Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΒΙΛΕΜ-PΟΝΤΑ




Kακές επιλογές χτες είχαμε και κουβαδιαστήκαμε. Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και το κίνητρο που έχουν ή δεν έχουν οι ομάδες παίζει μεγάλο ρόλο. Σήμερα θα πάμε με τρεις τριαδούλες.


ΝΑΝΤ-ΟΣΕΡ 1 : Η Νάντ είναι στην δεύτερη θέση και από χτες το βράδυ έχει συγκάτοικο την Γκινγκάμπ. Η ιστορική ομάδα γιορτάζει σήμερα τα 70 χρόνια από την ημέρα της δημιουργίας της.Στο κατάμεστο γήπεδο θα υπάρχει εορταστικό κλίμα και όλοι θέλουν να συνδυάσουν την γιορτή και με την νίκη που θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την άνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.Η Ναντ έχει δυνατή έδρα και ισχυρό κίνητρο,από την άλλη η Οσέρ δεν έχει κανένα στόχο στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και περιμένει τις διακοπές,δεν σκοράρει στα τελευταία 4 και εκτός έδρας έχει 10 ήττες σε 16 ματς.


ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ 2: Οι δύο ομάδες αποτελούν και το ζευγάρι στον τελικό κυπέλλου.Τι σημαίνει αυτό πως η Αλκμαάρ για να έχει εξασφαλισμένη την έξοδο στην Ευρώπη χωρίς να την νοιάζει τι θα γίνει στον τελικό,θέλει την Αιντχόβεν στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο champions league. Οπότε σήμερα την συμφέρει να χάσει για να βοηθήσει την αντίπαλο της στη μάχη που δίνει για να βγει στις δύο πρώτες θέσεις.Το μοναδικό αγκάθι στο σκεπτικό μου είναι πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν σωθεί οριστικά αν και δύσκολα θα κινδυνέψουν βρίσκονται 6 βαθμούς πάνω από τα πλέι άουτ.Το 1,85 πάντως αξίζει και καθαρά αγωνιστικά η Αιντχόβεν μετά την γκέλα του Άγιαξ χτες αναπτέρωσε και τις ελπίδες της για τίτλο.


ΡΕΑΛ-ΜΠΕΤΙΣ ΟΒΕΡ 3,5: χαλαρή διάθεση από την Ρεάλ,rotation από τον Μουρίνιο και καλή εμφάνιση για να πάμε με ψυχολογία στον Ντόρτμουντ. Η Μπέτις από την άλλη μια πολύ θεαματική ομάδα που έχει ως μεγάλο της όπλο την επίθεση...Περιμένω γκολ και θέαμα και από τους δύο. Η Ρεάλ εντός έχει 9 οβερ 3,5 σε 15 ματς και η Μπέτις 7 σε 15....Η Ρεάλ θέλει και εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο γύρο.


τριάδα 1 απόδοση 6,00
ΝΑΝΤ-ΟΣΕΡ 1
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ 2
ΡΕΑΛ-ΜΠΕΤΙΣ ΟΒΕΡ 3,5



ΒΙΛΕΜ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ 3,5: Η Βίλεμ παίζει το τελευταίο της χαρτί,βρίσκεται στην τελευταία θέση 5 βαθμούς πίσω από την Φένλο που θα συμμετέχει στα πλέι άουτ.Με 4 αγωνιστικές να απομένουν η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος.Εντός έδρας έχει 8 οβερ 3,5 σε 15 ματς. Πάμε τώρα στην Ρόντα που βρίσκεται τρίτη από το τέλος 4 βαθμούς πίσω από την οριστική σωτηρία και σήμερα θέλει μόνο την νίκη για να αποφύγει τα πλέι αουτ. Εκτός έδρας σε 15 ματς έχει 10 οβερ 3,5. Δύο ομάδες λοιπόν με άμυνες σουρωτήρι(οι δύο χειρότερες στην κατηγορία)  αντιμέτωπες με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο την νίκη...Πανηγύρι θα γίνει. Στα τελευταία 5 μεταξύ τους  μπήκαν 25 γκολ...Στα τελευταία τους ματς η Βίλεμ έχασε 3-2 από την Χέρενφεν και η Ρόντα έφερε 3-3 με την Φιτεσε.

ΟΝΤ ΓΚΡΕΛΑΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ 2: δεν γίνεται η περσινή πρωταθλήτρια Μόλντε του Σόλσκιερ να συνεχίσει τέτοιο σερί ηττών.Τέσσερις ήττες σε τέσσερα ματς αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα για πρωταθλήτρια στην ιστορία της Νορβηγίας.Θα πάω με το 2,75 των πρωταθλητών άλλωστε και η Οντ Γκρέλαντ μία νίκη έχει σε 4 ματς.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΤΕΡ: η Μαρσέιγ έχει 10 αντερ στα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει,δεν τρώει γκολ στα τελευταία 5,έχει την καλύτερη άμυνα μετά από αυτήν της Παρί.Η Μπρέστ έχει πετύχει 5 γκολ στα τελευταία 8 ματς και ένα στα τελευταία 5,έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 29 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν δύσκολα θα σκοράρουν,πάμε να δούμε το ενδεχόμενο να βάλει  η Μαρσέιγ 3 γκολ...δύο φορές έγινε μόλις φέτος μία τον Σεπτέμβρη και μία τον Ιανουάριο.Οι 10 από τις 17 νίκες νίκες των γηπεδούχων ήρθαν με 1-0 σκορ.Το άντερ στο 1,80 έχει πολύ τύχη.



τριάδα 2 απόδοση 11,42
ΒΙΛΕΜ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΟΝΤ ΓΚΡΕΛΑΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ 2
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΤΕΡ



μονό αποδεκτό απόδοση 9,00
ΒΙΛΕΜ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ 5,5

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1: η Βέρντερ έχει 8 ματς να κερδίσει και έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα στην ζώνη υποβιβασμού.Για το σημερινό επικρατεί γενικός ξεσηκωμός . Θα έχει τρεις σημαντικές επιστροφές η Βέρντερ. Η Βολφσμπουργκ είχε μοναδικό στόχο το κύπελλο φέτος και την Τετάρτη στο Μόναχο δέχτηκε μια μεγαλοπρεπή εξάρα από την Μπάγερν ...και θα βγάλει πιστεύω απογοήτευση. Να προσθέσω και ότι η Φολκσβάγεν που είναι ο κύριος χορηγός των φιλοξενούμενων έχει δώσει πολλά λεφτά και στην Βέρντερ ως επένδυση.

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ Χ2: 10 ματς αήττητη η Πιτέρμπορο παλεύει με νύχια και με δόντια για την σωτηρία της. Η Ντέρμπι δεν έχει σωθεί οριστικά αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει είναι τρία ματς χωρίς νίκη. Αξίζει το 1,75 στο Χ2 της Πιτέρμπορο που παλεύει πολύ όλα τα ματς και έχει το σημαντικό κίνητρο της επιβίωσης.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΒΕΡ 3,5: όποτε η Μπάγερν βάζει τα δεύτερα γίνεται πάρτυ...Σίγουρα ο Χάινκες θα κάνει rotation εν όψει Μπάρτσα,θέλω λίγο βοήθεια και από το Αννόβερο που εντός έδρας δεν χάνουν εύκολα και έχουν καλή παράδοση με την Μπάγερν,στα 4 τελευταία στην έδρα τους έχουν λυγίσει τρεις φορές του Βαυβαρούς.

τριάδα 3 απόδοση 9,41
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ Χ2
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΒΕΡ 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου