Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ



Η δυαδούλα μας με τα ματς του champions league στα 2-3 γκολ πέρασε και μας χάρισε ακόμα ένα μικρό ταμείο...Πάμε να δούμε τις δύο σημερινές τριαδούλες μας...Λέτε να πάμε για σερί???


ΖΕΝΙΤ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ 3,5: η Ζενίτ έχασε το πρώτο ματς στην Ελβετία με 2-0.Σήμερα για να κάνει την υπέρβαση στη παγωμένη έδρα της.Τα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει έχει κερδίσει τα 10...τα τελευταία 6 είναι νίκες με την Ζενίτ να έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ.Η Βασιλεία θα βρει χώρους να σκοράρει στην ασταθέστατη και  η ελλιπής Ρώσικη άμυνα.Βλέπω πολλά γκολ..ίσως σκορ 3-1.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ: η Μπενφίκα κέρδισε το πρώτο ματς με 1-0.Το ματς μοιάζει για άντερ...αλλά η Μπενφίκα πάει χωρίς τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της (Λουιζάο,Γκαράι) και το γκολ θα το φάει πιστεύω...Η δύναμη της είναι η επίθεση,η Μπορντό θέλει τουλάχιστον ένα γκολ...ένα γρήγορο γκολ θέλουμε για να πάρουμε το οβερ του 2,40.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΛΖΕΝ ΟΒΕΡ: η Πλζέν δεν έχει άλλη επιλογή μετά το 0-1 του πρώτου ματς από να παίξει φουλ επίθεση...και έχει τις δυνατότητες να σκοράρει..στο προηγούμενο γύρο έβαλε 3 γκολ στη έδρας της Νάπολι...η Φενέρ από την άλλη θα βρει χώρους...

τρίαδα απόδοση 13,24
ΖΕΝΙΤ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΛΖΕΝ ΟΒΕΡ


ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ -ΛΕΒΑΝΤΕ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: το 0-0 του πρώτου ματς...δείχνει το πόσο πολύ μοιάζουν σαν ομάδες...Στόχο στο παιχνίδι τους έχουν να χαλάνε το παιχνίδι του αντίπαλου...Στο παγωμένη Μόσχα..δεν νομίζω να ρισκάρει κάτι καμία από τις δύο τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΝΤΕΡ: χωρίς κόσμο το σημερινό ματς...λόγω τιμωρίας της Λάτσιο. Το 0-2 του πρώτου ματς υπέρ των Ρωμαίων κάνει το σημερινό ματς τυπική διαδικασία.Η Λάτσιο θα πάει συντηρητικά για να προφυλαχτεί και για το κρίσιμο ματς της Κυριακής στο Τορίνο και η Στουτγκάρδη θα κάνει ροτέισον...αφού ο προπονητής της γκρίνιαξε για το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας του.Λίγα γκολ σε ένα ματς αγγαρεία.

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΟΒΕΡ: το 1-0 υπέρ της Στεάουα κάνει το σημερινό ματς ντέρμπι...Οι Ρουμάνοι έδειξαν πολύ δυνατοί στο πρώτο ματς...και θα επιδιώξουν να σκοράρουν σήμερα στο Λονδίνο...για να πάρουν ισχυρό προβάδισμα....Η Τσέλσι κινδυνεύει με έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό και πιστεύω θα αντιδράσει...Θα φανεί περίεργο αλλά βλέπω να σκοράρει ο Τόρες και μάλιστα 2 φορές.Να σημειωθεί πως ο Ισπανός θα είναι σίγουρα βασικός καθώς ο Μπα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο europa league...Tι διάολο ξέχασε να παίζει μπάλα??

τριάδα απόδοση 6,12
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ -ΛΕΒΑΝΤΕ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΛΑΤΣΙΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΝΤΕΡ
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΟΒΕΡ


να σκοράρει 2 φορές η παραπάνω απόδοση 5,00
ΤΟΡΕΣ

να σκοράρει πρώτο γκολ και τελικό σκορ 3-1 απόδοση 36,00
ΤΟΡΕΣ

 anytime scorer απόδοση 32,55
ΧΑΛΚ (ΖΕΝΙΤ)
ΣΙΣΕ(ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ)
ΚΑΡΝΤΟΣΟ(ΜΠΕΝΦΙΚΑ)
ΣΟ(ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου