό παγκόσμιας κλάσης και φυσικά τερματοφύλακα.Καλός ο Μπαρτά,δικό μας παιδί από τις ακαδημίες μας αλλά για να συμπληρώνει το ρόστερ προς το παρών.Με τον Μέσι να έχει δέκα χρόνια μπάλα μπροστά του,τον Ινιέστα στα 28 δεν μπορείς να λες ότι τέλειωσε η Μπάρτσα.
Αυτό που έκανε μπαμ από μακριά πάντως ,ήταν το κλατάρισμα των Ισπανών διεθνών που εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν σταματήσει,ο Τσάμπι Αλόνσο,ο Τσάβι,ο Ινιέστα,ο Πικέ...θέλουν διακοπές επειγόντως.

Ξεφύγαμε λίγο από τα στοιχηματικά, που χτες πήγαν καλά.Διπλό Μπάγερν πήραμε σε καλή απόδοση 4,00.,Ρόμπεν anytime και περιμένουμε τον Τόρες σήμερα για να κλείσουμε δυάδα.Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα σήμερα,θα κάνουμε δυάδα τα δύο του   Europa League


άντε αγόρι μου κλείσε στόματα σήμερα...


ΤΣΕΛΣΙ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ : Το 1-2 του πρώτου ματς δεν αφήνει περιθώρια στους Ελβετούς,θέλουν μόνο νίκη και μάλιστα με δύο γκολ...οπότε περιμένω φουλ επίθεση...οι βολίδες της Τσέλσι στην κόντρα Αζάρ,Μάτα θα κάνουν πάρτι.Την Κυριακή βέβαια η Τσέλσι παίζει με την Μάντσεστερ και ίσως ξεκουράσει μερικούς ο Μπενίτεθ,αλλά πάλι το απλό οβερ εύκολα βγαίνει.Αυτήν την φορά θα το βάλει ο Τόρες...



ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : Συνεχίζουν να υποτιμούν οι αποδόσεις την Φενέρ. Στο πρώτο ματς ήταν πολύ καλύτερη είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι.Στο Ντα Λουζ η Μπενφίκα είναι πολύ δυνατή...αλλά πιστεύω οι Τούρκοι δεν χάνουν το Χ2 στο 2,80 είναι πολύ μεγάλο και θα το τιμήσω.Οι Τούρκοι φέτος στην διοργάνωση εκτός έδρας έχουν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.



ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ

δυάδα anytime scorer απόδοση 6,72
ΡΟΜΠΕΝ
ΤΟΡΕΣ 


Δυάδα απόδοση 4,52
ΤΣΕΛΣΙ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ2

πρώτο γκολ απόδοση 9,00
ΑΖΑΡ(ΤΣΕΛΣΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου