Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΣΣΟΙ





Το γκολ που έφαγε η Κατάνια στο 95' μας στέρησε ένα τεσσαρακί στο σύστημα που πλήρωνε γύρω στο 70,00.Την κάνουμε είπαμε μας έχουν ματιάσει-καταραστεί και δεν έπιασε το χτεσινό ξεμάτιασμα.Για σήμερα έχουμε μια τριαδούλα...


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Φιέστα τίτλου σήμερα στο Ολντ Τράφορντ με την Γιουνάιτεντ με νίκη να εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο.Η Αστον Βίλα που παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της...μπορεί να σκοράρει έστω μία φορά,τα 12 από τα 13 τελευταία ματς που έδωσε ήταν γκολ-γκολ.Η Μάντσεστερ εντός έχει 10 γκολ-γκολ σε 16 ματς.


o τωρινός προπονητής της Ολανένσε  Καγιούντα ήταν για χρόνια προπονητής της Γκιμαράες

ΟΛΑΝΕΝΣΕ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1: η Γκιμαράρες προκρίθηκε στο τελικό κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα κάτι που σημαίνει πως εξασφάλισε την έξοδο στο europa league. Από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη...και μπορεί να κάνει ένα δώρο στην Ολανένσε που καίγεται για νίκη που θα την απομακρύνει από την ζώνη υποβιβασμού.Ο προπονητής των γηπεδούχων ήταν τρία χρόνια στο πάγκο της Γκιμαράες,την ανέβασε κατηγορία και την έβγαλε champions league...ένα δώρο από την πρώην ομάδα του μπορεί να το πάρει.


ΑΣΚΟΛΙ-ΠΑΝΤΟΒΑ 1: πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και έχουν ανταλλάξει κατά καιρούς αποτελέσματα.Η Άσκολι σήμερα είναι αυτή που καίγεται σε σχέση με την άνετη Πάντοβα...Άσσος κινήτρου και πονηριάς.


τριάδα απόδοση 10,97
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΟΛΑΝΕΝΣΕ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1
ΑΣΚΟΛΙ-ΠΑΝΤΟΒΑ 1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου