Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΕΡΡΑΡΙ ΤΟΥ ΑΛΟΝΣΟ



Φερνάντο Τόρες....πόσα θες να μας τρελάνεις είναι ο σωστός τίτλος για τα χτεσινά...όταν έχεις ποντάρεις στο Ισπανό να βάλει 2 γκολ..και ενώ έχει κάνει το 3-1,χάνει το πέναλτι στο 85'.Στις τριαδούλες μας χάσαμε την μία από λάθος επιλογή δική μας στο Λάτσιο-Στουτγκάρδη...με το αντερ να έχει χαθεί ουσιαστικά από το 8' με το σκορ 2-0.
Σήμερα το πρόγραμμα μου αρέσει πολύ και ξεχώρισα 2 τριαδούλες...



ΧΑΒΡΗ-ΝΙΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Νιορ είναι η βασίλισσα των ισοπαλιών με 15 σε 28 ματς,εκτός έδρας έχει σκοράρει στα τελευταία 6 ματς και συνολικά στα 9 από τα 14 που έχει δώσει.Η Χάβρη έχει σκοράρει στα 13 από τα 14 ματς στην έδρας της και έχει 13 οβερ στα τελευταία 17 ματς που έχει δώσει...το ματς ξεκινάει από 1-1 και βλέπουμε...


ΤΣΒΟΛΕ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ: μάχη για την παραμονή με τις δύο ομάδες να έχουν ένα βαθμό διαφορά και την Ρόντα να βρίσκεται στη ζώνη των πλέι αουτ.Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν 10 οβερ σε 13 ματς.Η Τσβόλε έχει μοιρασμένα τα οβερ...με τα αντερ αλλά γενικά δεν βασίζεται στην άμυνα,αλλά στην επίθεση. Ματς στην Ολλανδία με ομάδες που θέλουν την νίκη και το οβερ στο 1,80?δεν γίνεται να μην το ποντάρεις...

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ ΟΒΕΡ: η γηπεδούχος κινδυνεύει με υποβιβασμό και θέλει μια νίκη που θα την βγάλει από την κίνδυνο.Η Κότμπους έφτασε 3 πόντους μακριά από την τρίτη θέση που είναι προνομιούχα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα...για να πλησιάσει και άλλο.Η τάση προς οβερ  εντός έδρας για την Ντούισπμουργκ με 8 σε 12 ματς...και η ανάγκη για νίκη των φιλοξενούμενων κάνει το οβερ του 2,20 ελκυστικό.

τριάδα 1 απόδοση 7,55
ΧΑΒΡΗ-ΝΙΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΤΣΒΟΛΕ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ ΟΒΕΡ


ΜΟΝΑΚΟ-ΑΝΖΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Μονακό εντός έδρας τρώει εύκολα γκολ,έχει δεχτεί γκολ στα 10 από τα 14 εντός έδρας ματς που έχει δώσει.Σήμερα μάλιστα θα λείπουν και οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της (Γκαγκελμάχερ και Βόλφ).Η Ανζέ κυνηγάει την άνοδο καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από την τρίτη θέση που ισοβαθμούν η Γκινγκάμπ και η Κάεν που παίζουν μεταξύ τους και θέλει να το εκμεταλλευτεί.Έχει σκοράρει στα 10 από τα τελευταία 11 ματς της.Η Μονακό έχει σκοράρει φέτος στα 24 από τα 28 φετινά της ματς.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΘΕΛΤΑ ΟΒΕΡ: το συγκεκριμένο μοιάζει με τον χορό των μελλοθάνατων...οι δύο ομάδες βρίσκονται στο πάτο της βαθμολογίας με την Λα Κορούνια να είναι τελευταία με 17 βαθμούς 9 βαθμούς μακριά από την παραμονή.Η Θέλτα είναι προτελευταία αλλά σε καλύτερη μοίρα με 23 βαθμούς.Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη(ειδικά για τους γηπεδούχους) στο σημερινό ματς...και δύο έχουν από 4 οβερ στα τελευταία 6 ματς τους.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ: δύσκολα να κινδυνέψουν με υποβιβασμό.Η λύκοι που δε θα έχουν τον ηγέτη τους τον Ντιέγκο εντός έδρας έχουν φέρει 2-3 γκολ 9 φορές σε 12 ματς.Η Φορτούνα στα αντίστοιχα εκτός έχει φέρει 7 φορές 2-3 γκολ...Μοιάζει πολύ πιθανό και σήμερα το ματς να κινηθεί σε αυτά τα όρια. Για πρώτη φορά αντιμέτωποι οι επί τρία χρόνια συμπαίχτες στον ΠΑΟΚ,Αντρέ Βιερίνια και Στέλιος Μαλεζάς.


τριάδα 2 απόδοση 7,24
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΝΖΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΘΕΛΤΑ ΟΒΕΡ


Την Κυριακή έχουμε τον πρώτο αγώνα της Φόρμουλα-1 στην Αυστραλία...αξίζει ένα ποντάρισμα στον Φερνάντο Αλόνσο που φέτος θέλει να πάρει την ρεβάνς φέτος...και πληρώνει 5,50.Ο αγώνας είναι την Κυριακή τα ξημερώματα αλλά θα ποντάρουμε από σήμερα γιατί μετά τα  δοκιμαστικά θα πέσουν οι αποδόσεις.

γκραν πρι Αυστραλίας Νικητής απόδοση 5,50
ΑΛΟΝΣΟ (ΦΕΡΡΑΡΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου