Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο ΤΣΑΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ






Tι πατάτα ήταν αυτή η Δευτεριάτικη μηδέν στα έξι....το απόλυτο χάος,πρέπει να επανορθώσουμε άμεσα σήμερα.Το μενού είναι γεμάτο σήμερα και έχει αρκετές επιλογές,διαλέξαμε 7 και σας τα παρουσιάζουμε.


ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1: Τα πάντα είναι υπέρ της Τσέλσι,φόρμα ,παράδοση (16 νίκες 7 ισοπαλίες στα τελευταία 23 στο stamford bridge ) απουσίες.Με νίκη σήμερα καθαρίζει το champions league και επικεντρώνεται στο τελικό με την Μπενφίκα.Το Σάββατο είδα το ματς της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον μου φάνηκε κουρασμένη και μπουκωμένη,κέρδισε 1-0 με μπόλικη τύχη η φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν δοκάρι.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ: και οι δύο θέλουν μόνο νίκη,η Παλέρμο για να σωθεί και η Ουντινέζε για να βγει Ευρώπη.Το ματς αναμένεται να έχει γκολ.

ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1: ημιτελικός κυπέλλου με το πρώτο ματς να έχει λήξει 2-1 υπέρ της Σίβασπορ. Για τους γηπεδούχους είναι το ματς της χρονιάς και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.Η Σίβασπορ ακόμα κινδυνεύει στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας είναι τραγική με 11 ήττες σε 16 ματς στο πρωτάθλημα.Πάμε με την μεγάλη ομάδα.

τριάδα απόδοση 6,35
ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ
ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1


ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Πήρε και μαθηματικά τον τίτλο η Γιούβεντους αλλά δεν νομίζω να χαριστεί σε κανέναν,άλλωστε η Αταλάντα δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και ο Κόντε έφυγε με πολύ άσχημο τρόπο από τον πάγκο των γηπεδούχων.Διπλό στο 2,10 για την απόλυτη κυριάρχο στην Ιταλία Γιουβέντους που έχει 5 νίκες τα τελευταία 5 χρόνια στην έδρα της Αταλάντα.

ΡΙΝΤ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2: Η Αούστρια σε 20 ματς φέτος εκτός έδρας έχει 16 νίκες και 4 ισοπαλίες την σημερινή της αντίπαλο την κέρδισε 4 φορές φέτος για το πρωτάθλημα και μετά τον αποκλεισμό σοκ της Σάλτσμπουργκ χτες από την Πάσινγκ ομάδα Β' κατηγορίας έχει την ευκαιρία να κάνει το νταμπλ.Στο 2,20 για την πολύ ανώτερη Αούστρια .


ΕΒΙΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ 2: Η Εβιάν με την τρίτη σερί ήττα που έκανε το Σάββατο στο Τρουά έπεσε ξανά στην ζώνη υποβιβασμού.Ο σημερινός ημιτελικός κυπέλλου μοιάζει με πολυτέλεια για την Εβιάν,και το Κυριακάτικο ματς με την Νις είναι ζωής και θανάτου,δεν νομίζω να αδιαφορήσει αλλά θα έχει το μυαλό της σίγουρα και την Κυριακή.Αντίθετα η Λορίαν ζει και αναπνέει για το σημερινό ματς,και έχει  ως μοναδικό στόχο το κύπελλο.Στο 2,50 το διπλό της Λοριάν,στα συν η απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων Κλιφά.


ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ 2: μάχη για τα πλέι οφ ανόδου στην δεύτερη Σκωτίας.Η Πίτερχεντ τρέχει φοβερό σερί με 8 συνεχόμενες νίκες έχοντας δεχτεί μόλις σε ένα γκολ και επιθετικά έβαλε 25 γκολ.Μοιάζει να έχει φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο.Την Κουινς Πάρκ την κέρδισε 3 φορές φέτος και μία ισοπαλία.Οι γηπεδούχοι έχουν 4 ήττες στα τελευταία 6 που έδωσαν,ενώ δέχονται γκολ  στα τελευταία 12.

σύστημα 3-4 απόδοση 24,94
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
ΡΙΝΤ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2
ΕΒΙΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ 2
ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου