Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ




Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τον τρόπο που μας χάλασε την τετράδα χτες η Παρί,οι παίχτες της πραγματικά δεν έδειχναν την παραμικρή διάθεση στο γήπεδο...σαν να μην ήθελαν να παίξουν.Έτσι χάθηκε το 1,50...της νίκης της Παρί που αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Εβίαν του πρώην παίχτη του ΠΑΟΚ Ολιβιέ Σορλέν. Στο ματς του ΠΑΟΚ πιάσαμε το σκοράκι 2-1 με απόδοση 9,00.
Για σήμερα το μενού είναι κάπως περίεργο και θα το χωρίσω σε δύο μέρη,μια τριάδα από τα βραδινά του Κόπα Λιμπερταδόρες και μια από  τα υπόλοιπα αλλά και μπάσκετ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: ο Ολυμπιακός ψάχνει ξέσπασμα μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή στο Καραισκάκη.Ο Μίτσελ άφησε εκτός τον Τζιμπούρ και τον Αμπντούν. Ο Πανθρακικός λογικά έχει σωθεί και θα παίξει χωρίς άγχος το παιχνίδι του, σφιχτά πίσω και ότι βγει μπροστά.Στα τελευταία 11 ματς έχει 10 άντερ. Η ομάδα του Δερμιτζάκη δεν νομίζω να βάλει γκολ...γιατί θα έχουμε δράματα αν γίνει κάτι τέτοιο,αλλά δεν θα φάει και παραπάνω από τρία...2-0 σκορ βλέπω και γκολ από τον Μήτρογλου αφού θα λείπει ο Τζιμπούρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 (ΜΠΑΣΚΕΤ): στα δύο τελευταία ματς η μπίλια στο τέλος έκατσε στο πράσινο...μήπως ήρθε η ώρα να κάτσει και στους Ισπανούς. Ο Διαμαντίδης είναι τεράστιος παίχτης...αλλά ως πότε θα βγάζει το φίδι από την τρύπα στο τέλος.Πολλά από μπάσκετ δε σκαμπάζω...αλλά έτσι το βλέπω,μάλιστα ο Ναβάρο θα βγει και πρώτος σκόρερ.

ΚΑΛΜΑΡ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: στα τελευταία 13 μεταξύ τους έχουν έρθει 10 γκολ-γκολ..


τριάδα απόδοση 8,00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 (ΜΠΑΣΚΕΤ)
ΚΑΛΜΑΡ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

δυάδα απόδοση 16,25 ΟΠΑΠ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ πρώτο γκολ Μήτρογλου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ πρώτος σκόρερ Ναβάρο


ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ-ΤΙΓΚΡΕ ΟΒΕΡ: για να προκριθεί η Αργεντίνικη Τίγκρε θέλει μόνο νίκη μέσα στην Παραγουάη απέναντι στην Λιμπερτάδ. Οπότε οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν...κάτι που θα αφήσει την άμυνα της δεν είναι και τόσο δυνατή ακάλυπτη.Χαρακτηριστικά στα τελευταία 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχτεί γκολ σε όλα(συνολικά 15 γκολ)...Η Λιμπερτάδ σκόραρε σκόραρε στα 4 από τα 5 ματς της διοργάνωσης...και στα δύο εντός μάλιστα από δύο γκολ,θα βρει χώρους και σήμερα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: οι γηπεδούχοι έχουν το εξής παράξενο στατιστικό στα 40 πρόσφατα παιχνίδια που έχουν δώσει σε όλες τις διοργανώσεις έχουν σκοράρει στα 39.Η ομάδα του Περού σήμερα είναι αδιάφορη αφού δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και χωρίς άγχος αναμένεται να σκοράρει όπως έκανε και σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.Η Παλμέιρας έχει προκριθεί και κυνηγάει μόνο την πρώτη θέση του ομίλου που τις δίνει πλεονέκτημα έδρας στην συνέχεια...περιμένω και από τους Βραζιλιάνους να σκοράρουν αφού δεν έχουν το άγχος της πρόκρισης.

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ ΟΒΕΡ: η ομάδα από την Χιλή με το παράξενο όνομα για να προκριθεί χρειάζεται μόνο την νίκη απέναντι στην Βραζιλιάνικη Γκρέμιο που είναι και το φαβορί. Η Ουατσιπάτο στηρίζεται στην επίθεση της και έχει βρει δίχτυα σε όλα τα ματς του ομίλου στις τάξεις διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης τον Ουρουγγουανό Ροντρίγκεζ με 5 γκολ.Η Γκρέμιο θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις σίγουρα την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων που έχουν δεχτεί φέτος 30 γκολ σε 16 σε ματς  σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.


τριάδα copa libertadores  απόδοση 7,41
ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ-ΤΙΓΚΡΕ ΟΒΕΡ
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ ΟΒΕΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου