Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Η ΒΑΑΣΑ ΚΑΙ Η ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ


με την ιστορική Βαάσα

Μας την έκανε η Τσέλσι χτες και μας στέρησε ένα καλό ταμείο,αυτό της γκολ της Τότεναμ στο 80' από εμφανή θέση οφσάιντ. Πέντε επιλογές από τις εφτά που επιλέξαμε χτες πέρασαν,ευτυχώς την τετράδα μας την είχαμε σε σύστημα 3-4 και βγάλαμε και λίγο κέρδος.Σήμερα το μενού είναι αμιγώς Σκανδιναβικό,μια τριαδούλα από την Φιλανδία και μια από τα υπόλοιπα θα είναι το παιχνίδι μας.


ΕΛΣΙΝΚΙ-ΜΑΡΙΕΝΧΑΙΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Το Ελσίνκι είναι το απόλυτο φαβορί και φέτος στην Φιλανδία και δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Στο σημερινό ματς με την Μάριενχαιμ θα πάμε με το γκολ-γκολ αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα φέτος έχουν σκοράρει και στα τέσσερα φετινά τους ματς,ενώ και παραδοσιακά σκοράρουν στο Ελσίνκι με σκορ 2-2,3-1,5-1.

ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΒΑΑΣΑ Χ2: λάθος οι αποδόσεις η γηπεδούχος σε πρωτάθλημα,κύπελλο και λιγκ καπ φέτος έχουν μείνει για εφτά ματς χωρίς νίκη.Η Βάασα έχει έξι νίκες στα τελευταία εφτά ματς που έδωσε και πέντε νίκες συνεχόμενες εκτός έδρας. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μεταξύ τους στην έδρα της Γιβασκίλα η Βάασα έχει φύγει νικήτρια.Το Χ2 έχει αξία.



ΧΟΝΚΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Χόνκα σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει ακόμα,νομίζω ότι σήμερα θα το καταφέρει απέναντι στην Ροβανιέμι που έχει καλή παράδοση.Η ομάδα του Αη Βασίλη όμως σκοράρει φέτος με ευκολία,έχει σκοράρει στα τελευταία έξι ματς που έδωσε.Το γκολ-γκολ στο 2,00.




τριάδα Φιλανδία απόδοση 6,68)
ΕΛΣΙΝΚΙ-ΜΑΡΙΕΝΧΑΙΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΒΑΑΣΑ Χ2
ΧΟΝΚΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
με την Γουότφορντ του Τζόλα


ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Χ2: με ψυχολογία οι γηπεδούχοι αφού μετά το θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής μπήκαν στα πλέι οφ,αντίθετα η Γουότφορντ αυτοκτόνησε αφού αν κέρδιζε την Λίντς τώρα θα είχε ανέβει.Αντικειμενικά πάντως η Γούοτφορντ του Τζόλα είναι καλύτερη ομάδα από την Λέστερ,την νίκησε δύο φορές φέτος και εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με 12 νίκες. Για την Λέστερ η νίκη που έκανε το Σάββατο επί της Νότιγχαμ ήταν μόλις η δεύτερη σε 13 ματς.Θα εμπιστευτώ την Γούοτφορντ τουλάχιστον να μην χάσει και να πάρει την πρόκριση στον τελικό των πλεί οφ στην έδρα της.Θα ποντάρω στην Γούοτφορντ πως θα είναι η ομάδα που θα ανέβει στην πρέμιερ λιγκ.

ΦΟΛΟ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ ΟΒΕΡ: δύο ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα,ψάχνουν το ξέσπασμα.Οι άμυνες τους είναι τραγικές και το ματς μοιάζει με ένα ωραιότατο οβερ στο 1,72.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΟΒΕΡ: το ματς παρωδία...προβλέπω χαλαρές τις ομάδες και άμυνες χωνιά ,αφού οι παίχτες έχουν το νου τους στις παραλίες.Το Οβερ στο 2,50 και θα το τιμήσω.


τριάδα απόδοση 7,45
ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Χ2
ΦΟΛΟ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ ΟΒΕΡ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΟΒΕΡ


νικήτρια πλέι οφ απόδοση 3,75
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου