Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΔΥΟ ΒΥΖ.... ΤΡΙΑΔΕΣ



Ο Πανθρακικός κατέβασε ομάδα τσίρκο χτες στο Καραΐσκάκη και το κοντέρ έγραψε 6 γκολ,πέσαμε λοιπόν τελείως έξω στην ανάλυση του ματς.Τα άλλα δύο στην τριάδα μας περάσανε και δικαιωθήκαμε και με το την Μπαρτσελόνα και τον Ναβάρο στο μπάσκετ .Σήμερα Παρασκευή θα κάνουμε μια προθέρμανση για το γεμάτο Σαββατοκύριακο.


ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Μονπελιέ στην έδρα της είναι εντυπωσιακή με 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς.Έχει βρει δίχτυα  στα 15 από τα 16 ματς που έχει δώσει στο Λα Μοσόν και κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη,είναι 6 βαθμούς από την τέταρτη προνομιούχο θέση.Η Λυών στα τελευταία 12 ματς που έδωσε έφερε 9 γκολ-γκολ και συνολικά έχει σκοράρει στα 13 από τα 16 εκτός έδρας που έδωσε.Στα 26 ματς που έχουν δώσει μεταξύ τους έχουν φέρει 18 γκολ-γκολ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: 8 συνεχόμενα άντερ για την Γκλάντμπαχ,που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη και θέλει την νίκη στο σημερινό ματς. Η Άουσμπουργκ πραγματοποιεί σπουδαίο δεύτερο γύρο και κυνηγάει την σωτηρία της.Το οβερ είναι στο 2,00 και θα το κυνηγήσουμε δεν γίνεται ομάδα από την Γερμανία να φέρνει τόσα πολλά άντερ....


ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΜΟΝΤΕΡΕΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: κλασικό ντέρμπι του Βόρειου Μεξικού...στα τελευταία μεταξύ τους στην έδρα των γηπεδούχων τα 7 έχουν έρθει γκολ-γκολ,συνολικά ανεξαρτήτου έδρας έχουν 19 γκολ-γκολ σε 26 ματς.Την Τετάρτη θα αναμετρηθούν  και στον τελικό του champions league της Β.Αμερικής.


τριάδα 1 απόδοση 6,55
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΜΟΝΤΕΡΕΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ



ΜΠΟΧΟΥΜ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1: η Μπόχουμ με τον Νοιρόρρουερ για πρώτη φορά στο πάγκο της πήρε σπουδαίο διπλό στο Κότμπους. Στο σημερινό ματς θα έχει και την συμπαράσταση 25.000 οπαδών της στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία. Η Σαν Πάουλι δεν έχει σωθεί οριστικά αλλά είναι σχετικά άνετη με 8 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού...και εκτός έδρας χάνεται με ήττες σε 14 ματς. Άσσος επιβιώσης και κινήτρου για τους γηπεδούχους που με τον καινούριο προπονητή,το γεμάτο γήπεδο και την πρώτη νίκη μετά από καιρό έχουν ψυχολογία.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1: παρόμοιος άσσος με της Μπόχουμ είναι και αυτός της Μαγιόρκα. Η νησιώτες πήραν σπουδαία νίκη την Δευτέρα στον τελικό με την Θέλτα και θέλουν ακόμα μία σήμερα για να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.Η Βαγιεκάνο όταν άρχισε το πρωτάθλημα ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει.Όμως έχει φτάσει να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη,δεν νομίζω όμως να την νοιάζει και τόσο.Η Βαγιεκάνο εκτός έχει 9 ήττες σε  15 ματς.Στο προηγούμενο ματς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Σοσιεδάδ ο προπονητής έκανε 2 αλλαγές στο 17' επειδή έχανε 0-2...και υπήρχε δυσφορία από τους παίχτες. Το κίνητρο της Μαγιόρκα είναι τεράστιο και θα πάω με τον άσσο.

ΑΡΛ-ΙΣΤΡ Χ : ένα πολύ βολικό Χ για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην 12η και 13η θέση στη βαθμολογία με διαφορά ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού...Από ένα πόντο και θα είναι ευχαριστημένες.


τριάδα 2 απόδοση 14,85
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1
ΑΡΛ-ΙΣΤΡ Χ

άλλα 2 πιθανά Χ
ΑΝΖΕ-ΚΑΕΝ
ΣΑΤΟΡΟΥ-ΝΙΟΡ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου