Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ



μύρισε καλοκαίρι

Δεν τα πήγαμε καλά χτες με το συστημάτακι να έχει 2 επιτυχίες στις 6 επιλογές μας.Σήμερα πραγματικά το κουπόνι είναι τεράστιο και βγάζει πάρα πολλές επιλογές,ζορίστηκα πολύ να διαλέξω.


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: σε τραγική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι,εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη και έχουν μπλέξει στα σενάρια υποβιβασμού.Εκτός έδρας έχουν φέρει γκολ-γκολ και στα 15 ματς που έδωσαν φέτος.Η Λεβερκούζεν παίζει επιθετικά και χωρίς άγχος αφού είναι σχεδόν σίγουρα τρίτη...Το φτωχό και τίμιο γκολ-γκολ στο 1,66 μοιάζει εύκολο.

ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ-ΧΑΛ ΟΒΕΡ: και οι δύο καίγονται για την νίκη σήμερα.Η Μπάρνσλει είναι προτελευταία και θέλει μόνο νίκη για βγει από την ζώνη υποβιβασμού,την τελευταία αγωνιστική πάει στην έδρα της Χάντερσφιλντ που επίσης καίγεται...οπότε το σημερινό είναι ματς χωρίς αύριο. Μετά την χτεσινή νίκη της Γούοτφορντ,η Χαλ ένοιωσε την καυτή της ανάσα ένα βαθμό πίσω της.Η Χαλ θέλει σήμερα την νίκη για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο...σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την πρωταθλήτρια Κάρντιφ κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο.Και ισοπαλία να πάρει σήμερα δεν θα είναι ευχαριστημένη αφού σε ισοβαθμία με την Γουότφορντ λόγω διαφοράς τερμάτων.Τα στατιστικά των δύο ομάδων μας οδηγούν στο αντερ για αυτό και το οβερ το βρίσκουμε στο 2,05,αλλά είναι τέτοια η μορφή του ματς που μας οδηγεί στα πολλά γκολ.


ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ: Κάτι αντίστοιχο με το παραπάνω και αυτή η αναμέτρηση.Δύο ομάδες που καίγονται για την νίκη,αφού η Γούιγκαν πέφτει και η Τότεναμ παλεύει για το  champions league.H συμπεριφορά των δύο ομάδων έτσι και αλλιώς μας οδηγούν στο οβερ(Γούιγκαν  12 οβερ σε 16 εντός,Τότεναμ 13 σε 16 εκτός) πόσο μάλλον με την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς που έχουν σήμερα.Στο 1,85 το οβερ.


τριάδα 1 απόδοση 6,27
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ-ΧΑΛ ΟΒΕΡ
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ: κυνηγάω εδώ και δύο εβδομάδες να σπάσω το σερί της Γκλάντμπαχ με τα άντερ που έχει φτάσει τα 11 συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις.Δεν γίνεται να συνεχιστεί...την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε 1-0 την Άουσμπουργκ αλλά η έπαιζε με 10 παίχτες η αντίπαλος της από το 20' και τα ''πουλάρια'' έχασαν απίστευτες ευκαιρίες στην κόντρα.Πριν από 15 μέρες στην ήττα από την Στουτγκάρδη με 2-0...το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 25' και δεν μπήκε άλλο γκολ,αφού και οι δύο είχαν από ένα δοκάρι.Το γυροφέρνει το οβερ...ήρθε η ώρα να το βγάλει λοιπόν η Γκλάντμπαχ και θα βοηθήσει και η Βόλφσμπουργκ που παίζει χωρίς άγχος τον τελευταίο καιρό με τα ματς της να έχουν γκολ...Όβερ στο 2,05.


ΜΠΑΓΕΡΝ -ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: το είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα όποτε η Μπάγερν κάνει  rotation το κοντέρ γράφει πολλά για το αντίπαλο. Εν όψει της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα σήμερα ο Χάινκες θα ξεκουράσει παίχτες.Επειδή η Φράιμπουργκ είναι συνεπής στο σκοράρισμα φέτος,έχει βρει δίχτυα στα 23 από τα 30 φετινά ματς της θα πάω με το γκολ-γκολ  που πληρώνει 1,90.Η άμυνα της Μπάγερν  σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα έχει Ραφίνια,Κοντέντο,Βαν Μποίυτεν και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα....


ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΑΡΤ 1: απίστευτη παράδοση έχει η Λίλεστρομ με την Στάρτ με 10 νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα ματς που υποδέχτηκε την σημερινή της αντίπαλο.Άσσος στο 2,10.


τριάδα 2 απόδοση 8,02
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ
ΜΠΑΓΕΡΝ -ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΑΡΤ 1






ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Η Νιούκαστλ ακόμα κινδυνεύει και θέλει την νίκη σήμερα για να καθαρίσει.Ότι καλό έχουν κάνει οι ''καρακάξες'' φέτος είναι εντός που έχουν μαζέψει τους 28 από τους 37 συνολικά πόντους που έχουν.Η Λίβερπουλ δύσκολα θα βγει Ευρώπη έχει αναστατωθεί με τον θέμα του Σουάρες και μοιάζει να τα έχει παρατήσει.Μια ελπίδα για την Λίβερπουλ για να βγει Ευρώπη είναι η ειδική θέση fair play της uefa που μέχρι στιγμής κατέχει η Αγγλία και η Λίβερπουλ αντίστοιχα βρίσκεται πρώτη στην Αγγλία...Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν μια νίκη για να τελειώσουν με το θέμα της σωτηρίας μια και καλή.

ΛΙΝΤΣ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ Χ: η Μπράιτον με ένα πόντο εξασφαλίζει και μαθηματικά την είσοδο της στα πλέι οφ...υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με το προπονητή της Μπράιτον Πογιέτ να έχει περάσει και από την Λίντς. Οι γηπεδούχοι περιμένουν να τελειώσει μια απογοητευτική χρονιά για αυτούς που δεν κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία...Με το Χ μένουν νομίζω και δύο ευχαριστημένοι.

ΑΖΑΞΙΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1: Η Μονπελιέ σφύριξε λήξη για φέτος  δεν έχει στόχους και τα έχει παρατήσει.Ο προπονητής της ανακοίνωσε την αποχώρηση του.Η Αζαξιο παλεύει για την σωτηρία και έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο,στην έδρα της έχει λυγίσει καλές ομάδες φέτος (Λυών,Μπορντό) και η αδιάφορη και χλωμή εκτός έδρας Μονπελιέ(10 ήττες σε 16 ματς) μοιάζει εύκολη λεία.Σε καλή φόρμα ο Ρουμάνος Μούτου μπορεί να σκοράρει.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2: άριστες σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Ουντινέζε να έχει βοηθήσει την Κάλιαρι πολλές φορές στο παρελθόν. Η Κάλιαρι σφυρίζει αδιάφορα και έχει και πολλές απουσίες σήμερα,ενώ η Ουντινέζε  έχει τρεις συνεχόμενες νίκες κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη.Ώρα να επιστρέψει κανένα δανεικό η Κάλιαρι.Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο της Τεργέστης λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου της Κάλιαρι,η Τεργέστη πάντως αν δείτε στο χάρτη είναι πιο κοντά στο Ούντινε....

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2: Η Μπρίστολ Σίτυ έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και ο προπονητής της δήλωσε πως στα δύο τελευταία ματς θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η Χάντερσφιλντ πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Μίλγουολ και με μια νίκη σήμερα θα έχει κάνει τεράστιο βήμα σωτηρίας.Το διπλό είναι στο 2,50...σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν κάτω από δύο τουλάχιστον...

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΘΕΛΤΑ 2: καθαρό σημείο λόγω κινήτρου.Η Θέλτα είναι ετοιμοθάνατη και εκτός έδρας έχει 14 ήττες σε 16 ματς...Η αντίπαλος της όμως η Λεβάντε έχει μία νίκη στα τελευταία 11 ματς και βρίσκεται τελείως αδιάφορη στη μέση της βαθμολογίας. Στο 3,40 το διπλό της Θέλτα μου πήρε και ψυχολογία με την νίκη που πήρε με γκολ στο 92' επί της Σαραγόσα.


σύστημα 4-5-6 απόδοση 526,78
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1
ΛΙΝΤΣ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ Χ
ΑΖΑΞΙΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΘΕΛΤΑ 2


τριάδα για ξενύχτι απόδοση 8,05
ΤΙΓΚΡΕΣ-ΜΟΝΤΕΡΕΙ Χ2
ΚΟΛΟΝ ΣΑ ΝΤΑ ΦΕ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου