Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΑΛΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΖΩΗΡΑ

φανατική Αάλενατζού η κοπέλα

Η τριαδούλα μας με τα γκολ-γκολ στα φιλικά των εθνικών ομάδων μας πλήρωσε...και συμπληρώσαμε τρία σερί ταμεία...Το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για πολλά...αλλά την τριαδούλα την έβγαλε.


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΑΑΛΕΝ Χ2: εδώ ρισκάρουμε αλλά υπάρχει λόγος.Η πρωτοπόρος Μπραουνσβάιγκ στην έδρα της έχει 9 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 10 ματς...και όμως εμείς σήμερα θα την κοντράρουμε.Ο λόγος είναι πως τα δύο καλύτερα μεσοεπιθετικά της όπλα ο Κουμπέλα και ο Κρούπκε λείπουν σήμερα,τι σημαίνει αυτό πως τα 20 από τα 37 γκολ που έχει πετύχει θα απουσιάζουν. Η Ααλέν εκτός έδρας είναι πολύ δυνατή με 5 νίκες,2 ισοπαλίες και 3 ήττες  έχοντας δεχτεί μόλις εφτά γκολ ,επίδοση που συνιστά την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία...Μπορεί να φύγει αλώβητη η φιλοξενούμενη ομάδα...θα πάμε με το Χ2...όποιος θέλει πιο πολύ ρίσκο αξίζει και το διπλό που πληρώνει 5,00.

ΟΣΕΡ-ΤΟΥΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: οι δύο χειρότερες άμυνες της κατηγορίας βρίσκονται αντιμέτωπες.Και οι δύο έχουν φέρει 7 γκολ-γκολ στα τελευταία 8 ματς που έχουν δώσει...


ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΟΒΕΡ: τοπικό ντέρμπι ....ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις των πλεί-οφ της ανόδου....το ματς είναι και τηλεοπτικό ,κάτι που κάνει τους παίχτες να εμφανίζουν μια μεγαλύτερη διάθεση.Η Γουότφορντ έχει 21 οβερ σε 30 ματς και η Κρίσταλ Πάλας 20 οβερ σε 30 ματς.

τριάδα απόδοση 7,12
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΑΑΛΕΝ Χ2
ΟΣΕΡ-ΤΟΥΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΟΒΕΡ

σύστημα 2-3  απόδοση 46,20
ΤΖΕΖΕΝΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ Χ
ΣΑΤΟΡΟΥ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ Χ
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΑΑΛΕΝ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου