Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΙ COSA MOSTRA ΤΡΩΝΕ ΑΚΥΡΟ...



Mε αυτόν τον ψυχοβγαλτικό τρόπο η Τσέλσι κατέκτησε το τρόπαιο και μας πλήρωσε καλά.Πιάσαμε δυάδα με το οβερ 3,5 της Άρσεναλ και το σκοράκι 1-2. Στις καθυστερήσεις χάσαμε άλλες δύο δύαδες,αυτή της football league με το οβερ του Πανσερραικού να έρχεται εύκολα...αλλά ο Απόλλων Σμύρνης έχασε 0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου...και στο 95' έχασε πέναλτι για να κάνει το 1-1 και να πιάσουμε το Χ. Η άλλη δυάδα χάθηκε με τους ανίκανους του ΠΑΟΚ που το παίζαμε Χ και έφαγαν γκολ στο 90'.
Σήμερα θα παίξουμε μια τριαδούλα αλλά και Eurovision....


ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ Χ2 : Τα πράγματα είναι απλά η Χέρενφεν τερμάτισε στο πρωτάθλημα με τρεις συνεχόμενες ήττες και μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς...με τον προπονητή της Φαν Μπάστεν να αναρωτιέται <<είναι θαύμα που περάσαμε στα πλέι οφ,το ερώτημα είναι αν έχει νόημα όλο αυτό?>>Από την άλλη Ουτρέχτη τερμάτισε με φόρα και τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έχει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη...Στην κανονική διάρκεια κέρδισε και τις δύο φορές άνετα την Χέρενφεν με 3-1 και 2-4.Το Χ2 στο 1,65 αξίζει...

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1: η Μπρόντμπι κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και θέλει οπωσδήποτε την νίκη σήμερα...Η Μίντιλαντ πέρυσι που κυνηγούσε τον τίτλο πέρασε άνετα με διπλό από την έδρα της Μπρόντμπι,φέτος που είναι αδιάφορη μπορεί να επιστρέψει πίσω τα χρωστούμενα...Οι γηπεδούχοι το παλεύουν αφού μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι....

ΜΠΡΑΝ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ ΟΒΕΡ: Η Μπραν στην έδρα της είναι ατρόμητη με πέντε νίκες σε πέντε ματς με γκολ 10-1...σήμερα αντιμετωπίζει την Άαλεσουντ που έβαλε εφτά γκολ στην Λίλεστρομ.Ματς με γκολ περιμένω.

τριάδα απόδοση 5,13
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ Χ2
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1
ΜΠΡΑΝ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ ΟΒΕΡ


Άποψη μου ο Αγάθωνας και οι cosa mostra είναι απλά για τα μπάζα...και δεν θα προκριθούν.Βέβαια στην eurovision τα κριτήρια είναι περίεργα...αλλά το 7,50 που δίνει να φάνε άκυρο σήμερα στον ημιτελικό εγώ θα το ποντάρω.


2ος Ημιτελικός eurovision απόδοση 7,50
Eλλάδα να μην προκριθεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου