Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

την επισκεφτήκαμε...άντε να δούμε


Πάλι με την ατυχία θα τα βάλω για χτες. Η πρώτη τριάδα μας θα περνούσε αν η Νάντ δεν είχε χάσει ένα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα πέναλτι στο 85'.Έχω καταντήσει γραφικός να μιλάω για ατυχίες και γκαντεμιά αλλά δεν είμαι υπερβολικός,αλλά έχω βρει τη λύση...H σημερινή τριάδα μας είναι αφιερωμένη στον αναγνώστη του blog Γιώργο Γκρίλη(grilakos)...


ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ -ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ 2: μετά από το κακό ξεκίνημα στα πλέι οφ η μόνιμη πρωταθλήτρια στο Βέλγιο Άντερχλετ δείχνει να ξυπνάει.Πήρε ισοπαλία στο ντέρμπι με την Κλάμπ Μπριζ αν και ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζε με 10 παίχτες από νωρίς,κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 την Λόκερεν και θέλει σήμερα την νίκη που θα την φτάσει πολύ κοντά σε ακόμα ένα τίτλο.Χωρίς απουσίες με όλα τα βαριά χαρτιά μέσα.Η Ζούλτε είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος στο Βέλγιο αλλά στα πλέι οφ δείχνει να χωλαίνει.Εντός έδρας ειδικά δείχνει να δυσκολεύεται αφού δεν έχει νίκη στα τελευταία 3. Πάμε με την καρδιά πρωταθλητή της Άντερχλετ που στην μέρα τους δεν έχουν αντίπαλο.

ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟΒΕΡ: η Νάπολι εντός έδρας παίζει πολύ επιθετικά και έχει 10 οβερ σε 16 ματς.Στο  σημερινό ματς θέλει την νίκη για να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες της Μίλαν για να καπαρώσει την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του champions league. H Kάλιαρι είναι τουρίστρια και θα συμβάλει και αυτή σε ένα ματς με ρυθμό,αν και αδιάφορη είναι αήττητη στα  τελευταία 5,έχοντας κατατροπώσει την Ιντερ και την Φιορεντίνα που ήθελαν οπωσδήποτε βαθμούς. Οι απουσίες του ηγέτη της άμυνας των γηπεδούχων Καμπανιάρο αλλά και του βασικού τερματοφύλακα Ντε Σάκιντς θα βοηθήσουν πιστεύω.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΒΕΡ: σε πελάγη ευτυχίας ο ΠΑΣ,για πρώτη φορά στην ιστορία του εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη.Ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη πλήρης με σκοπό να αποδείξει ότι άξιζε αυτή την διάκριση αλλά και να αποκομίσει και βαθμολογικό κέρδος εν όψει πλέι οφ.Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για να ξεκινήσει τα πλέι οφ με 4 βαθμούς. Περιμένω από τον ΠΑΣ να παίξει ανοιχτά χωρίς άγχος και να δυσκολεύει τον Δικέφαλο.Η απουσία του Σίντέλφελντ θα βοηθήσει τον Ηπειρώτες να βάλουν ένα γκολ.Παραδοσιακά τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος έχουν γκολ .



τριάδα Γιώργος Γκρίλης απόδοση 6,96
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ -ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ 2
ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΟΒΕΡ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΒΕΡ


σύστημα 4-5-6 απόδοση 648,16
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΕΛΤΣΕ Χ(ντέρμπι κορυφής)
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ(γειτονάκια Βάσκοι με καλές σχέσεις)
ΡΕΜΣ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Χ(μένουν και οι δύο σε απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό)
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1(χωρίς κίνητρο και Αγκουέρο η Σίτυ,καίγεται και με τον Μπέιλ στην εντεκάδα η Τότεναμ)
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ(βολικό Χ που τους κρατάει μακριά από σενάρια υποβιβασμού)
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1(Ντέρμπι μίσους με την Κατάνια να θέλει να ρίξει στην Serie B την Παλέρμο,5 συνεχόμενες νίκες οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια και καυτή έδρα με 10 νίκες σε 16 ματς φέτος)


Mόνο αυτή θα μας σώσει....


Αν δεν πιάσουν οι ξεματιάστρες...θα πάμε Μοζαμβίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου