Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΓΚΟΛ,ΓΚΟΛ,ΓΚΟΛ=ΛΕΦΤΑ.ΛΕΦΤΑ,ΛΕΦΤΑ



Τρίτη μέρα σερί κουβά...και όσα κέρδη είχαμε από την δυάδα του champions league έκαναν φτερά.Σήμερα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα ταμεία...τρεις τριάδες ξεχωρίσαμε,πάμε να τις δούμε.

ΡΕΑΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ ΟΒΕΡ 3,5: η Ρεάλ του Μουρίνιο δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της από την αρχή της σεζόν.Καθάρισε άνετα την Γαλατά με 3-0...χωρίς να φορτσάρει καν,στο σημερινό ματς έχω την αίσθηση πως θα κάνει πάρτι....χωρίς άγχος και μερικές αλλαγές από τον Πορτογάλο βλέπω το κοντέρ να φτάνει στα 4 με 5 γκολ για την Λεβάντε που δεν έχει στόχους και μπορεί να βοηθήσει και αυτή με γκολ αφού η Ρεάλ τρώει εύκολα φέτος στην Πριμέρα Ντιβισιόν.Στην τριάδα θα πάω με το συντηρητικό οβερ 3,5...αλλά θα παίξω και το οβερ 5,5 μόνο του.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΕΡΣΙΝ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ: την Μερσίν δεν την σώνει ούτε ο Αλάχ πλέον,βρίσκεται στην τελευταία θέση ,11 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού.Εδώ και 8 ματς δεν έχει νίκη με 6 ήττες και δύο ισοπαλίες.Η Γαλατά δεν κατάφερε να δει στα μάτια την Ρεάλ και βλέπει τον επαναληπτικό της Τρίτης μόνο για το γόητρο.Θα αρχίσει λοιπόν να επικεντρώνεται στο εγχώριο πρωτάθλημα που θέλει να κλειδώσει αφού βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά από την Φενέρ. Στην έδρα της φέτος έχει 9 νίκες σε 13 ματς,από τις 9 τις 8 της έκανε όντας μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο...Στο 1,95 θα ποντάρουμε λοιπόν τα ''λιοντάρια'' να καθαρίσουν το ματς από το ημίχρονο.

ΝΑΝΣΙ-ΤΡΟΥΑ ΟΒΕΡ: o τελικός ,του τελικού, ω τελικέ...οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και βλέπουν το σημερινό ματς ως τελικό,αφού δεν υπάρχει διαφορετικό αποτέλεσμα πλην της νίκης και για τις δύο.Χαρακτηριστικό και των δύο είναι πως το παλεύουν αλλά δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό,η Νανσί έχει τρεις  νίκες στα τελευταία 4 ματς(η ήττα από την Παρί) και η Τρουά στα τελευταία 10 ματς έχει μόλις μία ήττα,στα τελευταία 12 έχει 10 γκολ-γκολ.Με εξαίρεση την Μπαστιά οι δύο ομάδες έχουν τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Καίγονται και οι δύο νίκη αφού βλέπουν η μία την άλλη ως τον ιδανικό αντίπαλο για νίκη...το πρώτο ματς βγήκε 3-3.

τριάδα 1 απόδοση 7,20
ΡΕΑΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ ΟΒΕΡ 3,5
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΕΡΣΙΝ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1ΤΕΛΙΚΟ
ΝΑΝΣΙ-ΤΡΟΥΑ ΟΒΕΡ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: οι γηπεδούχοι θα έχουν το νου τους στο ματς της Τρίτης με την Μάλαγα. Η Άουσμπουργκ μάχεται για την παραμονή και έχει σκοράρει στα 8 τελευταία ματς εκτός έδρας.Τα 7 από τα 8 τελευταία ματς των γηπεδούχων ήταν γκολ-γκολ,βλέπω μέχρι και έκπληξη αλλά θα πάω έστω με ένα γκολ από τους φιλοξενουμένους.


ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: θα πάω με την Άρσεναλ που έχει μεγάλο κίνητρο την έξοδο στην τετράδα,που δείχνει να έχει φορμαριστεί με 5 νίκες στα τελευταία 6 και την μεγάλη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν ενδιάμεσα.Η Γούεστ Μπρόμ έχει σβήσει τις μηχανές...δεν έχει στόχο και απλά παίζει στο πρωτάθλημα.


ΧΑΙΝΤ-ΜΠΡΕΙΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ 1: πολύ φορμαρισμένη η Χάιντ που παλεύει για να σωθεί στην κατηγορία,έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία στα 6 τελευταία.Η Μπρέιντρι έχει σωθεί αφού βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και το σημερινό είναι θα είναι το έκτο παιχνίδι που θα δώσει τις τελευταίες 12 μέρες,ερασιτέχνες είναι όσο να ναι η κούραση μετράει...άσσος του 2,10.


τριάδα 2 απόδοση 7,07
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΧΑΙΝΤ-ΜΠΡΕΙΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ 1


ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ ΟΒΕΡ 3,5:  Η Ρέντινγκ παίζει το τελευταίο της χαρτί...είναι 7 βαθμούς μακριά από την ζώνη υποβιβασμού και σήμερα θέλει μόνο την νίκη...έτσι και αλλιώς παίζει επιθετικά και έχει 7 οβερ 3,5 στην έδρας της...η Σαουθάμτον προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί της Λίβερπουλ και της Τσέλσι...και θέλει ακόμα μερικούς βαθμούς για να σωθεί οριστικά,έχει έκτος έδρας 9 οβερ 3,5 .


ΒΕΡΝΤΕΡ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ 3,5: η Σάλκε κυνηγάει την έξοδο στο champions league και εκτός έδρας έχει 8 οβερ 3,5 και μοιάζει βρίσκεται σε καλή κατάσταση...η Βέρντερ έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία...και αναμένεται ματς με πολλά γκολ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: στα τελευταία 9 μεταξύ τους έχουν φέρει 7 οβερ...η Λεβερκούζεν έχει 19 οβερ σε 27 ματς και η Βόλφσμπουργκ σκοράρει εκτός συχνά...


τριάδα 3 απόδοση 9,72
ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ 3,5
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ


μονό αποδεκτό απόδοση 5,00
ΡΕΑΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ ΟΒΕΡ 5,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου