Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΒΑΑΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΡΕΧΤΗ

η κοπέλα είναι από το Βάασα της Φιλανδίας και ήρθε διακοπές στην Ελλάδα...

Ρισκάραμε και δεν μας βγήκε χτες,πέρασαν οι τρεις από τις πέντε ισοπαλίες.Το σημερινό μενού κατά ένα περίεργο τρόπο μου βγάζει επιλογές. Πάμε να τις δούμε...


ΓΑΝΔΗ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΑΝΤΕΡ: τελικός των πλέι οφ που θα κρίνει ποια από τις δύο θα βγει στο europa league.Οι ομάδες θα είναι προσεκτικές και η Σταντάρ ειδικά θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της να το καθαρίσει.Το αντίστοιχο ματς στην κανονική διάρκεια ήρθε 0-0.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Νιούελς είναι καλύτερη ομάδα αλλά τρώει πολύ εύκολα γκολ.Η Μπόκα πήρε τεράστια πρόκριση στον προηγούμενο γύρο επί της Κορίνθιας και πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο σημερινό....Ματσάρα με πιθανό σκορ 1-1 βλέπω.

ΒΑΡΝΤ ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΚΟΝΓΚΙΣΒΙΓΚΕΡ ΟΒΕΡ 3,5: έχουν τρύπιες άμυνες και οι δύο....και στους γηπεδούχους έγινε απόλυση του προπονητή...Στα δύο ματς που τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν τα σκορ ήταν 4-5 και 6-1...


τριάδα απόδοση 11,43
ΓΑΝΔΗ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΑΝΤΕΡ
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΒΑΡΝΤ ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΚΟΝΓΚΙΣΒΙΓΚΕΡ ΟΒΕΡ 3,5




αντέχει η Βάασα στο Ελσίνκι


ΕΛΣΙΝΚΙ-ΒΑΑΣΑ Χ2: η Βάασα στα τελευταία εφτά ματς εκτός έδρας έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία ενώ δεν τρώει γκολ με τίποτα...Η Ελσίνκι δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έφαγε χαστούκι από την Τούρκου...Ελπίζω να μην ξυπνήσει σήμερα και η Βάασα να συνεχίσει το σερί της.



αξίζει η απόδοση της Ουτρέχτης

ΤΒΕΝΤΕ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ Χ2: δεν είναι τόσες μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες για να πληρώνει το διπλό των φιλοξενούμενων 6,00.Η Ουτρέχτη έχει έξι συνεχόμενες νίκες και μοιάζει να πάει τρένο...και η Τβέντε είναι δυνατή στην έδρα της αλλά έχει απουσίες σήμερα.Η Ουτρέχτη πέρασε με διπλό από την έδρα της Τβέντε στην κανονική διάρκεια 2-4....Επειδή υπάρχει και το δεύτερο ματς και μείνει ικανοποιημένη και με το Χ σήμερα,θα πάω με το Χ2.



δυάδα απόδοση 8,70
ΕΛΣΙΝΚΙ-ΒΑΑΣΑ Χ2
ΤΒΕΝΤΕ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ Χ2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου