Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ...EUROPA LEAGUE



Σχεδόν όπως περίμενα κύλησαν τα χτεσινά ματς του champions league,το μόνο που δεν είχα υπολογίσει ήταν η αδυναμία που έχει η Ρεάλ στις στημένες φάσεις...κάτι που  έχει πληρώσει πολλές φορές φέτος ,όπως και χθες με το γκολ του Γούελμπεκ που χάλασε το ταμείο. Σήμερα έχουμε europa league με τα ματς να κρύβουν πολλές παγίδες,αφού πολλές ομάδες θα βάλουν τα...δεύτερα,άλλες προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική απραξία...και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την σωστή χημεία που θα μας στείλει στο ταμείο.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΑΤΣΙΟ 1: την γνώμη για την Λάτσιο την ξέρετε όση με διαβάζετε...την θεωρώ απλά κωλόφαρδη. Σήμερα στην Γερμανία θα παραταχθεί με πολλές απουσίες...και την βλέπω να μην την νοιάζει και τόσο πολύ ο θεσμός. Έχει προκριθεί στο τελικό του κυπέλλου,παίζει δυνατά στη μάχη για την τρίτη θέση του καμπιονάτο που οδηγεί στο επόμενο champions league και το europa league ...μάλλον μένει τρίτο. Η Γκλάντμπαχ είναι Γερμανική ομάδα και θα παλέψει για διάκριση στο θεσμό,δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από Ιταλική ομάδα...και θα πάω με την νίκη της που πληρώνει 2,40...η Λάτσιο θα έχει πιο πολύ το μυαλό της στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Σίενα.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ -ΝΤΝΙΕΠΡ ΟΒΕΡ: η Ντιέπρ στα 7 από τα 8 φετινά της ευρωπαϊκά ματς έχει φέρει οβερ 3,5...η Βασιλεία έχει σκοράρει έχει σκοράρει στα 24 από τα 25 εντός έδρας ματς που έχει στην διοργάνωση...το 1,95 του οβερ μοιάζει λουκούμι.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΥΩΝ 1: η Τότεναμ ενδιαφέρεται για τον θεσμό...και το έδειξε και στους ομίλους αφού σχεδόν σε όλα τα ματς κατέβασε βασικούς. Σήμερα που ο Βίλα Μπόας δεν έχει να σκεφτεί το επόμενο ματς αφού οι ''πετεινοί'' το Σ/Κ δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις..θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στο χορτάρι τουWhite Hart Lane.Βασικά και μόνο τον Μπέιλ να παρατάξει φτάνει....ο Ουαλός βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση...Η Λυών προέρχεται από δύο τριάρες στη Γαλλία που την έχουν αφήσει 6 βαθμούς από την κορυφή,ειδικά το 1-3 από την Λίλ στην έδρα της πόνεσε πολύ.Την Κυριακή έχουν εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπορντό...και δεν βλέπω να γλιτώνουν την ήττα σήμερα.

τριάδα 1 απόδοση 8,10
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΑΤΣΙΟ 1
ΒΑΣΙΛΕΙΑ -ΝΤΝΙΕΠΡ ΟΒΕΡ
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΥΩΝ 1


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1: η φετινή Μπενφίκα δεν μου γεμίζει το μάτι...όσες φορές την είδα φέτος μου άφησε μια ...μέτρια γεύση. Στο Κυριακάτικο εκτός έδρας 2-2 με την Μαδέιρα που είχα την τύχη να παρακολουθήσω το δεύτερο ημίχρονο...ήταν απλά τραγική...Θα ποντάρω λοιπόν στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων Γερμανών που έχουν πολύ νεανική ομάδα και τρέχουν πολύ στο χορτάρι...και πάνω από όλα είναι Γερμανοί.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΑΝΤΕΡ : η Ρούμπιν στα ματς των ομίλων δέχτηκε γκολ μόνο από την Ιντερ...εκτός έδρας και από την Παρτιζάν στο τελευταίο και εντελώς αδιάφορο ματς...επίσης τα 5 από τα τελευταία 6 εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη ήταν αντερ...η Ατλέτικο στην έδρα της δεν παίζεται έχει μόνο νίκες σε 20 ματς φέτος...ο Σιμεόνε θα κάνει rotation το δήλωσε, βλέπω δύσκολη νίκη της Ατλέτικο με 1-0...ή  2-0.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1 : η Νιούκαστλ έχει ανανεωθεί με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου...μοιάζει να παίρνει τα πάνω της.Στην Αγγλία όμως δεν έχει στόχους,εύκολα ή δύσκολα θα σωθεί,στα κύπελλα έχει αποκλειστεί....το μόνο που μπορεί να κυνηγήσει είναι το europa league...και σήμερα θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει...την Κυριακή δεν έχει ματς στην Αγγλία. Η Μέταλιστ καλή ομάδα δε λέω...αλλά έχει να παίξει 2 μήνες επίσημο ματς,και έχασε και τον καλύτερο παίχτης της τον Τάισον που πήρε μεταγραφή στην Σαχτάρ...άσος του 2,20 παρακαλώ.

τριάδα 2 απόδοση 9,58
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΑΝΤΕΡ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1


ΖΕΝΙΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: προβληματικές αμυντικές γραμμές και για τις δύο.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ:  ο Μίτσελ ξέρει που πρέπει να χτυπήσει για να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό ...αλλά και η Λεβάντε πιστεύω θα βρει τον τρόπο να βάλει ένα γκολ στην άμυνα του πρωταθλητή Ελλάδας.

ΙΝΤΕΡ-ΚΛΟΥΖ ΟΒΕΡ: η Κλουζ σκόραρε και στα τρία εκτός έδρας ματς που έδωσε στο  champions  league...(Μάντσεστερ Γ,Γαλατάσαραι,Μπράγκα)...η φετινή Ίντερ σπάνια κρατάει το μηδέν...

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΒΕΡ: τα τελευταία 8 ματς των Λευκορώσων εντός ήταν οβερ...η Φενέρ...έχει σκοράρει σκοράρει στους 10 από τους 11 εκτός έδρας αγώνες που έδωσε στο europa league.

τετράδα απόδοση 13,19
ΖΕΝΙΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΙΝΤΕΡ-ΚΛΟΥΖ ΟΒΕΡ
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου