Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ME TH NEWPORT COUNTY....



Σήμερα η μέρα δεν είχε κανονικά στο πρόγραμμα στοίχημα  αλλά τελικά βγάλαμε από τη μύγα ξύγκι και βγάλαμε τριάδα,προσθέτοντας και ένα σημείο από μπάσκετ.


ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΡΕΞΑΜ 1: Ουαλικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την άνοδο.Η Νιούπορτ έφαγε 5 γκολ στην έδρα της Φόρεστ Γκριν και ο προπονητής της έκανε τις παρακάτω δηλώσεις «Δεν θα μιλήσω ατομικά, κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί, όμως χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, είναι δύσκολο να το χωνέψουμε και πονάμε. Θα μαζευτούμε αύριο αντί για ρεπό, θα ξαναδούμε το ματς και δεν θα είναι όμορφη η παρακολούθηση, αλλά ήταν πραγματικά απογοητευτικό. Η χειρότερη εμφάνιση επί θητείας μου, δεν την είδα να έρχεται. Περιμένουμε τη Ρέξαμ, οι παίκτες είναι σοκαρισμένοι και ντροπιασμένοι, όλοι είμαστε ντροπιασμένοι. Περιμένω από τους παίκτες δυνατή αντίδραση, αυτό θα πω μόνο» τα σχόλια του Τζάστιν Εντινμπουργκ. Η Ρέξαμ είναι ψηλά γιατί κερδίζει τους μικρούς,αλλά σε όλα τα ντέρμπι είναι κότα...θα πάω με την αντίδραση των παιχτών της Νιούπορτ σ'ενα ντέρμπι που θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος.




αν μας πληρώσει ...κάνω παραγγελία φανέλα Newport County




ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 1: η Πόρτσμουθ βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και έχει μόλις 18 παίχτες στο ρόστερ της,το σημερινό είναι το τέταρτο τις ματς μέσα σε 9 μέρες.Στο ματς με την Σουίντον που έχασε 5-0 κατέβηκε με 15 παίχτες,έχει να κερδίσει 13 ματς γενικώς δεν έχει στον ήλιο μοίρα....η Γούολσολ είναι ανεβασμένη και έβγαλε το εορταστικό πρόγραμμα με 3 νίκες σε  4 ματς.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ(+10)-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1: κλεμμένο σημείο από το  http://www.betplayergr.com/  η ανάλυση του ματς....
Στο Βερολίνο θα εμπιστευτούμε την Άλμπα που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι επικράτησαν εύκολα της Εφές στην πρεμιέρα της Euroleague, ενώ οι Γερμανοί έχασαν από την ανώτερη Ρεάλ. Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, όμως, θεωρούμε πως μπορεί να παλέψει το ματς, καθώς διαθέτει ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ και μια έδρα που σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Μεσίνα. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι η απουσία του Σόνι Γουίμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημειώνει 16.9 πόντους ανά αγώνα, προσφέρει πολλά στην άμυνα με τα αθλητικά του προσόντα, είναι ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ και ο παίκτης που την ανεβάζει επίπεδο. Χωρίς τον Γουίμς και με το χάντικαπ επιλέγουμε τον άσο για μια Άλμπα «δουλεμένη» και με αρκετή ποιότητα.

τριάδα απόδοση 9,23 
ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΡΕΞΑΜ 1
ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 1
ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ(+10)-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου