Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

AYTOYΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ



O ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μια μορφή συνεργασίας με την Γιουβέντους,έτσι μετά την επίσκεψη της τριάδας της διοίκησης (Βρύζας,Γκοντσάρεβα,Τσιστιακόφ) στο Τορίνο την προηγούμενη εβδομάδα,χτες ο  Φερνάντο Κερουμπίνι γενικός διευθυντής τμήματος σκάουτινγκ της Γιουβέντους για παίχτες κάτω των 20 ετών ήταν προσκεκλημένος στην Θεσσαλονίκη.Παρακολούθησε από κοντά το φιλικό της Β' ομάδας του ΠΑΟΚ το απόγευμα και κατέληξε το βράδυ στα επίσημα της Τούμπας.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για παίχτες που θα μπορούσε να αποκτήσει ο Δικέφαλος από την ''κυρία'' του Ιταλικού ποδοσφαίρου,με αποκορύφωμα το πρωτοσέλιδο της SPORTDAY που παρουσίαζε τον Ανελκά ως στόχο ,και μάλιστα έκανε αναφορά  και σε επίσημη πρόταση από τον Βρύζα. Όλα αυτά βέβαια τα διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες περιπτώσεις παιχτών που ανήκουν στην Γιουβέντους και θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιο εφικτές λύσεις για τον ΠΑΟΚ.




ΦΕΛΙΠΕ ΜΕΛΟ



Μια πολύ δύσκολη περίπτωση είναι ο 29χρόνος Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός χαφ που αγωνίζεται δανεικός στην Τούρκικη Γαλατασαράι τα τελευταία 2 χρόνια.Ο δανεισμός του λήγει το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρο πως θα ψαχτεί για παίχτες στην θέση του,είναι από τους παίχτες που θα κάνει γκελ και στον κόσμο.Το πλούσιο βιογραφικό του.




ΡΕΤΟ ΖΙΓΚΛΕΡ 



 Ο δεύτερος παίχτης που ανήκει στην Γιουβέντους και αγωνίζεται στο Τουρκικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε είναι ο Ελβετός αριστερός μπακ Ρέτο Ζίγκλερ. Ο 27χρόνος αγωνίζεται σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίχτη σίγουρα,αφού ο Σταφυλίδης ανήκει στην Λεβερκούζεν και ο Λίνο βαδίζει στα 36.Φέτος πάντως δεν κάνει καλή χρονιά και έχει μόλις  12 συμμετοχές.Το βιογραφικό του.



ΜΑΡΚΟ ΜΟΤΑ 




 Ο 26χρονός δεξιός μπακ αγωνίζεται δανεικός στην Μπολόνια και έχει 20 συμμετοχές φέτος.O έμπειρος Ιταλός αμυντικός θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή λύση για τον ΠΑΟΚ αν αποφασίσει να πάρει παίχτη στην θέση αυτή.Στο βιογραφικό του έχει και μία συμμετοχή στην εθνική Ιταλίας.




ΡΙΤΣΜΟΝΤ ΜΠΟΑΚΙ 



Μια ελπιδοφόρα λύση που θα μπορούσε να αποκτηθεί με μορφή δανεισμού  είναι ο 20χρόνος Γκανέζος επιθετικός Ρίτσμοντ Μποακί που η Γιουβέντους απέκτησε από την Τζένοα το καλοκαίρι και αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Σασουόλο. Στην πρωτοπόρο της Σέριε Β', ο Γκανέζος έχει φέτος 28 συμμετοχές,11 γκολ και 6 ασίστ,ενώ πρόσφατα έκανε ντεμπούτο με γκολ και στην εθνική της χώρας του. Την επόμενη σεζόν δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ της Γιουβέντους αφού εκεί υπάρχουν ο Βούτσινιτς,ο Μάτρι και από το καλοκαίρι και ο Γιορέντε. Το βιογραφικό του.

2 σχόλια: