Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΟΒΕΡΑΚΙΑ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΠΡ


απίστευτα βυζιά...o Sophie Howard και είναι και αληθινά

Ένα γκολ ακόμα θέλαμε χτες...στο Δανέζικο για να βγάλουμε την τριαδούλα μας.Δεν γκρινιάζουμε και πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές,που θα περιοριστούν σε δύο τριάδες.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟΒΕΡ 3,5: η Βέρντερ βρίσκεται σε άθλια κατάσταση...με 3 συνεχόμενες ήττες.Εκτός έδρας έχει 7 οβερ 3,5 σε 12 ματς...όλα τα εκτός της είναι γκολ-γκολ.Η Γλάντμπαχ θέλει σήμερα μόνο τη νίκη για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη.Η άμυνα της Βέρντερ είναι έτσι και αλλιώς σουρωτήρι...σήμερα που θα λείπουν και οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί ο Παπασταθόπουλος και ο Πρέντλ....φανταστείτε τι θα γίνετε...Και η παράδοση λέει πολλά γκολ...με τα 7 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους να είναι οβερ 3,5.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ-ΛΙΝΤΣ ΟΒΕΡ: μάχη για μια θέση στα πλέι οφ...Το ματς ειδικά για την Λίντς είναι τελικός θέλει οπωσδήποτε την νίκη...αφού είναι 6 βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ.Η Κρίσταλ Πάλας έχει 14 οβερ σε 18 ματς...και η ανάγκη της Λίντς για βαθμούς θα οδηγήσουν το ματς σε γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΟΒΕΡ: εξάποντο στη μάχη της παραμονής με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού...Ειδικά για την Ρέντινγκ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη γιατί ακολουθούν 2 εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ και την Γιουνάιτεντ.Οι γηπεδούχοι στην έδρας τους πάνε στα ματς στα πολλά γκολ μς 10 οβερ σε 14 ματς...η Άστον Βίλα έχει 6 οβερ στα τελευταία 8 ματς που έχει δώσει...και εκτός έδρας έχει σε 14 ματς 8 οβερ 2,5 και τα 7 από αυτά οβερ 3,5.

τριάδα 1 απόδοση 9,21
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟΒΕΡ 3,5
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ-ΛΙΝΤΣ ΟΒΕΡ
ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΟΒΕΡ


ΚΠΡ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1: κάναμε την νίκη βάλσαμο στην έδρα της Σαουθάμπτον...πάμε να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς και να σώσουμε τους αγαπημένους μας Κουίνς Πάρκ Ρέιντζερς...η Σάντερλαντ είναι σχετικά άνετη και ντεφορμέ με 5 ματς χωρίς νίκη...η τελευταία ευκαιρία της ΚΠΡ και θα ρισκάρουμε μαζί της...

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Έβερτον έχει φέρει γκολ-γκολ στα 22 από τα 25 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις...η Γούιγκαν βλέπει το κύπελλο χωρίς άχγος αφού βασικός της στόχος είναι η παραμονή και στα ματς του κυπέλλου παίζει πιο ελεύθερα...μπορεί να σκοράρει με τον Αρούνα Κονέ. Η απουσία του βασικότατου αμυντικού Γιακέλκα...και η εξαιρετικά αμφίβολη συμμετοχή του τερματοφύλακα Χάουαρντ...μας οδηγούν στον γκολ-γκολ...με την άμυνα της Γούιγκαν να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φάει γκολ..αφού από στα 28 φετινά της ματς δεν έχει δεχτεί γκολ μόνο σε 4.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ: Η Ρόμα εκτός έδρας έχει 11 οβερ 2,5 σε 14 ματς και τα 10 από αυτά ήταν και οβερ 3,5.Η Ουντινέζε σκόραρε στα 17 από τα 18 τελευταία ματς που έδωσε στην έδρα της...το ματς είναι ντέρμπι για την έξοδο στην Ευρώπη...Η παράδοση δείχνει οβερ με τα 7 από τα 9 ματς που έγινα στο Φρίουλι να είναι οβερ...και τα 10 από τα 12 μεταξύ τους να είναι γκολ-γκολ.


τριάδα 2 απόδοση 7,58
ΚΠΡ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

έμειναν έξω
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 2
ΛΙΡΣ-ΚΟΡΤΑΙΚ 1
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου