Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΒΑΛΑΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ BOOK



Θετικά έκλεισε το τριήμερο για μας με ένα μεγάλο ταμείο με την τετράδα μας σε απόδοση 14 και κάτι ψιλά.Αν ο Τόρες έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι θα είχαμε πιάσει και μια βαρβάτη τριάδα με σκόρερ αφού ο Μίλερ και Κ.Ρονάλντο είχαν κάνει την δουλειά.Μπαίνουμε λοιπόν με πολύ καλή διάθεση στο τριήμερο που έρχεται...Σήμερα Παρασκευή θα ρισκάρουμε με ένα συστημάτακι με μεγάλες αποδόσεις.




ΜΟΝΤΕΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ: οι δύο ομάδες  (εκτός αν γίνουν όργια)έχουν πετύχει τους στόχους τους.Η Μόντενα έχει σωθεί και η Σασουόλο έχει ανέβει κατηγορία...΄Εχουν κοινή έδρα και πολύ καλές σχέσεις,έχουν φέρει και στο παρελθόν βολικές ισοπαλίες.

ΝΙΟΡ-ΝΑΝΤ Χ: η Νιορ παλεύει για την παραμονή της και είναι μετρ στο να παίρνει ισοπαλίες(έχει 10 σε 16 ματς εντός έδρας). Η καταραμένη Ναντ μας στέρησε ένα πολύ καλό ταμείο το προηγούμενο Σάββατο με το 1-1 που έφερε στην έδρα της με την αδιάφορη Οσέρ. Σήμερα θέλει τουλάχιστον να μην χάσει γιατί οι ομάδες που την κυνηγάνε στην μάχη της ανόδου,έχουν πλησιάσει απειλητικά.Η Νάντ που δεν είναι σε καλή κατάσταση θα συμβιβαστεί με τον ένα βαθμό σήμερα...που σίγουρα θα αφήσει και τους γηπεδούχους ικανοποιημένους.


ΛΙΛ-ΣΟΣΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: από την μία η Λιλ των 9 οβερ στα τελευταία 11 και από την άλλη η Σοσό των 8 όβερ και γκολ-γκολ στα τελευταία 10. Θέλουν βαθμούς η μία γιατί κυνηγάει το champions league και η άλλη γιατί βρίσκεται στο ζώνη υποβιβασμού.Στο 2,10 το γκολ-γκολ αξίζει.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟΒΕΡ 3,5: γκολ και θέαμα έχουν τα περισσότερα ματς των δύο ομάδων.Η Χέρενφεν έχει 10 όβερ σε 15 ματς στην έδρα της και η Αλκμάαρ 13 οβερ σε 15 ματς.Στο σημερινό μεταξύ τους θα κυνηγήσουμε το οβερ 3,5 που ευνοείται και από την παράδοση με 17 στα τελευταία 25 μεταξύ τους. Και οι δύο δεν έχουν εξασφαλίσει τους στόχους της,αλλά είναι σχετικά άνετες με την Χέρενφεν να έχει 5 πόντους αέρα από τα πλέι οφ και την Αλκμάαρ 6 πόντους διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού.

ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1: Η Γκρόιτερ Φίρτ δεν έχει ελπίδες να σωθεί,εντός έδρας δεν έχει νίκη και σήμερα θα είναι η προτελευταία ευκαιρία να δώσει αυτή την χαρά στους οπαδούς της.Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι με την Νυρεμβέργη.Το Αννόβερο είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας με 11 ήττες σε 15 ματς και πάει στο σημερινό ματς γεμάτη απογοήτευση αφού με τα 6 γκολ που έφαγε από την Μπάγερν έμεινε 7 βαθμούς μακριά από τις Ευρωπαϊκές θέσεις και μόνο θαύμα θα προλάβει.Επίσης σήμερα θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης αφού οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς στην αμυντική γραμμή είναι εκτός.Άσσος γοήτρου για την Γκρόιτερ.


Mε τους ψαράδες του Σίλκεμποργκ

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1: για τους γηπεδούχους είναι ίσως το ματς της χρονιάς,στην μάχη που κάνουν για να μείνουν στην κατηγορία.Στα τελευταία 4 ματς δείχνουν ψυχή και έχασαν μόνο από την Άαλμποργκ  εκτός έδρας.Στα δύο τελευταία εντός έδρας πήραν μεγάλες νίκες απέναντι στην πρωτοπόρο Κοπεγχάγη και την Άαρχαους. Η Έσμπιεργκ έχει σωθεί και έχει από τώρα στο μυαλό της τον τελικό κυπέλλου στις 9 Μαίου που θα αντιμετωπίσει την Ράντερς και τις δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσει το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της ,37 χρόνια μετά το 1976 που πήραν το τελευταίο. Το κίνητρο της Σίλκεμποργκ είναι πολύ μεγάλο στο σημερινό ματς και θα ρισκάρω στο 2,70 που πληρώνει η νίκη της.


σύστημα 4-5-6 απόδοση 278,41
ΜΟΝΤΕΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ
ΝΙΟΡ-ΝΑΝΤ Χ
ΛΙΛ-ΣΟΣΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟΒΕΡ 3,5
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1
ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου