Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΙΔΟΥ Ο...ΣΤΑΝΟΣ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ





Ότι έχτιζε όλη τη χρονιά η Ελπίς το γκρέμισε σήμερα με το 1-1 στην έδρα του Χολομών Ριζών Παλαιόχωρας. Στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς η ομάδα της Ελπίς λιγοψύχησε,δεν ήταν έτοιμη πνευματικά και ψυχολογικά να κερδίσει το σημερινό ματς.Με την σημερινή ισοπαλία και τις νίκες του Στανού και της Νικήτης η Ελπίς τερμάτισε στην τρίτη θέση...και θα δώσει αγώνα μπαράζ για την δεύτερη θέση και την άνοδο μέσα στον Στανό. Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν στην έδρα του Στανού...για αυτό και ο τίτλος.




Ο Χολομών ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε πολύ έξυπνα.Πίσω έκλεισε όλους τους χώρους και έψαχνε το γκολ στις αντεπιθέσεις με βαθιές μπαλιές στον ταχύτατο Τσιότρα. Η Ελπίς μπήκε στο ματς νωχελικά ,μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς,αλλά προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει στο γκολ.

Στο 10' μια ωραία συνεργασία των παιχτών της Ελπίς που κατέληξε στο αδύναμο πλασέ του Σουσούρα από καλή θέση.

Στο 11' μια ασυνεννοησία ανάμεσα στον Γκρίλη και τον Τσίκουλα,παραλίγο να φέρει το αυτογκόλ μετά το γύρισμα του πρώτου με το κεφάλι...να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Στο 23' ο Χολομών έχασε μοναδική ευκαιρία ο Βαρβαριώτης έκανε βαθιά μπαλιά προς τον ταχύτατο Τσιότρα που πρόλαβε στο σπριντ τον Γκλάβα,πέρασε την μπάλα και από τον Τσίκουλα...αλλά την άνοιξε πολύ και τον πρόλαβε η άμυνα.


Στο 25' είχαμε το 0-1.Ο Γκρίλης σε μια από τις προωθήσεις του από δεξιά,απέφυγε τον Κεχαγιά και έβγαλε συρτή μπαλιά στο πέναλτι,όπου ο αφύλαχτος Τσεπάνης με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γραμματίκα.

Στο πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με την Ελπίς  μπροστά στο σκορ,αλλά ο Χολομών σου έδινε την αίσθηση ότι μπορεί να βάλει γκολ εύκολα.

Στο 54' χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία μετά από φάουλ του Βούλγαρη...


Στο 59' είχαμε το 1-1.Ο Γαλάνης των γηπεδούχων που είχε μπει αλλαγή,έκανε όμορφη ενέργεια λίγο έξω από την περιοχή και έβγαλε την κάθετη στον Τσιόρτα βγάζοντας τον τετ α τετ με τον Τσίκουλα.Ο ταχύτατος επιθετικός των γηπεδούχων με πλασέ στην δεξιά γωνία του Τσίκουλα έκανε το 1-1.


Στα υπόλοιπα 30 λεπτά που απέμειναν η Ελπίς απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις...με τον εκνευρισμό να είναι φανερός στους παίχτες της.

Στο 86' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν την νίκη.Ο Γαλάνης με τον Τσιόρτα συνεργάστηκαν ξανά και το σουτ του δεύτερου κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσίκουλα.


Το ματς κρίθηκε  στην πάρα πολύ μέτρια εμφάνιση της Ελπίς που στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ήταν εντελώς απροετοίμαστοι.Η απουσία του Αστεριάδη ήταν αισθητή και δημιούργησε κενά στην άμυνα.
Μέγα λάθος τη διοίκησης να ρίξει το βάρος της αποτυχίας στην διαιτησία.Ο κύριος Αρβανίτης με τους βοηθούς του Σερέτη και Τογανίδη δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην έκβαση του ματς.Για το πέναλτι που ζητάει η Ελπίς για χέρι του Ξεφτέρη μετά από γύρισμα του Πιπερά,εκτός από την κοντινή απόσταση νομίζω πως ο αμυντικός προλαβαίνει και κολλάει τα χέρια του στο σώμα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
  ΕΛΠΙΣ
ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΚΛΑΒΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΤΣΕΠΑΝΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(48' ΠΙΠΕΡΑΣ),ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ 5: δεν στοίχισε το μπέρδεμα με τον Γκρίλη,δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές.

ΓΚΡΙΛΗΣ 6: πολύ τρέξιμο,πολλά ανεβάσματα,ήταν από τους πιο δραστήριους και προσπάθησε πολύ να βοηθήσει και επιθετικά,αλλά τα γεμίσματα του ήταν άστοχα.Είχε την ασίστ στο γκολ.

ΓΚΛΑΒΑΣ 5: έδιωχνε όπως μπορούσε,πολλές φορές και ανορθόδοξα...έχασε δύο φορές τον αντίπαλο επιθετικό μία στο γκολ και μία στην ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.Καθόλου ηρεμία και με τις άστοχες φωνές του δημιουργεί αναταραχή στην ομάδα.

ΛΙΟΛΙΟΣ 4 : δε  του ταιριάζει η θέση...του στόπερ και φαίνεται.Σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο....με πολύ διστακτικές κινήσεις και ελάχιστα κοψίματα.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 5 : προσπάθησε αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα,πολλά άστοχα γεμίσματα.

ΑΓΓΕΛΗΣ 4: έπαιζε σήμερα?καμία πρωτοβουλία επιθετικά...

ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ 5 :από τον αρχηγό της ομάδας περιμένεις πολύ περισσότερα πράγματα,να πάρει την ομάδα στις πλάτες του την ώρα που η μπάλα έκαιγε και να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους και όχι να συμβάλει και αυτός στην φαγωμάρα.

KAKOΥΡΟΣ 6 : ίσως η καλύτερη του εμφάνιση με την Ελπίς. 'Επαιξε στην φυσική του θέση ως οκτάρι και πήρε πολλές πρωτοβουλίες και μοίραζε ωραία την μπάλα.

ΤΣΕΠΑΝΗΣ  6: πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές ενέργειες και το γκολ.Στο δεύτερο έπεσε η απόδοση του πολύ.

ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ 4 : του έγιναν δύο δυνατά μαρκαρίσματα...και κάπου εκεί  σταμάτησε η παρουσία του.

BOYΛΓΑΡΗΣ 5 : σε κακή μέρα,δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου,χαρακτηριστικό είναι πως δεν είχε σουτ στην εστία.

ΠΙΠΕΡΑΣ 5 :έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να πιάσει σπουδαία απόδοση.Ότι μπήκε σαν αριστερό εξτρέμ δεν τον βοήθησε καθόλου.


ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 3 : πρέπει να σταματήσει αυτή η εμμονή με τον Σουσούρα σε θέση βασικού με τον Πιπερά στον πάγκο.Δεν είναι δυνατόν ο Πιπεράς στα 34 να παίζει εξτρέμ με εντολή να κυνηγάει το αντίπαλο μπακ...Ο Πιπεράς μια ζωή έπαιζε σέντερ φορ και εκεί είναι η θέση του.Ο προπονητής πρέπει να έχει σχέσεις σεβασμού με τους παίχτες του.Όποτε χρειαστεί θα βάλει τις φωνές...αλλά υπάρχει και ένα όριο.Οι υπερβολικές αντιδράσεις νομίζω προκαλούν εκνευρισμό στην ομάδα.

ΧΟΛΟΜΩΝ 
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ,ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ Γ.,ΚΕΧΑΓΙΑΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ(45 ΓΑΛΑΝΗΣ),ΞΕΦΤΕΡΗΣ,ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ Η,ΣΓΟΥΡΟΣ,ΝΤΕΜΗΣ(73 ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ ΧΡ.,ΤΣΙΟΤΡΑΣ,ΜΑΤΘΑΣ,ΣΤΥΛΟΣ,

Ξεχώρισε ο Τσίοτρας με το γκολ και το δοκάρι,ο Βαρβαριώτης Η. με το τρέξιμο και το πάθος του στα χαφ και ο Ξεφτέρης στην άμυνα.



Για να γίνω πιο σκληρός οι παίχτες της Ελπίς σήμερα έπαιξαν σαν ''κότες'',δεν είχαν πάθος,θέληση και πείσμα για την νίκη.Αυτό που έβγαζαν σήμερα ήταν ένας ανεξήγητος εκνευρισμός και μια ατέλειωτη γκρίνια-φαγωμάρα να κυριαρχεί μεταξύ τους.Αυτό για μένα δείχνει πως στην ομάδα δεν υπάρχει ομοιογένεια...σε αυτό το κρίσιμο σημείο που κρίνονται τα πάντα  οι παίχτες,ο προπονητής και η διοίκηση πρέπει να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά για να κατακτήσουν τον στόχο που έβαλαν από την αρχή της χρονιάς.Αυτή την στιγμή αυτό στην Ελπίς δεν γίνεται και ευθύνη για μένα έχει ο προπονητής.Το έχω ξαναγράψει το ότι ο Βούλγαρης εκτός από προπονητής είναι και ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν τον βοηθάει καθόλου,δεν έχει σωστή αίσθηση για τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο.Αυτό τον οδηγεί πολλές φορές σε λάθος αποφάσεις είτε μέσα στο γήπεδο ως παίχτης,είτε στις κινήσεις του προπονητικά...και είναι λογικό αφού δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα από τα δύο.Η μία λύση είναι να έχει έναν άνθρωπο σαν βοηθό στον πάγκο,που θα μπορεί να τον βοηθήσει.

πιο ξενέρωτο σντο...δεν γίνεται...καθόλου πάθος.


Το καλό είναι πως σήμερα μπορεί να χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας στο μπαράζ με τον Στανό,αλλά δεν χάθηκε τίποτα οριστικά.Υπάρχει μια εβδομάδα περιθώριο μέχρι το ματς στον Στανό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να υπάρξει συσπείρωση στην ομάδα...πρέπει ο προπονητής και η διοίκηση να μαζέψουν όλους τους παίχτες και να μιλήσουν.Να τα βάλουν κάτω να δουν  τη φταίει και υπάρχει αυτή η γκρίνια.Την Κυριακή κρίνεται η άνοδος και όλη η χρονιά,περιμένω από τους πάντες στην ομάδα να δείξουν πυγμή δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση. Την Κυριακή πρέπει οι παίχτες να μασάνε σίδερα όπως είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν οι παίχτες του Στανού. Όλη τη χρονιά λένε πως είναι η καλύτερη ομάδα και παίζουν την καλύτερη μπάλα,ορίστε λοιπόν ....ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ...ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ''ΑΡΧΙΔΙΑ'' ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

                                                                                                               
σημερινά αποτέλεσματα
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ 1-1
ΝΙΚΗΤΗ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 4-3
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΣΤΑΝΟΣ 0-3
NEOXΩΡΙ-ΣΑΡΤΗ 4-3
ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ- Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ 4-1
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ -ΣΤΑΓΕΙΡΑ 5-0
ΓΟΜΑΤΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0 α.α.


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΙΚΗΤΗ 63
ΣΤΑΝΟΣ 61
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ 60
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 54
ΣΑΡΤΗ 48
ΜΕΤΑΓΓΙΤΙΣΙ 38
ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 35
Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ 33
ΧΟΛΟΜΩΝ 31
ΣΤΑΓΕΙΡΑ 30
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 23
ΓΟΜΑΤΙ 23 
ΝΕΟΧΩΡΙ 19
ΑΣΤΕΡΑΣ 0

Στα πλέι οφ θα πάιξουν
ΣΤΑΝΟΣ-ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ 
ο νικητής εκτός από την άνοδο θα αναμετρηθεί και για την κούπα του πρωταθλητή στην έδρας της Νικήτης.Ο ηττημένος θα παίξει μπαράζ με τον τρίτο του Νοτίου ομίλου,αφού σε περίπτωση ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Χαλκιδικής στα εθνικά πρωταθλήματα θα ανεβούν στην Α' 5 ομάδες.

Στα πλέι άουτ
ΓΟΜΑΤΙ-ΝΕΟΧΩΡΙ με την ηττημένο να υποβιβάζεται στην Γ'.






























76 σχόλια:

  1. eimaste tritoi ,
    me 10 metagrafes ,
    eimaste tritoi,
    kai na nikisoyme sto stano ,
    den kaname tipota ,
    me tetoia enisxisi ton genari eprepe na eixame katharisi tin anodo.
    oust,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pote den kaname prwta8litismo xwris metagrafes...pote den kaname tetoies emfaniseis xwris metagrafes...polu apla epeidh htan liges oi xronies pou h omada katevene me atoma tou xwriou(kai ayto giati spania ipirxan 11 gia to xwrio...) giayto 8es ka8e xrono metagrafes!
      ......AKIS......

      Διαγραφή
  2. para tin skliri kritiki ,
    den egrapses,
    gia to gkol
    poy toys akyrothike ,
    me ton tsik na mpenei gkol me tin mpala .
    kai ton arvaniti na to akironei lanthasmena.
    an den mporoume as min ekmetalleyomatse katastaseis..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σχέση έχει η κριτική για την ομάδα,με μία συγκεκριμένη φάση του χτεσινού αγώνα???????Είσαι και λάθος σωστά το ακύρωσε.

      Διαγραφή
  3. ρε ανθρωπε βαλε και ενα ονομα ενοσω κανεις κριτικη, η μαλλον σου αρεσει η ανωνυμη κριτικη.. η ομαδα εχει βαλει 76 γκολ και τελευταια φορα εχασε τον Νοεμβριο.

    Piralis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονοι μας τα βγαλαμε τα ματια μας με τα μεγαλα λογια..λογια λογια,μονο λογια και τι καταφεραμε??????περα απ το να τερματισουμε τριτοι χασαμε και το πλεονεκυημα εδρας..δεν ημασταν αρκετοι στο πιο κρισιμο αγωνα της χρονιας..καλα τα εγραψες και πολυ σωστη η σκλκηρη κριτικη σου γιατι πολυ στα 'πουπουλα' τους ειχαμε..και κατι τελευταιο..μεγαλο λαθος και απο την πλευρα μας που και εμεις τους θεωρουσαμε νουμερο ενα..στο τελος γινεται το ταμειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sta poupoula tous eixes mallon esy file Ανώνυμος7 Απριλίου 2013 - 12:53 μ.μ. kai akoma ligoi.... pou xa'i'deuete aftia, pou xtipate plates, pou eiste olo glukes kai 8avete pisw apo tis plates.

      Διαγραφή
    2. ποδοσφαιρικα το εννοω οτι τους ειχαμε στα πουπουλα, οτι δηλαδη τους θεωρουσαμε πρωταθλθλητες και οτι η Α εναι σιγουρη. τους καναμε ''ΘΕΟΥΣ'' χωρις καν να υπολογιζουμε τις αλλες ομαδες και οπως εγραψα στο παραπανω σχολιο στο τελος γινεται ταμειο. το ταμειο δειχνει τριτη θεση, μειονεκτημα εδρας.. και δεν ειμαι μονο εγω αλλα ολοι η φιλαθλοι που ακολουθουν την ομαδα.

      Διαγραφή
    3. ok nai... etsi na to dextw an ki egw hmoun o kakos gia kapoious(fila8lous) otan elega oti den xreizete na mpoume sto kinigi tou prwta8limatos kai mou arkouse mia kalh emfanish sto prwta8lima(ola ayta stous prwtous agwnes) alla otan paizeis,otan kerdizeis, otan eisai mia polu kalh omada sto sinolo tote 8a xtipiseis to prwta8lima opws ki egine.... den einai 8eoi alla einai dika mas paidia...einai mia parea, oxi mono metaksy tous alla kai me ton kosmo tou xwriou pou ka8onte oloi mazi meta ta mats h thn proponhsh kai pinoun kafe ktl... to tameio deixnei to lew kai pali...exeis thn kaluterh amina kai epi8esh opote mporeis kai prepei na kleiseis stomata.... MHN MASATE ''GIGANTES'' tous exete olous gia prwino.... AKIS...

      Διαγραφή
  5. Tsatala grafeis oti ftaiei ayto ekeino to allo, stamatimo den exei to ftaiksimo! Ftaiei oti o Liolios den kanei gia stoper? Ftaiei pou o Boulgaris paizei mprosta? Ftaiei pou o Piperas den ksekinhse basikos k ksekinhse o Sousouras? Ftaiei pou den anebase o Aggelis strofes?(pou gia sena an k 6ari tha eprepe na bgalei k 205 kathetes k 308 prowthimenes!) Ftaiei o Kyriafinhs pou etrekse 15xiliometra k as einai panw apo 30? Ftaiei pou i dioikish ta ebale me ti diaitisia giati eprepe na yphrxe to ligotero mia apovolh?
    Afou ftaine oloi aytoi k ola ayta pou les? Giati i Elpis einai 3 bathmous pisw apo to prwto k oxi sto telos?
    Pragmatika i Elpis epaikse stin arxh me pathos fainotan ta prwta 25 lepta, oso omws pernouse i wra tous epiase agxos. K logiko kata kapoio tropo giati i omada den kanei kathe xrono protathlitismo!
    Ayta filika gia na kaneis swsth kritiki xwris synaisthimatismous, allwste sto stoixhma k sto podosfairo synaisthimatismoi den xwrane swsta?

    FIDEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pate gia to treia sta treia.....o kalos o kapetanios stis foyrtounes fenete!aste proponiti kai pektes na kanoune thn douleia toys.
    sta brasta anti na agkaliazete tin omada sas sta diskola,eseis thn klotsate....den thelw na pistepsw oti sas bgainei toso kakia apenanti sthn omada....
    oso gia tis metagrafes ean den kanate sas eblepa gia play-out!!!
    aste poy opws eginan ta pragmata,pistevw pws tha einai kai kalytera........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμία κακία...με αυτά που γράφω να τους ξυπνήσω θέλω...φίλε.Τους προκαλώ την Κυριακή να μου αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα.Για την κριτική στον προπονητή ,είναι η δικιά μου προσωπική άποψη...

      Διαγραφή
    2. o tsatalas leei thn apopsh tou alla den nomizw na vgazei kakia oute aytos oute h kerkida(apla einai ligo kafstikh)metagrafes 8a xreiazotan etsi ki alliws apla etyxe na exoume thn kaluterh omada sto prwta8lima,to mono arnhtiko sthn omada kata thn gnwmh mou ''h psixologia''....ta vrasta einai h kalyterh omada kai giauto 8a vgei kai ''prwta8litria''.

      Διαγραφή
  7. Φίλε Fidel μπερδεύεις κάποια πράγματα.Η κριτική που κάνω αφορά μόνο το συγκεκριμένο ματς...Το τι κάνει η Ελπίς σε όλο το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό θέμα.Στο χθεσινό ματς δεν ήταν αυτή που έπρεπε,απλά πράγματα...Αν έκανα κριτική συναισθηματικά όπως λες τα μισά από αυτά που έγραψα δεν θα υπήρχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. File tsatala den mperdeyw ta pragmata! Prospathw apla na sou pw kati, mhpws ginetai kritiki ypokimeniki apo meria sou? Dhladh kritiki proponhtou eksedras? Otan xanei i omada peftei kraksimo k otan kerdizei einai ola kala k teleia? k afora k ti kritiki pou kaneis stous paiktes.
      mfx
      FIDEL

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και όταν κέρδιζε η ομάδα για τις επιλογές του προπονητή έχω κάνει κριτική.Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους μας...Προπονητής της εξέδρας δεν είμαι,μέλος της ομάδας δεν είμαι,κανένα κέρδος δεν έχω από αυτό εδώ το μπλόκ...Γράφω την άποψη μου και το πως βλέπω τα πράγματα από τα δικά μου μάτια.Αν η ομάδα δεν είχε τόσο υψηλούς στόχους δεν θα έκανα τόσο σκληρή κριτική,από την στιγμή που από την πρώτη προπόνηση έχει μπει στόχος το πρωτάθλημα...με αυτό το δεδομένο κριτικάρω την ομάδα.Η άποψη μου είναι καθαρή υποκειμενική και αφορά μόνο εμένα,αν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη υποκειμενική...θα καταλάβεις.
      ΤΟ mfx τι είναι?

      Διαγραφή
    3. Me tin teleytaia sou protash me kalypses, apo ti stigmh pou les ti gnwmh k tin apopsh sou mporeis na grafeis oti thes, dimokratia exoyme. Opws epishs opoios kanei kritiki mporei na ti dextei kiolas, swsta? Kala paixnidia sta play offs k na kerdisei o kaluteros eyxomai.
      Mfx=me filikous xairetismous
      FIDEL

      Διαγραφή
    4. Είναι δεδομένο ότι δέχομαι κριτική,όπως έχω και γράψει και παλιότερα.Αυτά που γράφω είναι η δικιά μου άποψη και μόνο...και δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα,είμαι ανοιχτός σε συζήτηση και σίγουρα θα κάνω και λάθη στις αναλύσεις μου...

      Διαγραφή
  8. Παρακαλώ πολύ σε όλους να αφήνουν ένα όνομα στα σχόλια τους...Ακόμα και ο fidel ουσιαστικά ανώνυμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den milaw gia ena mats alla gia to sunolo genika tis omados kai den apefthinomai mono se sena...alla se olwn ton kosmo sas!
    eimai kaloproeretos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όνομα...δεν θα φάμε κανέναν συζήτηση κάνουμε,καταρχήν αν είναι όλοι ανώνυμοι δεν βγαίνει νόημα...

      Διαγραφή
  10. file moy tsatala den nomizw oti osoi grafoyn anwnuma den einai kai apo ton topo SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ αυστηρη κριτικη για ερασιτεχνικη ομαδα. Το μονο που φταιει ειναι το κακο ξεκινημα, μειναμε πολυ πισω, και οταν κυνηγας το 100% βαθμων θα τυχει και μια γκελα. Ειμαστε η καλυτερη ομαδα στον ομιλο, και πιστευω θα φανει στα μπαραζ. Μονοι εμεις, και μονο μονοι μας μπορουμε να βγαλουμε τα ματια μας. Ισως και καλητερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα γιατι μαλλον η κορυφη καπου μας ζαλισε προς το τελος. Και στο κατω της γραφης οποιος δεν εχει καρδια και οποιος βλεπει μονο γκρινιες ας μην παει στον Στανο. Ας κατσει στο γιανναρο να βλεπει τον σουλειμαν. Ρουμανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ομάδα είναι ερασιτεχνική,αλλά έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους...Αυτό ακριβώς γράφω και εγώ φίλε μου Ρουμάνε,να τα βρουν μεταξύ τους και να εμφανιστούν σαν μια γροθιά στον Στανό και να μας αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

      Διαγραφή
    2. συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. ειμαστε η καλητερη ομαδα στον ομιλο και παμε τρενο. ολη την χρονια αυτα ακουμε και πιο το αποτελεσμα;; κανενα γιατι αυτα μας φαγανε. λιγο χαμηλα η μπαλα δεν βλαπατει.. οπως λεει ο Ανώνυμος 7 Απριλίου 2013 - 12:53 μ.μ. λογια μονο λογια και συμπληρωνω εγω οτι πολυ ψηλα πετουσαμε χωρις λογο. πρωταθλητες απο τον σεπτεμββη;; που εχει γινει αυτο;; αλλο να το εχεις στοχο και να το κυνηγας και αλλο να το θεωρεις δεδομενο. εχει μεγαλη διαφορα και απ οτι αποδειχθεικε το θεωρουσαμε δεδομενο και ηταν μεγα λαθος..
      καλη επιτυχια στα μπαραζ καιοπως εγραψε ο τσαταλας η ομαδα πρεπει να δειξει τα αρχιδια της στον επομενο αγωνα..
      ΦΙΛΑΘΛΟΣ..

      Διαγραφή
    3. giani na do ti kritiki 8a kanoun tou xronou olloi tous as m9i er8oun sto stano na ipostiri3oun tin oada opos kanoun olla ta xoria ke tou xronou as pane na blepoun sto gipedo mas tin niki poligiroy ...HONDA

      Διαγραφή
  12. TO MONO KAKO,OTI.....8A PANIGIRISOUME TO PRWTA8LIMA MESA STHN NIKITH KAI OXI STO XWRIO MAS!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΝΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΗ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ..

      Διαγραφή
    2. etsi 8a ginei...den to lew mono egw alla paixtes kai fila8loi twn duo prwtwn ayth thn stigmh omadwn....opws to legan x8es sto ghpedo ths nikitis,nikitianoi fila8loi,h kaluterh omada fetos einai twn vrastwn....!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΜΑΝ , ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΗ..

      Διαγραφή
  13. re gatakia polous mines perimenate na gini h stravi na dixete th niothete gia thn omada .
    ftiste to dilitirio pou exete tha pathete tipota.


    kai gia merikous merikous kai kakala exei h omada kai protathlima tha pari kai as sas xala afto.

    VAMOS ELPIDARAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H OMADA THA KANEI TO 3 STA 3 EPEIDH DEN 8A PAIZEI STA BRASTA..... KAI AUTO THA LEEI PARA POLLA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ..
    H OMADA THA KANEI TO 3 STA 3
    TO MONO KAKO,OTI.....8A PANIGIRISOUME TO PRWTA8LIMA MESA STHN NIKITH KAI OXI STO XWRIO MAS!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ..
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο Ανώνυμος7 Απριλίου 2013 - 12:53 μ.μ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apotyxhmenh h xronia gia ton elpis..
    gia tou xronou rizikes allages eite eimaste sthn A eite sthn B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε καφρε αν ησουν Βρασταμινος θα εγραφες για "την" Ελπις και οχι για "τον" Ελπις.. αντε γατακια ασχοληθητε με τις ομαδουλες σας.

      Διαγραφή
    2. vrastaminos eimai stelios kai ayto pou egrapsa exei thn vasi tou. omada me toses metagrafes kai thn kalh doyleia toy proponith tora ton titlo eprepe na panigirizoyme kai oxi na exoume ton nou mas sta play-of. gi ayto kai einai apotiximeni h xronia..
      oso gia tis rizikes allages den pistevo tou xronou o kosmos na thelei na vlepei thn idia eikona entos gipedou me toses metagrafes eidika an h omada den anevei sthn A. oso gia to ton ths einai akyro..

      Διαγραφή
  17. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΩΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΚΟΜΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ 8Α ΠΑΝΕ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΔΕΝ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΤΟΣ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ... ΝΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. giasou NO pame gia protathlima gatakia kai vgalte to skazmo

    VAMOS ELPIDARAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. apilitika tilefonimata dextikan meriki pextes ke o proponitis tis omados apo kati anonimoys .......... alla pou na exoun arxidia opos esas pou milate edo ine ke aytoi 3ipniste reeee kolobrastamnoi olloi i xalkidiki milaei fetos gia to xorio sas logou tis ELPIDARAS koloxaraktiresssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H omada exei dwsei 3 agwnes me Nikhth kai 2 me Stano kai den exei xasei se kanenan. Mh fobaste tipota. H koupa tha erthei sta Vrasta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν η ομαδα βγει τριτη , θα αξιζει την τριτη θεση , αν βγει δευτερη την δευτερη και αν βγει πρωτη θα αξιζει την πρωτη θεση.

    Αρα το να λεμε οτι ειμαστε καλητερη ομαδα κτλ ειναι περιττα.

    Καποιοι απο τους ανωνυμους εδω μεσα ειστε ποδοσφαιριστες της ομαδας , αφιστε τα λογια και αποδειξτε μεσα στο γηπεδο ποια θεση μπορειτε να παρετε. καθιστε και σκεφτειτε απο το καλοκαιρι που ξεκινησατε προπονησεις μεχρι τωρα τι εχετε περασει.

    Φαγατε βροχες , κρυα , με μειον βαθμους κελσιου κανατε προπονηση και αυτο αντι να σας ενωσει και να ειστε μια γροθια , μια παρεα και να διασκεδαζετε και στην προπονηση και στα ματς μαλωνετε με το παραμικρο γιατι ο ενας δεν εδωσε σωστα την μπαλα στην προπονηση , ο αλλος ειπε μια κουβεντα παραπανω και εμεις να πουμε 2 παραπανω κτλ.

    Ναι συμφωνω και γω οτι ειμαστε η καλητερη ομαδα , τεχνικα , αλλα απο τις χειροτερες σε παθος και ομονοια , με αποτελεσμα ο μεσος ορος να μας κατατασσει στην τριτη θεση.

    Μην κερδισετε για μενα , για το συμβουλιο της ομαδας , για το χωριο κτλ , κερδιστε για σας , για ολα αυτα που περασατε τοσο καιρο. Κρυο , βροχες , κλωτσιες , βρισιδια απο αντιπαλους παικτες φιλαθλους και τοσα αλλα , αν θελετε ολα αυτα που περασατε τοσους μηνες να πανε χαμενα πατε στο Στανο , χαστε και γκρεμιστετα ολα.

    Σκεφτειτε πως θα νοιωθετε αν φυγετε νικητες απο κει και πως ηττημενοι

    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    Υ.Γ. ( 1 ) Εγω φετος την χρονια την γουσταρα παρα πολυ , με τα καλα και τα ασχημα , αλλα ειναι κριμα ΓΙΑ ΣΑΣ να μην ανεβειτε κατηγορια

    Υ.Γ. ( 2 ) Οσο αφορα καποιους εκτος χωριου που λενε για μεταγραφες κτλ εχω να τους πω οτι οσοι ερχοντε μεταγραφες στα ΒΡΑΣΤΑΜΑ γινοντε " Βρασταμνοι " γιατι ο κοσμος τους αγκαλιαζει και τους δινει αγαπη , κατι που τα αλλα χωρια δεν το εχετε , τα περισσοτερα τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ τους εχουμε αναγκη , δυστυχωσ,
      αν ειχαμε δικα μας παιδια ,
      θα ηταν αλλιως.

      Διαγραφή
  22. Και κατι σημαντικο που δυστυχως ξεχασα , ειναι να ευχαριστησω τους παικτες που ηταν στον παγκο ολη τη χρονια και αρκετοι αξιζαν περισσοτερες ευκαιριες αλλα δεν τους δωθηκαν και παρολαυτα εμειναν και στηριξαν την ομαδα μεχρι το τελος !!!

    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστος ο αντιπροεδρος. Και να συμπληρωσω τι εννοω εγω το καλυτερη ομαδα. Οτι πηγα δυο φορες στην Νικητη και δεν εχασα, πηγα στο Στανο και εβαλα 4. Ηρθε Στανο και γλυτωσε λογω καιρικων συνθηκων, ηρθε η Νικητη και εχασε μονο με 1-0 αντι για 4-0. Πηγαμε Αγ. Νικολαο και μας επαιξαν αμυντικα να μην χασουν.....και φυσικα οποιος ξερει λιγο απο μπαλα θα καταλαβε οτι μονο εμεις παιζαμε δημιουργικο ποδοσφαιρο και οχι γιομες. Ρουμανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαννη κοψε τις μαλακιες ,τα περι καιρου ,
      ο καριος ευνοει ή οχι και τις δυο ομαδες ,
      αααα,
      ξερεις πως ο στανος στον Α' γυρο επαιζε με τα τριτα;



      Διαγραφή
  24. http://www.youtube.com/watch?v=dOM3WjSIlSM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.youtube.com/watch?v=pVFQGgTSzi8 palio melos d.s elpis vrastamon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. elpis oeoeoeoeoeoeooooooo apo grevena lew k klewwwww pame gera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Aahahahahahahhahahaha... Poly mou aresei na sas vlepw Vrastaminous na plakwneste sto blog SAS enw gualizw ta kainourgia mou podosfairika, eygeniki prosfora tis Nikhths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den eida vrastaminous na plakononte....mono 2 anonimous nikitianous me eponimous vrastaminous vlepw.... h kaluterh epi8esh einai twn vrastwn h kaluterh amina einai twn vrastwn(mazi me ag.nik) mono thn psixoligia 8eloume kai 8a ta paroume paramazema ta mikra gatakia pou pan sta ghpeda na klevoun mpales kai na niaourizoun mizeriazontas.... den egine tipota gia thn ELPIDARA apla anti na kerdisoume ton stano sta vrasta 8a to kanoume ekei mesa anti na panigirisoume to prwtalima sta vrasta 8a to panigirisoume mesa sthn nikiti.... to blog einai tou tsatala oxi tou xwriou h ths omadas... file Ανώνυμος7 Απριλίου 2013 - 8:09 μ.μ.den gializeis ta papoutsia sou apla gt den ta lerwses afou den ksereis kai den mporeis na pekseis mpala!!! ...... AKIS......

      Διαγραφή
  28. poio to kerdos ean kerdize h elpis?h edra...na xeso edra,kalhtera paizei sta ektos kai na stamatisi ayti h nowtropia sas epiteloys.....o antiproedros einai o tarifas mas?
    xaxaxaxaxaxa egw lew na sobareytite kai na koitate prosta.....den teleiwse tipota akoma

    vamos elpidara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. den eida vrastaminous na plakononte....mono 2 anonimous nikitianous me eponimous vrastaminous vlepw.... h kaluterh epi8esh einai twn vrastwn h kaluterh amina einai twn vrastwn(mazi me ag.nik) mono thn psixoligia 8eloume kai 8a ta paroume paramazema ta mikra gatakia pou pan sta ghpeda na klevoun mpales kai na niaourizoun mizeriazontas.... den egine tipota gia thn ELPIDARA apla anti na kerdisoume ton stano sta vrasta 8a to kanoume ekei mesa anti na panigirisoume to prwtalima sta vrasta 8a to panigirisoume mesa sthn nikiti.... to blog einai tou tsatala oxi tou xwriou h ths omadas... file Ανώνυμος7 Απριλίου 2013 - 8:09 μ.μ.den gializeis ta papoutsia sou apla gt den ta lerwses afou den ksereis kai den mporeis na pekseis mpala!!! ...... AKIS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ, ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΣΑΤΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ Α'ΓΥΡΟΥ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσατάλας παρακαλώ...Φίλε από τον Στανό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο.

      Διαγραφή
  31. βλεπω πολυ μεγαλη δημοτικοτητα εχει η Ελπις Βραστων. αλλα ειναι λογικο οταν εχει την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα και απο τους 2 πρωτους δεν εχασε κανενα παιχνιδι..

    Νικητη - Βραστα 2-2
    Βραστα - Νικητη 1-0
    Στανος - Βραστα 0-4
    Βραστα - Στανος 0-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai stanoa elpis 0-2 xexases na simplirosis

      VAMOS ELPIDARAAAAAAAAA

      Διαγραφή
    2. VAMOS ELPIDARAAAAAAAAA polygyrou ,
      ooooooooxxxx, im soorrryyyyyyy
      vraston ithela na po

      Διαγραφή
    3. Εμ ετσι ειναι, αν σε τρωει η αγαμια, σηκωνεσαι στις 4 το βραδυ κ πετας 2-3 μαλακιες..!

      Διαγραφή
  32. Φιλε απο το Στανο, σας βγαζω το καπελο σαν ομαδα (αν και πιστευω οτι ειμαστε καλυτεροι) αλλα και σαν οπαδους για την στηριξη που δινεται. Μπραβο σας, εαν ειναι να μην ειμαστε εμεις πρωταθλητες, ας ειναι να ειστε εσεις και οχι η αθλια (απο πολλες αποψεις Νικητη). Ρουμανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για ακόμη μια φορά.Το μπλοκ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    Ένα δεύτερο θέμα που θέλω να θίξω είναι το θέμα με την κριτική των παιχτών.Συμφωνώ απόλυτα με κάποιους που λένε πως η ομάδα είναι ερασιτεχνική και δεν μπορώ να κρίνω τους παίχτες σαν επαγγελματίες. Σίγουρα οι περισσότεροι δίνουν ότι μπορούν στον αγωνιστικό χώρο...και είναι πολύ άδικο από την πλευρά μου να τους κρίνω τόσο αυστηρά.Όμως η κριτική έχει να κάνει μόνο με αυτά που βλέπω στο γήπεδο και τίποτα άλλο.Αν η ομάδα δεν έκανε πρωταθλητισμό θα το απέφευγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καταρχήν όταν λέμε την καλύτερη ομάδα , τι εννοούμε?
    ποια τα μέτρα και ποια τα σταθμά ??

    αυτή η καραμέλα μασουλιέται εδώ και μήνες ,
    και ευλογουμε τα γενια μας ,
    ποιοι στην χαλκιδικη μιλάνε για τα βραστα,
    χαλαρώστε λίγο ,
    θυγατρικη της πρωτευουσας ειμαστε ,
    α ναι , εκτος και αν εννοουμε για την εκπομπή του βαγιαννη,
    που σε οπιο χωριο παει να καλυψει το παιχνιδι (με φραγκα εννοειτε) διαφημιζει και την ομαδα αυτη. ,

    όταν ο αρχηγός στο σούπερ και στον βαγιάννη σε ερωτήσεις αναφερόταν για σχεδιασμό
    από τότε , ε, 10 αγωνιστικές πριν το τέλος , σχεδιασμό για την Α'.
    τουπε πολυ τουπε, ψηλα τον αμανε ,
    τριτοι βγηκαμε ,
    η βαθμολογια λεει τριτη θεση ,

    Κάποιος ανέφερε παραπάνω για την καλύτερη αμυνα και επίθεση ,
    όποιος γνωρίζει από ποδοσφαιρο δεν θα έλεγε αυτά τα χαζά,
    το να κερδίζω το γομάτι, τον πολύγυρο, και τον αστερα με 7αρες,= 21 γκολ απέναντι σε πεθαμένους , δεν λέει τιποτα..
    το ιδιο ισχύει και με την αμυνα, το να κερδίζει καποιος με 4-1 , 3-1 κτλ , τι σημαίνει ???

    ψηλά τον αμανέ τον πηραμε ,και καλα να παθουμε ,
    τριτοι βγηκαμε ,

    τα μπαραζ ειναι μια μαλακια ,
    μια ομαδα χανει σε εναν αγωνα οσα κερδισε σε 26!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ ετσι ειναι, αν σε τρωει η αγαμια, σηκωνεσαι στις 4 το βραδυ κ πετας 2-3 μαλακιες..!

      Διαγραφή
  35. Λοιπον γιατι συνεχιζετε τις παπαριες σας στα Βραστα τα εχουμε δοκιμασει ολα..

    ** Δοκιμασαμε να εχουμε ομαδα "με μεταγραφες" και ανεβηκαμε 2 φορες στην Αλφα, με μεταγραφες πηραμε το πρωταθλημα στη β' με μια ηττα μονο στην Αρναια και επισης με μεταγραφες φετος εχουμε την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα και εχουμε να χασουμε 1.5 γυρο..

    επισης δοκιμασαμε και "χωρις μεταγραφες" κατεβαιναμε εκτος εδρας με 10 παικτες, τρωγαμε συνεχως 5 γκολ κλπ κλπ πεσαμε στη Γ΄ και πολυ βρασταμινοι συκωθηκαν και πηγαν σε αλλες ομαδες μιας και θελανε να παιξουν ποδοφαιρο, γιατι να καθησουν να κανουν τι? να παιξουν 2 παιχνιδια στην γ κατηγορια με΄τον γεροπλατανο και την Βαβδο?

    Οποτε διαλεγεις μια απο τις δυο επιλογες.. ενδιαμεση δεν υπαρχει γιατι χωρις μεταγραφες ουτε 11αδα δεν συμπληρωνεις και οχι να κρατηθεις και στην κατηγορια.

    βεβαια υπαρχουν και καποιες νοοτροπιες... εγω να παιζω και ας παιζουμε με τον Γεροπλατανο και ας χανουμε καθε Κυριακη.. βεβαια ειναι και δικαιολογημενες απο την στιγμη που υπαρχουν ακομα και στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο που οι παικτες ειναι επαγγελματιες και θυμωνουν οταν δεν περνουν χρονο.

    τωρα οσο για τ αν γινονται λαθη.. λαθη υπαρχουν παντου και λαθη παντα θα γινονται, θα ανησυχουσα περισσοτερο αν δεν γινονταν λαθη.. αλανθαστος εισαι μονο οταν δεν προσπαθεις για τιποτα. αν δεν υπηρχε ομαδα δεν θα υπηρχαν και λαθη.

    Piralis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και κατι για τον απο πανω 8 Απριλίου 2013 - 2:17 π.μ.

    ρε φιλε το συντακτικο σου εχει μια χροια αυτοεπιβραβευσης γιατι ισως η Ελπις δεν πετυχει τον στοχο της ανοδου.. κρατα ομως και μια πισινη γιατι οι παικτες της Ελπιδας θα σου μετατρεψουν την αυτοεπιβραβευση σε χαμενη ματαιοδοξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μάγκες , εντάξει δεν μου πέφτει λόγος ,για όσα γράφονται εδώ
    μιας και δεν είμαι από το χωριό σας,
    ένα έχω να πω
    θα γουστάρετε πολύ την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουμε ,
    όσοι ήρθαν στο Στανό για το παιχνίδι με την Νικήτη , και όσοι είδαν βίντεο και φώτο από το ματς καταλαβαίνουν τι εννοω.
    οι ενδείξεις λένε πως θα έχει πάνω από 500 άτομα

    ας το δούμε σαν μια γιορτή ,
    ασς το χαρούμε όλοι

    και ο καλύτερος ας νικήσει,

    χαιρετισμούς από Στανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΝΟ. ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μια κακη ημερα ηταν για ολοι την ομαδα και περασε,τωρα κοιταμε μονο μπροστα!

    Ουδεποτε περασε ο τσικ ή η μπαλλα την γραμμη του τερματος στο ματς...

    Κουραστικα να διαβαζω τα λογια του καθε ανωνυμου λες και ειναι ο ποιητης χαμενος στην μεταφραση.
    Οπως λεει και ο φιλος ποιο επανω,ο καλος ο καπετανιος στις φουρκουνες φαινεται και ο καλυτερος ας κερδισει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μια κακη ημερα ηταν, μονο να μην δεσει το γλυκο τωρα στα μπαραζ και απο κακη μερα γινει κακη χρονια..

      Διαγραφή
    2. h xronia gia emas kai ta paidia einai petiximeni h apotiximeni krivonte piso apo mia anonimia

      sim

      Διαγραφή
  40. πετυχημενη στα λογια, μονο στα λογια ομως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. an eisai vrastaminos tou xronou mporis na thn analavis esei tora omos den teliose akoma tipota kai sto xirotero senario afistemas na xaroume thn triti 8esi komplexares kotes gatakia mamakismena klp klp klp kriveste piso apo mia anonimia kai grafete oti malakia sas varesi psoles tou kokora afistemas sthn isixiamas

    SIM



    ΑπάντησηΔιαγραφή