Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕ ΜΑΝ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ



H Φενέμπαχτσε δεν ήταν καθόλου καλή χτες , δίκαια έχασε και αποκλείστηκε από τον τελικό του Europa League.Aυτό που έσωσε την παρτίδα  ήταν η δυάδα με τους anytime scorer με Ρόμπεν και Τόρες .Σήμερα Μ.Παρασκευή,αλλά εμείς οι ''αμαρτωλοί'' θα την ρίξουμε την τριαδούλα μας.Για αύριο να σας ενημερώσω πως θα υπάρχουν προτάσεις διημέρου...λόγω του Πάσχα την Κυριακή. Για τον ΟΠΑΠ επίσης να πω πως έχει εξαφανίσει με μαγικά τα μισά ματς του κουπονιού.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ: Επιτέλους έσπασε το σερί με τα άντερ της Γκλάντμπαχ,αφού έχασε με 3-1 από την Βόλφσμπουργκ. Στο σημερινό ματς με την Σάλκε οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη,δεν έχουν το πιο εύκολο πρόγραμμα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (Μάιντς εκτός,Μπάγερν εντός). Η Σάλκε είναι καθαρά ομάδα του οβερ με 22 σε 31 ματς φέτος στην Bundesliga.Θέλει και βαθμούς αφού  ΄Αιντραχτ και η Φράιμπουργκ την ακολουθούν για να κλέψουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο champions league.Σκόρερ ο Μπαστός που σκόραρε και στο προηγούμενο.

ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΕ ΜΑΝ 2(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ): Η Γκάζελεκ έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ  και μερικές εβδομάδες αφού βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.Την προηγούμενη εβδομάδα όμως έκανε κηδεία στην έδρα της Κλερμόν,αφού πέρασε νικηφόρα.Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από 13 ματς που είχε 2 ισοπαλίες και 11 ήττες.Η Λε Μαν βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού και είναι τραγική εκτός έδρας με μόλις δύο νίκες.Το σημερινό ματς γίνεται σε ουδέτερο και είναι μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν από την ζώνη. Άλλωστε έχουν καινούργιους ιδιοκτήτες ας κάνουν ένα δωράκι στην Γκαζελέκ και να περάσουν όμορφα και ωραία.Σαν αντιστοιχία του ματς είναι με τα φετινά δεδομένα στην Ελλάδα είναι ....Κέρκυρα-Άρης ,τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.Το διπλό στο 2,20.

ΜΟΡΟΙΡΕΝΣΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΟΒΕΡ: Η Μορειρένσε είναι προτελευταία και θέλει νίκη οπωσδήποτε σήμερα αφού το ένα από τα δύο ματς που απομένουν είναι με την Μπενφίκα και δεν μπορεί να υπολογίζει βαθμούς από κει.Η Μπράγκα επίσης θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες να φτάσει την Πακος που είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά της,στην μάχη που δίνουν για την τρίτη θέση του champions league.Δύο ομάδες που καίγονται για την νίκη και θα κυνηγούν το γκολ,το οβερ μοιάζει καλή επιλογή.Η Μπράγκα έτσι και αλλιώς φέρνει οβερ με 17 σε 27 ματς φέτος.Για σκόρερ ο Ghilas έχει  βάλει τα 12 από τα 25 γκολ των γηπεδούχων φέτος...και έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.


τριάδα απόδοση 7,12
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ
ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΛΕ ΜΑΝ 2(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ)
ΜΟΡΟΙΡΕΝΣΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΟΒΕΡ


δυάδα anytime scorer απόδοση 9,30
ΜΠΑΣΤΟΣ(ΣΑΛΚΕ)
GHILAS(MOΡΟΙΡΕΝΣΕ)
ΥΓ. Στις επιλογές μου ήταν και οι άσσοι της Σεντ Ετιέν και της Ντιναμό Δρέσδης...αλλά πλέον έχουν πέσει πάρα πολύ οι αποδόσεις (1,57 και 1,61 αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου