Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙ(Σ)ΖΕΙ


Νίκη ελπίδας για την ΕΛΠΙΣ Βραστάμων  με σκορ 0-1 επί του Ηρακλή Ν.Φώκαιας στο ουδέτερο γήπεδο της Ολύνθου. Το μπαράζ λοιπόν των τριταθλητών-''απογοητευμένων'' των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας είχε νικητή τον Βορρά.Να θυμίσω πως η Ελπίς με την σημερινή νίκη της απέκτησε δικαίωμα ανόδου στην 'Α,αν βέβαια  ο ΠΟΜ Μουδανιών πρωταθλητής Χαλκιδικής καταφέρει να κερδίσει την άνοδο για την Γ' εθνική στα μπαράζ με τους πρωταθλητές των νομών Ημαθίας,Πέλλας και Κιλκίς.









Το ματς ήταν κακό χωρίς πολλές φάσεις αλλά και επεισοδιακό με δύο αποβολές και πολλές διαμαρτυρίες από τους τυπικά γηπεδούχους.Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τα ίδια ποσοστά στην κατοχή μπάλας,η διαφορά τους ήταν ότι η Ελπίς πέτυχε το γκολ στην ευκαιρία της ενώ ο Ηρακλής όχι.Οι δύο αποβολές στο 44' και στο 58' για τους ηττημένους,έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ελπίς,χωρίς όμως να μπορεί να το εκμεταλλευτεί,αφού δεν είχε την ηρεμία να καθαρίσει το ματς.Έτσι μέχρι το τέλος οι παίχτες του Ηρακλή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δύο παιχτών που είχαν τα έδωσαν όλα και κράτησαν την ομάδα τους ζωντανή ως το τελευταίο σφύριγμα.


Στο 17' ο Τσεπάνης έκανε την γλυκιά σέντρα από δεξιά και ο Πιπεράς με ασύλληπτη κεφαλιά ψαράκι που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μαυρίδη από το ύψος του πέναλτι έγραψε  το 0-1.


Στο 28' αντεπίθεση για την Φώκαια ,με την μπάλα να καταλήγει στον Νάση ...και τον Καραβασίλη να κάνει φοβερή απόκρουση και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ,από το κόρνερ και μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας ο κεντρικός αμυντικός Χάκα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Καραβασίλη που έκανε δεύτερη τεράστια απόκρουση μέσα σε ένα λεπτό.


Στο 40' μετά από αντεπίθεση του Ηρακλή ο Θάνος έβγαλε σε θέση για γκολ τον Πελιβανίδη αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 44' είχαμε την αποβολή του Νάση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μια υποψία φάσης...με την δεύτερη αποβολή στο 58' του Μινγκα για εκτός φάσης χτύπημα στον Παπαβασιλείου να είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο αγωνιστικά.



χαρακτηριστικό videο με τον εκνευρισμό που επικρατούσε στους παίχτες της Ελπις.




Οι δύο ομάδες φάνηκαν να είναι ισοδύναμες στο πρώτο ημίχρονο που υπήρχε αριθμητική ισορροπία.Στο δεύτερο η ΕΛΠΙΣ πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση.Δεν υπήρχε συνοχή στην ομάδα,οι γραμμές ήταν μακριά και ο εκνευρισμός και η γκρίνια ανάμεσα στους παίχτες της ομάδας έκαναν ξανά την εμφάνιση τους.Παρόλο που η Φώκαια έπαιζε με δύο παίχτες λιγότερους η ΕΛΠΙΣ δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία για να βάλει το δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς.Μπορεί να μην κινδύνεψε άμεσα να δεχτεί γκολ αλλά το 0-1 είναι ρευστό σκορ και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να γίνει η ''στραβή''.Φάνηκε η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Βούλγαρη σήμερα που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ συνοχή και καλό σύνολο χωρίς να έχει κάποιον παίχτη που να ξεχωρίζει, παρόλο που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δύο παίχτες λιγότερο αυτό στην κυριολεξία δεν φάνηκε στο γήπεδο...Αν  οι παίχτες του είχαν νικήσει τον Καραβασίλη στις δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο θα βλέπαμε διαφορετικό ματς.

Πάμε στην διαιτησία των κυρίων Δράγκο,Πασσαλή και της κυρίας Καβακίδου. Ο ρέφερι της συνάντησης Δράγκος ήταν κοντά στις φάσεις και δεν σφύριζε πολύ,όμως έχασε μερικές φάσεις και κάποιες κάρτες.Στην πρώτη αποβολή του Νάση και οι δύο κίτρινες ήταν σωστές,απλά να πω πως την δεύτερη μπορούσε να μην την δώσει τόσο εύκολα γιατί το μαρκάρισμα ήταν στο χώρο του κέντρου και ίσως έπρεπε να την χαρίσει σε εκείνο το σημείο για να μην χαλάσει το ματς.Η δεύτερη κόκκινη στον Μίνγκα είναι απολύτως σωστή αφού χτυπάει καθαρά τον Παπαβασιλείου.Δεν έχει σημασία αν προκλήθηκε όπως υποστήριζαν οι παράγοντες της Φώκαιας...το χτύπημα είναι χτύπημα και πολύ σωστά ύστερα από υπόδειξη της επόπτριας Καβακίδου ο ρέφερι τον απέβαλε.Αυτοί οι μάγκες που έβριζαν χυδαία την δεύτερη βοηθό θα έπρεπε να ντρέπονται,προτείνω στην κυρία Καβακίδου να τους κάνει μύνηση για εξύβριση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν.ΦΩΚΑΙΑΣ : ΜΑΥΡΙΔΗΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ,ΤΣΑΛΑΔΑΡΗΣ,ΧΑΚΑ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ,ΘΑΝΟΣ ΧΡ(72' ΘΑΝΟΣ ΠΕΤ.),ΜΙΝΓΚΑ,ΠΕΛΙΒΑΝΙΔΗΣ,ΝΑΣΗΣ,ΓΚΑΝΑΓΙΑΝΝΗΣ(54' ΒΑΧΤΑΝΙΔΗΣ)

ΕΛΠΙΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΚΛΑΒΑΣ,ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΓΓΕΛΗΣ(92' ΜΟΡΦΟΥΛΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΤΣΕΠΑΝΗΣ(82' ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ),ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(60' ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚ),ΠΙΠΕΡΑΣ


ΜVP o Καραβασίλης που έκανε δύο τεράστιες αποκρούσεις και ήταν σταθερός σε όλο το ματς.Από κοντά και ο Αστεριάδης που ήταν κυρίαρχος στα μετόπισθεν.Όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν στην μετριότητα....
οι δύο κορυφαίοι της ΕΛΠΙΣ Καραβασίλης-Αστεριάδης


ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ 9
ΓΚΡΙΛΗΣ 5
ΓΚΛΑΒΑΣ 6
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ 7
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 5(κέρδισε έξυπνα την αποβολή)
ΑΓΓΕΛΗΣ 5(πολλά νεύρα)
ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ 5
ΚΑΚΟΥΡΟΣ 5
ΤΣΕΠΑΝΗΣ 5(πούλησε πολλές φορές την μπάλα ,δίνοντας την δυνατότητα στον αντίπαλο να βγάλει αντεπίθεση)
ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ 5
ΠΙΠΕΡΑΣ 6(υπέροχο γκολ,αλλά μέτρια παρουσία γενικά φάνηκε να μην έχει δυνάμεις)
ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 (πολύ κακός και πολύ εριστικός με όλη την ομάδα)


Από τον Ηρακλή ξεχώρησαν οι Πασχαλίδης,Ευθυμιάδης και ο Νάσης μέχρι το σημείο της αποβολής του.


Σημαντική στιγμή η επάνοδος στους αγωνιστικούς χώρους σε επίσημο ματς του Μορφούλη,που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο ματς της χρονιάς τον Σεπτέμβριο...Να του ευχηθώ να είναι πάντα σιδερένιος..


Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από όποιον μέσα στην ομάδα πλήγωσα η στενοχώρησα με τα γραφόμενα μου εδώ στο blog όλη την χρονιά,το σίγουρο είναι πάντως πως προσπάθησα πάντα καλοπροαίρετα να κάνω την κριτική μου...

ΥΓ. Συγχαρητήρια στην Θύελλα Στανού για την μεγάλη νίκη που πέτυχε μέσα στην Νικήτη...οδηγώντας τον τελικό σε δεύτερο ματς σε ουδέτερο γήπεδο.Θα ήταν ενδιαφέρον να οριστεί αυτό το ματς στο γήπεδο των Βραστάμων.


















Γκλάβας...




















69 σχόλια:

  1. giannare eisai akiros. grafeis gia to fwkia-vrasta kai bazeis u.g. gia to stano? st'arxidia mas ti ekane o stanos. ama thes traba sto stano na kaneis reportaz. ipotithete oti grafeis gia thn elpis edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ανώνυμε εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει τι έκανε ο Στανός αλλά εμένα με νοιάζει και το τι θα γράψω το αποφασίζω εγώ και μόνο εγώ,φιλιά.
      ΥΓ. Το χρόνου που θα παίζει ο Στανός στην Α'...εκεί θα πηγαίνω.

      Διαγραφή
    2. ego omos ipostirizo tin elpis kai sti selida tis goustaro na diabazo gia tin elpis. oute gia to stano me noiazei oute gia tis fwkies. ama se noiazei esena traba kai anebase ta se kamia staniotiki selida.

      Διαγραφή
    3. εδώ είναι το μπλοκ ΜΟΥ όμως φίλε...και αναγκαστικά όταν μπαίνεις θα διαβάζεις τα θέματα που ανεβάζω εγώ.Το επίσημο site της ΕΛΠΙΣ είναι αυτό: https://www.facebook.com/AsElpisVrastonOfficial .
      Και εκεί όμως θα δεις πως εμένα διαβάζουν...

      Διαγραφή
    4. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΟ;ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΠΙΣ, ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.

      Διαγραφή
    5. to posoi se diabazoun giannare tha to diapistwseis sta Like... XAXAXA Filia

      Διαγραφή
    6. Δεν θέλω like γιατί δεν γράφω αυτά που αρέσουν αλλά την πραγματικότητα.
      Πίστεψε δεν θα μας λείψεις καθόλου...Κύριε τίποτα-ανώνυμε.

      Διαγραφή
    7. edo einai to block sou kai sumfono sto blog sou mporeis na grafeis oti thes. sto site tis episimis elpis sto facebook de katalabaino ti douleia exoun na dimosieuontai. o filos apo to stano de katalabainei ti ennoo. de me noiazei gia to stano oso de me noiazei na mathaino nea gia kamia alli omada meso tis episimis selidas tis elpis. an thelo na diavaso ta nea tis xalkidikis iparxoun ki alles selides.

      Διαγραφή
    8. Προφανώς έχεις και πρόβλημα αντίληψης...φίλε μου δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την κουβέντα.Καληνύχτα.

      Διαγραφή
    9. ΦΙΛΕ ΤΣΑΤΑΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ..

      ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG..

      Διαγραφή
    10. Έχεις πολύ δίκαιο,το πήρα χαβαλέ στην αρχή...αλλά αν απαντήσεις μετά δεν έχει σταματημό.

      Διαγραφή
    11. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΤΣΑΤΑΛΑ..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ''ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ'' ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ..

      ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG..

      Διαγραφή
    12. euxaristo pou de mou dineis apantisi. auto ta leei ola gia to an exei vasi kai logiki auto pou sou egrapsa. de ftais esi, h selida tis elpis sto facebook ftaiei pou se anebazei.

      Διαγραφή
    13. Ένας από τους διαχειριστές της σελίδας της ΕΛΠΙΣ στο facebook είμαι και εγώ...Μπορείς να με καταγγείλεις για αυτό.

      Διαγραφή
    14. euxaristo pou de mou dineis apantisi. auto ta leei ola gia to an exei vasi kai logiki auto pou sou egrapsa. de ftais esi, h selida tis elpis sto facebook ftaiei pou se anebazei.
      +1
      Tin exei dei KARALIS to palikari, karatziovali opoios den symfwnei mazi sou i den exei antilipsh h thelei psyxiatro me bash ta legomena sou, DEN EINAI ETSI!

      Διαγραφή
    15. Ο συγκεκριμένος ρε φίλε,δεν είναι ότι δεν συμφωνεί μαζί μου...τον πείραξε γιατί είπα συγχαρητήρια στον Στανό και το έκανε ολόκληρο θέμα.Δεν έχω να κανένα πρόβλημα να συζητήσω για πράγματα που έχουν βάση και νόημα.Δεν είμαι ούτε ο Καραλής,ούτε ο Σωτηρακόπουλος...είμαι ο tsatalas(Γιάννης Καρατζιοβάλης) και είμαι σπουδαστής αθλητικής δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

      Διαγραφή
    16. De me peiraksan ta sugxaritiria sou sto stano ksanagrafo (gia teleutaia fora). afou eisai diaxieristis tis selidas tis elpis sto fb kai spoudastis dimosiografias opos les tha eprepe na mi kaneis tetoia lathi. tha sou doso ena paradigma mipos kai katalabeis gia na ksekatharisei to thema. ego eimai anagnostis kai mpeno mesa se ena site tou Paok kai diavazo se anartimeno arthro sxetika me agona pou exei dosei o Paok. kai sto telos blepo "u.g. sugxarhthria stin omada tou Ari gia ti niki tis sto tade paixnidi. tha xaroume to epomeno mats na ginei mesa stin toumpa." - ELEOS - Mporeis na eisai antikimenikos kai na grafeis oti thes den antilego. mi mperdeueis ta themata pou anarteis sto site ths Elpis omws. Ftiakse ena allo arthro pou de tha dimodieutei sti selida tis Elpis kai grapse oti thes gia to Stano. h gnomi mou einai auti kai exo tin entiposi ton perissoteron pou upostirizoun tin elpis.

      Διαγραφή
    17. Συγνώμη σου ζητώ που σε μπέρδεψα.

      Διαγραφή
    18. oraia. de mas noiazei loipon i gnomi sou sto site tis elpis. mas noiazei na mathainoume gegonota apla kai nea gia tin elpis. h diki sou krisi de mas afora kai kalo tha einai na min tin anarteis sto site tis elpis.

      Διαγραφή
    19. αν δεν σε νοιάζει η γνώμη να μην μπαίνεις εδώ,η διοίκηση της Ελπίς αν νομίζει ότι δεν είμαι καλός διαχειριστής για την σελίδα της μπορεί να με διώξει.Μπορείς αν θέλεις να μαζέψεις υπογραφές στο χωριό και να με απολύσουν...να πάρω και αποζημίωση.Με κάνεις να γελάω...χωρίς σταματημό.

      Διαγραφή
    20. to skeptiko sou omos de simenei oti ekfrazei kai tin elpis. einai aporias aksio pos anexese sa diaxiristis tis selidas na grafonte tetoia pragmata gia tin omada mas se arthro pou anarteite stin episimi selida tis. esi se ligo tha grapsis arthro gia tin anodo tou stanou kai tha to anrtiseis sti selida tis elpis. eksipno paidi eisai, katalabeneis ti leo. mi to paizeis xazos gia na kalipseis ti malakia sou. euxaristo pou asxolithikes mazi mou. tipota allo den exo na prostheso.

      Διαγραφή
  2. ego john tha edina k ston cfp aggeli to 6 isos kai 7 giati itan o monos pou kerdize mpales sto kentro , epefte prin apo olous se arketes mpales !! makran o korifaios o goalkeeper !! me 2 kokkines oi fokees kai sto telos den kratouse i omada sas tin mpala .. edioxne opos opos , den katalava to giati !!!
    li-star ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δεν κατάλαβε το γιατί δεν κρατούσαμε μπάλα Βασίλη,υπήρχε ένας ανεξήγητος εκνευρισμός στην ομάδα.Ο Αγγελής πάλεψε αλλά δεν ήταν καλός,ίσως έπρεπε να γυρίσει ο Κυργιαφίνης λίγο πιο πίσω για να τον βοηθήσει και να παίζαμε με δύο εξάρια για να κυκλοφορήσουμε πιο καλά την μπάλα.

      Διαγραφή
  3. γεια σου ρε tsatala δημοσιογραφάρα! Σε λίγο καιρό σε βλέπω και προπονητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ FOOTBALL MANAGER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το football manager το έχω φάει με το κουτάλι...θέλω πραγματική ομάδα.Σκέφτομαι να επανιδρύσω τον Γεροπλάτανο...η να πάω στο Αετό Βατοπεδίου.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
    3. τα μπέρδεψες λίγο...νομίζω,τι εννοείς ακριβώς?Να κάνω σελίδα στο facebook για το blog?Aπό την σελίδα της Ελπίς αυτοδιαφημίζομαι?

      Διαγραφή
    4. esi mperdeuesai tsatala. na ftiakseis selida tou stanou sto fb ama theleis na anebazeis leei.

      Διαγραφή
  5. Τσαταλα μην ακους κανεναν..οποιον δεν του αρεσει ας μην μπαινει στο blog..η αν ειναι ικανος ας φτιαξει καλυτερο..φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KYRIAKH OLOI STIN MEGALI PANAGIA, STANOS-NIKHTH.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pote einai o deuteros telikos???? vrasta nikiti?? na r8w na to dw....an mporesw dld giati exw k armegma......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4.30 ΝΗΚΗΤΗ-ΒΡΑΣΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!!!ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΠΑΩ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΗΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ!!!!Ο ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tsatala ela stin panagia tin kuriakh na kaneis reportaz gia ti thuellara mas. ase tous vrastamnous. einai ampaloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Elate sthn panagia thn kuriakh na ton fate vrasta kai stanos mazi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρθουμε φιλε μου..εχασες μεσα στην εδρα σου και για μας αυτο ειναι νικη...μη ξεχασετε τη φιλαρμονικη..φιλια!!!

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤSATALA LES OTI KANEIS ANTIKEIMENIKH DHMOSIOGRAFIA ENO TAYTOXRONA KANEIS YPOKEIMENIKH KRITIKH KAI DIAKRISEIS ME POLLOUS PAIXTES THS ELPIS. EXEIS FOUL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνω διακρίσεις με κανέναν παίχτη. Η κριτική είναι αναγκαστικά υποκειμενική...αφού είναι η δικιά μου άποψη.Δεν είπα πουθενά ότι κάνω δημοσιογραφία προσπαθώ να γίνω δημοσιογράφος.Η άποψη σου είναι πως δεν είμαι αντικειμενικός και είναι σεβαστή...

      Διαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tελικά όλα κρινονται΄από το αποτέλεσμα.Όταν έχεις ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ τό αποτέλεσμα και δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το δεις είσαι δειλός και άσχετος.Τό αποτέλεσμα θα το δεις όχι στον ύπνο σου αλλά στον ξύπνιο σου και αυτό είναι τα ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
    ΣΤΑΝΟΣ-ΒΡΑΣΤΑ 4-3 ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗ-ΣΤΑΝΟΣ 1-2 Άρα λοιπόν Ο ΣΤΑΝΟΣ σε μιά βδομάδα κέρδισε και Νικήτη και Βραστά και είναι ΠΡΩΤΟΣ.Για αυτό λοιπόν παλληκάρι από τα Βραστά ασχολείται ο φίλος μας ο Τσατάλας με την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΝΟ αντικειμενικός,σταράτος δημοσιογράφος.

    Ο φίλος σου από το ΣΤΑΝΟ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tελικά όλα κρινονται΄από το αποτέλεσμα.Όταν έχεις ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ τό αποτέλεσμα και δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το δεις είσαι δειλός και άσχετος.Τό αποτέλεσμα θα το δεις όχι στον ύπνο σου αλλά στον ξύπνιο σου και αυτό είναι τα ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
    ΣΤΑΝΟΣ-ΒΡΑΣΤΑ 4-2 ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗ-ΣΤΑΝΟΣ 1-2 Άρα λοιπόν Ο ΣΤΑΝΟΣ σε μιά βδομάδα κέρδισε και Νικήτη και Βραστά και είναι ΠΡΩΤΟΣ.Για αυτό λοιπόν παλληκάρι από τα Βραστά ασχολείται ο φίλος μας ο Τσατάλας με την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΝΟ αντικειμενικός,σταράτος δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. de thelo na pistepso oti eisai xazos kai de katalabaineis tin paratirisi pou kano. epeidi pisteuo pos eisai exipnos loipon de me noiazei an asxolite i oxi me to stano. me noiazei pou ta anartei sti stin episimi selida tis elpis sto fb. se auto leo pos einai lathos. elpizo na me katanoises tora.

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν για να τελειώσει το θέμα μια και καλή,έχω γράψει ένα κείμενο 650 λέξεων χώρια τις φωτογραφίες και τα video για την ΕΛΠΙΣ και τον αγώνα της. Έχω αφιερώσει τρεις σειρές για τον Στανό που ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος σου όλη την χρονιά,κάθε Σαββατοκύριακο μετά τον αγώνα της ομάδας το πρώτο πράγμα που προσπαθούσαμε να μάθουμε ότι τι έκανε ο Στανός όπως αντίστοιχα και φαντάζομαι και αυτή έκαναν το ίδιο. Δηλαδή πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι για να κάνεις τόσο θέμα...αυτό το πράγμα???????????Μήπως θες να μας αποκαλύψεις το όνομα σου?Μόλις είδα τα υβριστικά σχόλια τα έσβησα. Δεν θέλω να βγάλω τα σχόλια τελείως ή να τα περιορίσω γιατί μου αρέσει ο διάλογος και γουστάρω να μιλάω για ποδόσφαιρο,αλλά κάτι τέτοιοι κομπλεξικοί σαν και σένα αλλά και αυτούς που βρίζουν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους θα με κάνουν να το κάνω και είναι κρίμα...

      Διαγραφή
  17. nai re giannh alla fb einai ths elpis kai nomizo pos o anonimos 2:32 exei dikio sto blog sou grafe oti theli vrizemas katigorisemas alla oxi sto fb ths omadas

    simos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο facebook της ομάδας Σίμο δεν έχω γράψει τίποτα που να αφορά τον Στανό...Στο άρθρο μου για τον αγώνα με την Φώκαια έγραψα συγχαρητήρια στον Στανό για την μεγάλη νίκη του στην Νικήτη σε τρεις σειρές και σαν υστερόγραφο. Και αυτός θύμωσε γιατί η σελίδα της Ελπίς απλά κοινοποίησε το ρεπορτάζ μου το οποίο περιέχει αυτές τις τρεις σειρές...Δηλαδή έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o.k
      pantos pos ta kataferes na valis atoma apo tria xwria na trogonte mpravo

      Διαγραφή
  19. ΓΙΑ ΕΝΑ Υ.Γ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΤΑΛΑΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ..
    ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΩΧΟΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ, Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
    ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΑΛΑ..

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re tsatala giati den grafis kai gia ton ifesto na diavazi kai o makis xaxaxa

    simos


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έπεφτε το Γομάτι ο Μάκης θα έπεφτε σε μελαγχολία...

      Διαγραφή
    2. τσαταλα στο επομενο ρεπορταζ γραψε με υ.γ για τον ηφαιστο που εμεινε στην κατηγορια απ το μπαραζ με το νεοχωρι..
      ξερεις, συγχαρητηρια στο γοματι για την παραμονη στην β......
      να δουμε θα εχεις το ιδιο θεμα....?????????????????
      θα φανε κολημα οπως φαγανε τωρα με τον στανο....???????

      Διαγραφή
    3. Λίγοι είναι που έχουν τέτοια κολλήματα στα Βραστά,Μην μας τσουβαλιάζεις όλους. Οι περισσότεροι δεν σκεφτόμαστε έτσι.

      Διαγραφή
    4. Oi perissoteroi pou mou apantane anathema ki an katalaban se ti anaferomai. profanos nomizoun akomi meta apo 10 minimata oti to problima mou einai o Stanos. kai gia thn Fenerbahce na grapsei to idio einai. to thema einai oti anebazontas to stin episimi selida tis omadas sto fb einai sa na to ipostirizei kai i elpis auto pou grafei. den einai etsi, efoson den ekprosopei tin episimi elpis de mporei na anebazei arthra pou den tin ekfrazoun. poso mallon arthra pou apo kato iparxoun xidaia sxolia kata tis elpis pou tin ipobathmizoun.

      Διαγραφή
    5. η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

      Διαγραφή
  21. ΘΥΕΛΛΑ Η ΖΩΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ τη δική μου άποψη όσων αφορά τη συζήτηση που γίνεται για τα reportaz του TSATALA. Διαχωρίζοντας το που απευθύνομαι, έχω να πω τα εξής: α) (προς τους αναγνώστες του blog) καμία άλλη φορά στο παρελθόν δεν έχουν γίνει τέτοιου είδους ενέργειες για την ενημέρωση των φίλων της Ελπίς, όπως γίνεται φέτος χάρις του επίσημου site που δημιουργήθηκε στο FB και μέσω του blog του TSATALA. O Γιάννης δεν αμοίβεται για αυτό που κάνει, το κάνει αφιλοκερδώς και έχει αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο φέτος για να έχουμε, για πρώτη φορά, τόσο μεγάλο όγκο βιντεοσκοπικού, φωτογραφικού και ειδησεογραφικού υλικού για την ΕΛΠΙΔΑ μας. Είναι προς τιμήν του αυτό που κάνει, β) (προς τον TSATALA) Γιάννη πάντα ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος κι εύκολα παρεξηγείται από πολλούς. Ίσως, κατά τη γνώμη μου, τη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια την έχει δημιουργήσει η κρίση σου και η θέση που παίρνεις μέσα από τα γεγονότα που παραθέτεις στα ρεπορτάζ σου, παρά οτιδήποτε άλλο. Είναι λογικό να μην συμπίπτουν οι απόψεις όλων μεταξύ τους. Οι ειδήσεις και τα γεγονότα που παραθέτεις παρ'όλα αυτά είναι τα αληθινά και δε μπορούν να κριθούν από κανέναν. Η κριτική πάντα είναι υποκειμενική και αναγκαστικά δημιουργεί αντιπαραθέσεις.
    Aυτή ήταν απλά η άποψή μου, Giorgio cfp Aggelis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι,ούτε έχω την ψευδαίσθηση ότι τα βλέπω και τα κρίνω όλα σωστά.Όπως είπες η κριτική είναι πάντα υποκειμενική. Θέλω να υπάρχουν αντίθετες γνώμες αλλά με συζήτηση και σωστά επιχειρήματα και τις σέβομαι απόλυτα.Ψοφάω για ποδοσφαιρική συζήτηση και το ξέρεις...Αυτός είναι ο λόγος που αφήνω τα σχόλια ελεύθερα,με αποτέλεσμα να τρέχω να σβήνω τα υβριστικά.
      Τώρα για το κομμάτι που έχει να κάνει με την ομάδα και το ρεπορτάζ της ΕΛΠΙΣ. Το ξεκίνησα δοκιμαστικά στην μέση της χρονιάς και είδα ότι έχει απήχηση και το οργάνωσα πιο συστηματικά.Το ρεπορτάζ της ΕΛΠΙΣ έχει ανεβάσει πολύ το μπλοκ σε επισκέψεις ,άρα έχω κάποιο κέρδος από αυτήν την ιστορία.Το μόνο που με φοβίζει πολύ ακόμα είναι η κριτική που κάνω πάνω στην προσωπική απόδοση του κάθε παίχτη ξεχωριστά,γιατί όσο να ναι είστε ερασιτέχνες και ίσως είναι λίγο άκομψο αυτό.Έπαιζα χρόνια μπάλα και μπαίνω στην θέση σας...
      Γιώργο σε παρακαλώ να γράφεις πιο συχνά την γνώμη σου.

      Διαγραφή
  23. ν Λοιπον φίλε από τα Βραστά αρκετά σπαταλήσαμε τον χρόνο μας μαζί σου να σε δώσουμε να καταλάβεις και εμείς και ο Τσατάλας αλλά μαλλον εχεις παθει συμφώρηση και έχεις μποτιλιάρισμα στο μυαλό σου Καλή σου νύχτα λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑΝΟΟΟΟΣ ΟΛΕΕΕΕ,ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ....ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδη μας αμφισβητησατε πολλες φορες..σας αποδειξαμε τι εστι ΣΤΑΝΟΣ και τι ετσι ΘΥΕΛΛΑ...ολοι οι δηθεν "πρωτευουσιανοι" καλυτερα να μασανε παρα να μιλανε..γιατι ειναι ροδα και γυριζει..ας καταφερουν λοιπον, να ανεβουν στην α' αλλα και να παρουν το πρωταθλημα χωρις μεταγραφη και μετα να ξεκινησουν τις κριτικες..

    Φιλακια απο Στανο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. tsatala malaka me tis xazokritikes sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμια σχεση φιλε μου..ο τσαταλας σωστοτατος σε ολα του..αλλοι τον κριτικαρουν αδικα οπως και αδικα κριτικαρουν και το Στανο.

      Διαγραφή
  29. Να σαι καλά φίλε, που με διάβασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β¨ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ!!!!!!!!!111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τσαταλα κανε ενα γενικο ρεπορταζ με τις αποψεις σου για την β κατηγορια, για την χρονια που μας περασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή